Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Καλή επιτυχία και σ΄ ευχαριστώ για όλα»

Καλή τύχη στον Πόντους Βέρνμπλουμ ευχήθηκε ο Δημήτρης Πέλκας μέσω του διαδικτύου, ευχαριστώντας τον παράλληλα για όλα όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Στέργιος Αναστασιάδης

«Καλή επιτυχία και σ΄ ευχαριστώ για όλα»

«Τόσα παιχνίδια έπαιξες στο Football Manager με αυτή την ομάδα, τώρα ήρθε η ώρα να το κάνεις και στα αλήθεια. Καλή επιτυχία φίλε μου σε αυτή την νέα – παλιά εμπειρία και σε ευχαριστώ για όλα. ΥΓ: Θα μου λείψουν οι μάχες μας στην προπόνηση» έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πέλκας με αποδέκτη τον – ποδοσφαιριστή της Γκέτεμποργκ από σήμερα – Πόντους Βέρνμπλουμ, ενώ καλή επιτυχία στον Σουηδό ευχήθηκε και ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Χωρίς χρόνο για χάσιμο

Οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να αφήσουν άμεσα πίσω τους τον αποκλεισμό ενόψει Ολυμπιακού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει άμεσα στροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις του, χωρίς να διαθέτει χρόνο για χάσιμο ή επεξεργασία του αποκλεισμού από την Ευρώπη, με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό να απέχει κάτι παραπάνω από 48 ώρες.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει μείνει με έναν και μόνο στόχο στη σεζόν, αυτόν της κατάκτησης του πρωταθλήματος Stoiximan Super League. Μπροστά του ο Δικέφαλος έχει 6 τελικούς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των Play-Off με τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το παιχνίδι της Κυριακής μπορεί να αποδειχθεί κομβικό στην μάχη της διεκδίκησης του τίτλου, μετά και τις νίκες των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, την προηγούμενη αγωνιστική, που προσπέρασαν τον ΠΑΟΚ με παιχνίδι παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός με τη σειρά του έρχεται από μια ιστορική πρόκριση και παρθενική συμμετοχή στα ημιτελικά του Europa Conference League, έχοντας μάλιστα κληθεί να παίξει παράταση και πέναλτι.

Στον ΠΑΟΚ ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος ως προς την προετοιμασία της ομάδας, με τον Ρουμάνο τεχνικό να πρέπει να ετοιμάσει την ομάδα του με μόλις δυο προπονήσεις. Υπάρχει και το ζήτημα των ιώσεων που ταλαιπωρεί τον Δικέφαλο τις τελευταίες δυο βδομάδες, επομένως αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό η σωματική, με την ανάκτηση των δυνάμεων για όσους ταλαιπωρήθηκαν, αλλά και η πνευματική ετοιμότητα, για την διαχείριση του αποκλεισμού από την Ευρώπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Πρώτη φορά μετά την Μπενφίκα…

To μηδέν ενεργητικό του ΠΑΟΚ σε νοκ άουτ ευρωπαϊκής διοργάνωσης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ και αποχαιρετά την Ευρώπη στα προημιτελικά του Conference League. Οι Βέλγοι ήταν καλύτεροι και με δυο νίκες πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Αξιοσημείωτο -ειδικά για τον φετινό ΠΑΟΚ- το γεγονός πως δεν κατάφερε καν να σκοράρει στα δυο παιχνίδια με την βελγική ομάδα, κάτι που είχε να του συμβεί από τη σεζόν 2013/14 και τους αγώνες με την Μπενφίκα.

Τότε ήταν για την ενδιάμεση φάση μετά τους ομίλους και πριν τους "16". Ο ΠΑΟΚ έχοντας προκριθεί ως δεύτερος, συνάντησε την Μπενφίκα που κατέβηκε ως τρίτη από το Champions League και αποκλείστηκε με το συνολικό σκορ 4-0. Ηττήθηκε με 0-1 στην Τούμπα και με 3-0 στον επαναληπτικό του «Ντα Λουζ».

Έκτοτε, σε όσες περιπτώσεις συμμετείχε σε νοκ άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, πάντοτε σκόραρε, ακόμη και στους αποκλεισμούς του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Η αναγνώριση του κόσμου (vid)

Το «ευχαριστώ» της Τούμπας για το ευρωπαϊκό ταξίδι που έζησε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από το Βέλγιο και αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 3-0, μετά και τη δεύτερη ηττα του από την Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα.

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν έτσι ένα πολύ όμορφο ευρωπαϊκό ταξίδι, το οποίο και έζησαν σε όλη την διαδρομή του παρέα με τον κόσμο. Από το Ισραήλ, τις διπλές επισκέψεις σε Κροατία και Σκωτία, την Γερμανία, την Φινλανδία, στο Βέλγιο.

Το όνειρο δεν συνεχίζεται, παρότι έδειχνε πιθανό να γραφτεί ένα μοναδικό σενάριο, ο ΠΑΟΚ μένει εκτός ημιτελικών. Η Τούμπα ωστόσο, αποθέωσε τους παίκτες του Λουτσέσκου και τους ευχαρίστησε με ένα θερμό χειροκρότημα και συνθήματα, μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Κλαμπ Μπριζ.

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/437075081_8145101892186448_3286360199323378476_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ