ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κοβάσεβιτς, ο δεύτερος!
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Μια ακόμη προσθήκη με την μορφή της εξωτερικής συνεργασίας υπάρχει στο τιμ του ΠΑΟΚ στο κομμάτι της αποκατάστασης, πέρα από τον Πέταρ Μιλκάνοβιτς.
Πρόκειται για τον Νέναντ Κοβάσεβιτς, ο οποίος έχει δικό του κέντρο αποκατάστασης στο Βελιγράδι και ειδικεύεται στο κομμάτι της πρόληψης, αντιμετώπισης και αποκατάστασης τρυαματισμών.
Μάλιστα, τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του δόθηκαν την περασμένη σεζόν όταν ανέλαβε στα playoffs τον Μαρίν Λέοβατς και τον βοήθηκε να επιστρέψει νωρίτερα από τις έξι εβδομάδες και ν΄αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια δίχως πρόβλημα.
Ο Κοβάσεβιτς είχε βρεθεί στη Θεσσαλονίκη όταν ξεκίνησε η προετοιμασία προκειμένου να συζητήσει, να δει τις εγκαταστάσεις και να γνωριστεί με το υπόλοιπο ιατρικό και προπονητικό τιμ και έχει συμφωνήσει να ενταχθεί στο δυναμικό του ΠΑΟΚ ως εξωτερικός συνεργάτης.
Σαφώς, θα βρίσκεται στο πλευρό του ΠΑΟΚ σε όλη την προετοιμασία, καθώς όπως έχει τονίσει ο προπονητής του Δικεφάλου είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της σεζόν και θα είναι μαζί τους μέχρι να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη…
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στην ΑΕΚ, αύριο στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο Αλέσιο Λίσι μετρά τις απουσίες των Μιχαηλίδη, Πέλκα και Λουσέ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επιλογή των «μικρών» που πρέπει να βρίσκονται στην ενδεκάδα βάση κανονισμού.
Ο Δικέφαλος προσέρχεται στο ντέρμπι σε μια δύσκολη περίοδο, καλούμενος να βελτιώσει την απόδοσή του, να περιορίσει τα λάθη, και να πάρει μια νίκη, η οποία εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον στη διαδικασία του Κυπέλλου, θα τονώσει και την αυτοπεποίθηση του γκρουπ.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παραιτήθηκε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε
Η κοινή απόφαση μετά την ήττα από τη Γαλατασαράι
Η ήττα της Φενερμπαχτσέ από την αιώνια αντίπαλο Γαλατασαράι με 2-1, ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ισμαήλ Καρτάλ στον πάγκο της ομάδας.
Η Φενέρ βρίσκεται πλέον στο -6 από την κορυφή, με τον Καρτάλ να υποβάλλει την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.
Ο Καρτάλ αποχωρεί μόλις μετά από πέντε μήνες, με απολογισμό 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.
Η Λάτσιο ήταν καταιγιστική στην έδρα της Σασουόλο, την οποία διέλυσε με 2-6.
Η ομάδα του Γκατούζο παρέμεινε στην κορυφή της Serie A, μετατρέποντας σε μονόλογο το παιχνίδι.
Οι «λατσιάλι» άνοιξαν στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Τέιλορ, για να έρθει η ισοφάριση με τον Θόρστβεντ στο 7. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο ακόμα τέρματα με τους Ίσακσεν στο 13, και Φλοριάνι ένα λεπτό αργότερα.
Ο σκόρερ της Σασουόλο αποβλήθηκε στο 31, ωστόσο οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 με τον Εσπόζιτο στο 43.
Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν μόνο Λάτσιο, με τον Τζακάνι να γράφει το 2-4 στο 44, και τον Νόσλιν με δύο γκολ σε 55 και 65, να ολοκληρώνει το σκορ.
Μάλιστα, η Λάτσιο έχασε και δύο πέναλτι, καθώς ο Τουράτι απέκρουσε τις εκτελέσεις των Τζακάνι στο 50 και Φρατέζι στο 61.




