Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απρόοπτο με Λέοβατς!

Απρόοπτο για τον Μαρίν Λέοβατς, ο οποίος δεν θα δώσει το παρών στη φιλική αναμέτρηση με την Βέροια το απόγευμα της Παρασκευής (14/6, 20.00)

Ελένη Μπούντου

Απρόοπτο με Λέοβατς!

Όπως έγινε πριν από λίγο γνωστό, γραφειοκρατικοί λόγοι κρατούν τον 27χρονο Κροάτης στα… πιτς.

Η ομοσπονδία της Κροατίας δεν έχει δώσει ακόμη στην ΕΠΟ την τυπική απάντηση μέσω του on line συστήματος των μεταγραφών και έτσι δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο του ποδοσφαιριστή.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργεις από την στιγμή που υπέγραψε στον Δικέφαλο ο Λέοβατς και περιμένουν μήπως υπάρξει κάποια ανατροπή στα δεδομένα και ο Λέοβατς καταφέρει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση. Κάτι που πρακτικά φαντάζει πολύ δύσκολο…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα “φώτα” στον Σάστρε

Κεντρικό πρόσωπο ο Ισπανός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι από τα κεντρικά πρόσωπα των τελευταίων ημέρων -αναμφίβολα- αλλά σήμερα, βρίσκεται στο επίκεντρο για έναν διαφορετικό λόγο.

Ο Ζόαν Σάστρε έχει γενέθλια κι ο ΠΑΟΚ, έστειλε τις δικές του ευχές στον Ισπανό, αναφέροντας:

"Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Ζοάν Σάστρε, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 27, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο.

Ο Ζοάν Σάστρε γεννήθηκε στις 30 Απριλίου του 1997 στην πόλη Πορέρες της περιοχής της Μαγιόρκα. Από μικρή ηλικία αγάπησε το ποδόσφαιρο και το 2009 εντάχθηκε στις Ακαδημίες της τοπικής ομάδας.

Πέρασε όλες τις.. εκπαιδευτικές βαθμίδες και πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο με τη Β’ ομάδα, στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.Τη σεζόν 2015-16 έπαιξε για πρώτη φορά και με την πρώτη ομάδα σ’ έναν αγώνα κόντρα στην Ουέσκα για το Copa Del Rey, ενώ με τις εμφανίσεις του κέρδισε και μία θέση στην Εθνική Ισπανίας Κ19.

Τη σεζόν 2017-18 πήρε μόνιμη προαγωγή για την αντρική ομάδα, η οποία είχε υποβιβαστεί στην Segunda B. Με τον Σάστρε ως βασική επιλογή η Μαγιόρκα κέρδισε δύο σερί ανόδους κι επέστρεψε στη La Liga, με τον παίκτη να παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από την ομάδα, που του ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Ισπανός δεξιός μπακ συνέχισε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα για τις επόμενες δύο σεζόν, με την Μαγιόρκα να υποβιβάζεται μεν στη Segunda, αλλά να παίρνει άμεσα το εισιτήριο της επιστροφής για τα μεγάλα σαλόνια την επόμενη σεζόν.

Τη φετινή σεζόν ο Σάστρε στο πρώτο μισό της σεζόν μέτρησε εννιά συμμετοχές κι αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόκληση του ΠΑΟΚ για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο Ισπανός έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ 76 φορές, έχοντας έξι γκολ και εφτά ασίστ.

Χρόνια Πολλά Ζοάν!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γρηγορίου: “Δίνω τα εύσημα στον ΠΑΟΚ, έχει αβαντάζ”

Η προσπάθεια της ομάδας του Λουτσέσκου και το ντέρμπι που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στη "Δίκη στο OPEN" και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μάχη του τίτλου στην Stoiximan Super League.

"Το είχαμε πει από τον Σεπτέμβριο. Είχα προβλέψει ότι ενδεχομένως μέχρι το τέλος να το διεκδικούν και οι τέσσερις ομάδες για πρώτη φορά στην ιστορία. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο για την εξέλιξη του ποδοσφαίρου μας και την έξωθεν καλή μαρτυρία στο εξωτερικό. Μακάρι αυτό το επεισόδιο που έγινε να μείνει εκεί και να μην κλέψει καθόλου από την ομορφιά του φετινού πρωταθλήματος.

Είναι πολύ όμορφο για το ποδόσφαιρο και όσους το αγαπούν αυτό που συμβαίνει. Σε αυτά τα 90 λεπτά, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, και οι δύο ομάδες παίζουν όλη την χρονιά. Ο ΠΑΟΚ έφτασε την κατάσταση σε αυτό το σημείο να παίξουν για το ποιος θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Αν λέγαμε ότι το ματς με την ΑΕΚ ήταν must win, σκεφτείτε τι θα είναι το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και τι ακόμη θα δούμε", ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Γρηγορίου, σχολίασε και όσα συνέβησαν με κεντρικό πρόσωπο τον Ματίας Αλμέιδα στο φινάλε του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σημειώνοντας: "Η εικόνα δεν αντιπροσωπεύει τον κ. Αλμέιδα και όλο το διάστημα που βρίσκεται στη χώρα μας. Ούτε το ήθος και το ύφος του, αλλά είμαστε άνθρωποι, δεν πρέπει να το παραγνωρίζουμε. Υπάρχουν 200 παλμοί εκείνη την στιγμή, γιατί παίζουμε και εμείς, εκτός από τους παίκτες. Είναι δύσκολο, όμως, αν μας έχει ενοχλήσει κάτι να κρατηθούμε. Βέβαια, όσες φορές και να προκληθούμε δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό. Στις 100 φορές και στις 100 πρέπει να δείξουμε αυτοσυγκράτηση, για τον κόσμο, για την τηλεόραση και τη θέση που εκπροσωπούμε".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… πολιτισμένος Αλμέιδα πρώτο θέμα στην Daily Mail!

Κοίτα να δεις τι συμβαίνει…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όλα όσα συνέβησαν μετά το φινάλε του ντέρμπι της Τούμπας την περασμένη Κυριακή, δεν απασχολούν μόνο τα ΜΜΕ της Ελλάδας, αλλά και μεγάλα διεθνή media.

Είναι ενδεικτικό, ότι η Daily Mail φιλοξενεί σήμερα ένα μεγάλο θέμα με φόντο όσα έγιναν και τη συμπεριφορά του Ματίας Αλμέιδα, κάνοντας λόγο για ένα "ντροπιαστικό χάος στην Ελλάδα".

"Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, ενεπλάκη σε έναν έντονο καυγά, μετά από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ομάδα του, που ολοκληρώθηκε με άσχημες εικόνες", αναφέρουν οι Βρετανοί, συνεχίζοντας:

"Η αστυνομία αναγκάστηκε να επέμβει και ο προπονητής βρίσκεται αντιμέτωπος με τιμωρία, έχοντας πιάσει άνθρωπο από τον λαιμό".

"Ο 5οχρονος προπονητής, έσπρωξε ακόμη και τον παίκτη του, τον Σέρχιο Αραούχο και μετά κατευθύνθηκε και σε πολλά άλλα πρόσωπα, ακόμη και σε μέλος της αστυνομίας", καταλήγει το συγκεκριμένο άρθρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ