Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Από το Περιστέρι ήρθαν τα μαντάτα τα καλά έτσι ώστε να κάνουμε λίγο χαβαλέ βρε αδερφέ. Ο Ολυμπιακός προστατεύτηκε για ένα ημίχρονο από τον Τριτσώνη όμως ο Αθηναίος ρέφερι ήταν κανονικός στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να αναγκάσει τον Ολυμπιακό στη πρώτη του ήττα.

Σταύρος Κόλκας

Το σχόλιο της ημέρας

Ήταν μία εύκολη επικράτηση του Ατρομήτου, ο οποίος θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, πλην του δανεικού από τον Ολυμπιακό Καραμάνου, ο οποίος σε μία από τις τρεις καθαρές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, σκόραρε. Οι άλλες δύο ήταν μία κεφαλιά σε κενό τέρμα που βγήκε άουτ και ένα τετ α τετ με τον Ρομπέρτο που μάλλον ακούμπησε την μπάλα και παραχώρησε κόρνερ.

Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλύτερος, κράτησε με ευκολία τη νίκη και δίνει την ευκαιρία σε εμάς αύριο να κερδίσουμε τον ΟΦΗ και να πάμε στο Καραϊσκάκη έχοντας τρεις βαθμούς αέρα.

Όχι πως πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά έχει πλάκα το πώς αντιδρούν αυτοί όταν πιέζονται. Λίγο χαβαλέ τους κάναμε στο τουίτερ και μας έκαναν θέμα στο σάιτ τους. Παρακαλώ να μπαίνει άλλη φωτογραφία σε θέματα που αφορούν εμένα. Θέλω καμία καλλιτεχνική.

Επίσης, με χαλαρή διάθεση και ελαφρύ γέλωτα παρακολούθησα τις τοποθετήσεις του υπευθύνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο οποίος συνεχίζει να φωτογραφίζει και να χαρακτηρίζει συναδέλφους οι οποίοι γράφουν τα αυτονόητα. Στο καπάκι βγήκε και ο κυρ Σάββας με τη κλασική καραμέλα των σκληρών μαρκαρισμάτων μιλώντας για ένα του Ταυλαρίδη και ξεχνώντας αυτό του Μανιάτη στον Κοντοέ.

Ο αγώνας με τον ΟΦΗ θέλει σίγουρα προσοχή αφού θα είναι η πρώτη προσπάθεια να έχουμε βαθμολογικές και ατομικές απώλειες. Οι Κρητικοί δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό φέτος, ούτε έχουν καλή παράδοση. Ποτέ δεν ξέρεις πάντως τι μπορεί να συμβεί σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ο κόσμος πρέπει να πάει στο γήπεδο έτσι ώστε να βοηθήσει την ομάδα να πάρει τη νίκη και μετά να πάμε να πουλήσουμε τρέλα. Και ό,τι μας βγει…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκαλης: «Μακάρι τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΕCL» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την ευχή του τηλεοπτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ./Προοδευτική συμμαχία και πλέον είναι επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» με τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Action 24» εξέφρασε την ευχή του ο φετινός τελικός του Εuropa Conference League, ο οποίος διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» να έχει φιναλίστ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ