Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Όμάδα που ξέρει τι θέλει"

Με άκρως θετικά σχόλια εκφράστηκε για τον "νέο" ΠΑΟΚ ο Χάρι Ρέντναπ, με δηλώσεις του μετά το τέλος του προχθεσινού φιλικού στο "Λόφτους Ρόουντ".

Στέργιος Αναστασιάδης

"Όμάδα που ξέρει τι θέλει"

Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγλος τεχνικός της ΚΠΡ είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: “Η συνολική εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλή στο παιχνίδι και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος κέρδισε το φιλικό. Ήταν πολύ καλός τακτικά, έδειξε ομάδα που ξέρει τι θέλει και ομάδα που ξέρει πως να εμποδίσει τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Ο ΠΑΟΚ μας προβλημάτισε έχοντας μεγάλη κατοχή μπάλας, εμείς δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό”.

Για τις όχι και τόσο… ευχάριστες αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ, λόγω και της ήττας στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν ως προπονητής της Τότεναμ: “Δεν το βλέπω έτσι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εχει και νίκες, έχει και ήττες. Τότε η Τότεναμ ήταν μια ομάδα που είχε βάλει στόχο να βρεθεί στη πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν μια αγγλική ομάδα βάζει τέτοιο στόχο, το Γιουρόπα Λιγκ περνάει σε δεύτερη μοίρα. Το να παίζεις Δευτέρα–Πέμπτη-Κυριακή δεν ήταν ό,τι καλύτερο και στο μυαλό μας το Γιουρόπα Λιγκ είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα. Δεν υποτιμώ το τι συνέβη τότε ούτε θέλω να δικαιολογηθώ, γιατί σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, αλλά ο πρώτος μας στόχος τότε ήταν να η πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ”.

Για το αν θυμάται τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ: “Τα θυμάμαι και τα δυο. Και στη Θεσσαλονίκη και εδώ, στο Λονδίνο”.

Για το… ποιος ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος: “Ο σημερινός ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Κοιτάξτε, δεν είναι μόνο να συγκρίνεις την ίδια ομάδα αναφορικά με το πώς ήταν πριν από δύο ή τρία χρόνια και πώς είναι τώρα σε σχέση με ένα παιχνίδι. Θα πρέπει να συγκρίνεις και τον αντίπαλο που αντιμετώπιζες. Τότε, η Τότεναμ είχε παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως τον Μπέιλ και τον Μόντριτς. Και δεν ήταν μόνο αυτοί καθώς υπήρχε ένα σύνολο που έβαζε στόχο την τετράδα, ενώ τώρα η ΚΠΡ είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα”.

Για το αν τον προβληματίζει η ήττα ενόψει της έναρξης της Πρέμιερ Λιγκ: “Οταν χάνεις, πρέπει μετά να δουλέψεις σκληρά. Όταν κερδίζεις, πρέπει πάλι μετά να δουλέψεις πολύ σκληρά. Εμείς συνεχίζουμε για να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο μας παιχνίδι κόντρα στη Χαλ”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Το κανάλι της ρεβάνς

Εκεί θα δείτε το μεγάλο παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό βράδυ. Ένα μεγάλο "ραντεβού" στην Τούμπα, με φόντο το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην κατάμεστη Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ, με έναν ξεκάθαρο στόχο και θέλει να κάνει μία ακόμη ανατροπή, για να συνεχίσει το ταξίδι του στην Ευρώπη.

Μετά την ήττα με 1-0 στο Jan Breydel, η πρόκριση είναι ανοικτή για τον ΠΑΟΚ, που θα δώσει σκληρή μάχη με την Μπριζ, με φόντο το εισιτήριο.

Όσοι δε βρεθούν στην Τούμπα, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι από το κανάλι του Cosmote Sport 3 HD, ενώ -φυσικά- θα υπάρχει και ζωντανή ενημέρωση μέσα από το live-chat του PAOK24.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπριζ, η Τούμπα και το μεγάλο βράδυ (vid)

Κάνουν focus στην Τούμπα οι Βέλγοι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στη Θεσσαλονίκη, η Κλαμπ Μπριζ καταγράφει πολλές στιγμές της ομάδας μέσα από τα social media της.

Οι Βέλγοι βρέθηκαν στην Τούμπα χθες το απόγευμα και όπως φαίνεται, ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του γηπέδου, παίρνοντας μία "γεύση" από το γήπεδο που θα τους φιλοξενήσει απόψε (22:00).

Οι παίκτες του Νίκι Χάγιεν ξεκίνησαν σήμερα τη μέρα τους με μία πρωινή βόλτα στην ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη και πλέον, μετρούν κι αυτοί αντίστροφα για το αποψινό παιχνίδι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Οι αποφάσεις του Λουτσέσκου και ο “τελικός”

Τι ετοιμάζει ο Ρουμάνος τεχνικός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει μία ακόμη ανατροπή, για να πάρει το εισιτήριο με φόντο την ημιτελική φάση του Europa Conference League και τα βλέμματα όλων στρέφονται στην Τούμπα.

Οι "ασπρόμαυροι" θα υποδεχθούν την Κλαμπ Μπριζ σε ένα γήπεδο που θα είναι γεμάτο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταλήγει στις οριστικές του αποφάσεις, σε μία φάση όπου αρκετοί ποδοσφαιριστές του έχουν ταλαιπωρηθεί από μία ίωση που έχει "χτυπήσει" την ομάδα.

"Ήταν καλό που είχαμε αυτές τις ημέρες για να προετοιμαστούμε και είχαν το χρόνο να επανέλθουν και κάποιοι παίκτες, αλλά αυτό είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί ψυχολογική προετοιμασία. Για κάποιους είναι ένα παιχνίδι ζωής! Τι πιο ωραίο; Δεν μπορώ να πω ότι είναι το πιο σημαντικό, όλα τα ματς είναι σημαντικά", ανέφερε χθες ο Λουτσέσκου κι αυτή είναι όλη η αλήθεια κι η ιστορία της αποψινής βραδιάς.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει κάποια ερωτηματικά και δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο το τελικό του πλάνο, με τους Μπάμπα, Κεντζιόρα και Κουλιεράκη να μοιάζουν σίγουροι για την άμυνα και τους Βιεϊρίνια και Όττο να διεκδικούν μία θέση.

Στη μεσαία γραμμή, το δίδυμο Σβαμπ-Μεϊτέ έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά υπάρχει και η επιλογή του Οζντόεφ και μεσοεπιθετικά, όλα δείχνουν ότι απόψε θα μπει στο βασικό σχήμα ο Μουργκ, με τον Τάισον και θέση διεκδικεί και ο Ντεσπόντοφ, ενώ και στην κορυφή υπάρχει ερωτηματικό, με έναν εκ των Μπράντον-Σαμάτα να ξεκινά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ