Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τετ-α-τετ Σαββίδη με Ζαγοράκη

Πολύς κόσμος ήταν σήμερα στην κατάμεστη σουΐτα του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα. Λογικό, αφού οι περισσότερες θέσεις καταλήφθηκαν από την Κυπελλούχο Ελλάδας ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Ανάμεσα σε όσους ήταν εκεί και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης…

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Τετ-α-τετ Σαββίδη με Ζαγοράκη

Ο “Ζαγόρ” μάλιστα είχε συνομιλία και με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά με τον ένα εκ των γιων του τον Γιώργο, όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό στιγμιότυπο που αναρτήθηκε και στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Ζαγοράκης δεν ήρθε για πρώτη φορά φέτος στην Τούμπα, αλλά δεν είναι και πολλά τα παιχνίδια της ομάδας τα οποία έχει παρακολουθήσει, καθώς περνά ένα πολύ μεγάλο μέρος του χρόνου στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Να σημειωθεί ότι ο Γώργος Σαββίδης, όπως και ο πατέρας του Ιβάν, είδαν το παιχνίδι όρθιοι όπως συνηθίζουν άλλωστε. Μόνο που λόγω… πολυκοσμίας ο Γιώργος Σαββίδης ήταν κατά διαστήματα στο διπλανό μέρος από την σουΐτα, εκεί όπου βρίσκεται και η κεντρική κάμερα για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλαμπ Μπριζ: Ο Χάγιεν και ο “ρυθμιστής”

Τι ετοιμάζει ο τεχνικός των Βέλγων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ κινείται σε ρυθμούς ΠΑΟΚ σήμερα και η προσοχή των Βέλγων, είναι στραμμένη στο μεγάλο ματς της Τούμπας.

Ο Νίκι Χάγιεν και οι ποδοσφαιριστές του βρίσκονται από χθες στη Θεσσαλονίκη, με τον τεχνικό της Μπριζ να συμπεριλαμβάνει κανονικά στην αποστολή τους Οντόι και Σπίλερς, ενώ εκτός είναι οι Μινιολέ, Όλσεν και -φυσικά- οι τιμωρημένοι.

Κεντρικό πρόσωπο όλες τις τελευταίες ημέρες είναι ο Σπίλερς, που χθες προπονήθηκε με προστατευτική μάσκα καθώς τον ταλαιπωρεί ακόμη το χτύπημα στο κεφάλι από τη σύγκρουση με τον Αλί Σαμάτα στο πρώτο ματς, με τον νεαρό άσο να είναι "ρυθμιστής" με φόντο την αποψινή ενδεκάδα.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν οι Βέλγοι, απόψε -εκτός απροόπτου- θα είναι ο Γιάκερς και στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Μέγιερ, Σάμπε, Σπίλερς και Ορντονιέζ, ενώ σε περίπτωση που δεν μπορέσει να παίξει ο προτελευταίος, θα πάρει τη θέση του ο Μπογιάτα.

Από εκεί και πέρα, ο Ονιεντίκα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Φέτλεσεν και Βανάκεν, ενώ μεσοεπιθετικά θα είναι οι Νούσα, Σκόρας και Γιουτγκλά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταξιδεύοντας για τον ΠΑΟΚ! (vid)

Από την Κρήτη, στη Θεσσαλονίκη με μία… στάση στον City 106.1

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο "ραντεβού" απόψε με την ιστορία και η Τούμπα φοράει τα καλά της, με φόντο ένα σπουδαίο βράδυ.

Φυσικά, άπαντες κινούνται σήμερα σε ρυθμούς Ευρώπης και το πρωί, μέσα από τον αέρα του City 106.1, πήραμε μία... "γεύση" από όσα θα ακολουθήσουν απόψε το βράδυ.

Στην πρωινή εκπομπή του Κωστή Τσατσαρού στήθηκε μία μικρή... Τούμπα, από ΠΑΟΚτσήδες που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη από την Κρήτη και το επόμενο "ραντεβού" δόθηκε στο γήπεδο:

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/436916998_7846686915362567_2454728102762926455_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Το κανάλι της ρεβάνς

Εκεί θα δείτε το μεγάλο παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό βράδυ. Ένα μεγάλο "ραντεβού" στην Τούμπα, με φόντο το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην κατάμεστη Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ, με έναν ξεκάθαρο στόχο και θέλει να κάνει μία ακόμη ανατροπή, για να συνεχίσει το ταξίδι του στην Ευρώπη.

Μετά την ήττα με 1-0 στο Jan Breydel, η πρόκριση είναι ανοικτή για τον ΠΑΟΚ, που θα δώσει σκληρή μάχη με την Μπριζ, με φόντο το εισιτήριο.

Όσοι δε βρεθούν στην Τούμπα, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι από το κανάλι του Cosmote Sport 3 HD, ενώ -φυσικά- θα υπάρχει και ζωντανή ενημέρωση μέσα από το live-chat του PAOK24.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ