Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Δώστε επιτέλους οριστική λύση!" (ηχητικό)

Ο μικρός Παντελής, ο Παντελής Κυριακίδης δίνει τη δική του "μάχη" καθημερινά και παλεύει για ένα καλύτερο "αύριο".

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Δώστε επιτέλους οριστική λύση!" (ηχητικό)

Με τον χρόνο να κυλάει και την κατάσταση του Παντελή να δυσκολεύει, η οικογένεια του ΠΑΟΚ καλείται να προσφέρει την βοήθεια της σε έναν παίκτη της ομάδας, ένα παιδί που τραυματίστηκε, επιστρέφοντας από έναν αγώνα με την “ασπρόμαυρη” φανέλα.

Από χθες είναι γνωστό, πως από το ερχόμενο Σάββατο και σε όλους τους επόμενους αγώνες της ομάδας, ο ΣΦ ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς θα βρίσκεται έξω από τη Θύρα 1, έτσι ώστε ο κόσμος να μπορεί να προμηθεύεται τις “κούπες αλληλεγγύης” με κόστος 3 ευρώ. 

Τα έσοδα φυσικά, θα πάνε στην οικογένεια του μικρού Παντελή, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα μετά το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο το 2009, όπου έχασε και τον πατέρα του, στην εθνική οδό Αθηνών–Θεσσαλονίκης, κατά την επιστροφή τους από τουρνουά στα Βριλήσσια, στο οποίο πήρε μέρος σαν αθλητής των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ.

“Πρέπει τις ευθύνες να τις πάρει η ΠΑΕ. Είναι αθλητής της και θα πρέπει να προβλέψει, προκειμένου να έχει μία καλή θεραπεία, που θα τον κρατήσει στη ζωή. Το διακύβευμα είναι ζωή ή θάνατος. Από το 13 η θεραπεία του έχει γίνει πιο συγκεκριμένη. Υπάρχει μία εξέλιξη. Αν αυτή χαθεί, το παιδί δεν θα προχωρήσει, αλλά θα κάνει βήματα προς τα πίσω. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Η ΠΑΕ, ενώ με τη στάση της έχει δείξει ότι δέχεται το πρόβλημα, δεν μπορεί σε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή να αρνείται τη μικρή αυτή διαφορά των 8.000 ευρώ ή των 12, που είναι τεράστια για τη ζωή του παιδιού. Όλα αυτά δεν μπορούν να περιμένουν”, ανέφερε σήμερα μιλώντας στο ραδιοφωνικό PAOK24, ο πρόεδρος του ΣΦ ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, Τάσος Παπαϊωάννου. 

“Το 13, όταν 6 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα έμαθα για όλη αυτή την υπόθεση, αιφνιδιάστηκα και στην αρχή αρνήθηκα. Εμείς σαν Λαχαναγορά δεν έχουμε συνδρομές. Όταν άκουσα για 1850 ευρώ, είπα ότι δεν μπορούμε, αλλά μετά σκέφτηκα ότι κάποιος θα έπρεπε να βοηθήσει. Έπρεπε να θυμίσουμε στον κόσμο, ότι υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που έχει αυτό το πρόβλημα. Με την πάροδο του χρόνου ωρίμασε η κατάσταση, ο κόσμος ανταποκρίθηκε και προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε. Τα ποσά όμως ήταν μεγάλα. 

Ο μικρός Παντελής είναι σε άγρυπνο κώμα και δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, η βοήθεια του είναι τεράστια. Ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. υποδεικνύει γιατρούς σε κλινική για να τοποθετήσουν την ειδική αντλία, που κοστίζει 4000 ευρώ. Έχω μιλήσει με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, μέσα από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, που μας είπαν ότι μπορούν να βρουν γιατρούς. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει. Η ευθύνη η δική μας, είναι όποιος μπορεί να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια να το κάνει”. 

“Εμείς αποφασίσαμε να βγούμε ξανά έξω. Από το Σάββατο θα είμαστε έξω από τη Θύρα 1, εκτός από την Τρίτη με την Παναχαΐκή. Θα υπάρχουν κούπες έξω από τη Θύρα 1. Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Θα προσπαθήσουμε να πουλήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες κούπες, για να μπορέσουμε μετά να μιλήσουμε με τους ανθρώπους που πρέπει, για να δούμε με ποια φόρμουλα μπορεί να γίνει απευθείας η πληρωμή των ιατρικών εξόδων του Παντελή από την ΠΑΕ. Αν δεν είμαστε στη Θύρα 1, για οποιονδήποτε λόγο, θα είμαστε κάτω από τη γέφυρα στο κολυμβητήριο. Σκοπός μας βέβαια, είναι στη Θύρα 1. Έχουμε πείσμα και δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση, γιατί ο κόσμος ξέρει ότι τα λεφτά θα πάνε εκεί που πρέπει. Το χρήμα είναι η βενζίνη της ζωής κι αυτό φαίνεται στην πράξη. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε γιατί η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Αυτή τη στιγμή, η αποστολή μας είναι το παιδί να συνεχίσει να αναπνέει. Αυτή είναι η κατάσταση”.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το τηλέφωνο κλαμπ ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς είναι το 6997151515. Ο Παντελής είναι ένας από εμάς και ΟΛΟΙ θα πρέπει να είμαστε δίπλα του. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι τεράστια και ο Παντελής αξίζει ένα καλύτερο μέλλον. Ραντεβού στην Τούμπα και στη Θύρα 1.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ