ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Προς Βόλο και ο Μυστακίδης!
Την αρχή έκαναν οι Κώστας Μπαλογιάννης, Μάριος Τσαούσης και Απόστολος Διαμαντής, οι οποίοι παραχωρήθηκαν δανεικοί από τον ΠΑΟΚ στον ΝΠΣ Βόλος.Σήμερα, ακολούθησε ο Λευτέρης Λύρατζης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ακολουθήσει ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ!
Ο λόγος για τον Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να “μετακομίσει” στο Βόλο και να αγωνιστεί τη νέα σεζόν με τη φανέλα του νεοφώτιστου συλλόγου, έχοντας αποχωρήσει πριν λίγες ημέρες από την πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρζε όπου παραχωρήθηκε δανεικός στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τη διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος για την παραχώρηση του Μυστακίδη, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό το αν ο 24χρονος ποδοσφαιριστής υπογράψει νέο συμβόλαιο πριν ολοκληρωθεί η “μετακόμισή” του στον Βόλο μιας και το υπάρχον ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι ή παραχωρηθεί ελεύθερος στους Βολιώτες και ο ΠΑΟΚ διατηρήσει ένα ποσοστό επί των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μεταπώλησης του, όπως συνέβη στην περίπτωση του Χαρίση και την παραχώρησή του στον Ατρόμητο.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η μεγάλη επιστροφή του Ντεσπόντοφ!
Σε φουλ ρυθμούς επιτέλους ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός, αύριο τα… σπουδαία για Μιχαηλίδη!
Με μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ξεκίνησε σήμερα ο ΠΑΟΚ τη μίνι προετοιμασία του για τον μεθαυριανό αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας!
Όσοι "ασπρόμαυροι" βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Αλέσιο Λίσι και των συνεργατών του, ανάμεσά τους και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ ο οποίος μετά από πολλούς μήνες συμμετείχε σε ολόκληρο το πρόγραμμα.
Από την άλλη, απών ήταν ο Γιάννης Μιχαηλίδης που αποχώρησε από το χθεσινό παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, ενώ οι Δημήτρης Πέλκας και Τομ Λουσέ υποβλήθηκαν σε θεραπεία και έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Η Κ19 του ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Βοσνία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ζρίνσκι, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στις 17:00, για τον πρώτο αγώνα του 2ου γύρου της Youth League.
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί επέλεξε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας σήμερα.
Η αποστολή αποτελείται από τους:
Μπελερής, Μαλιγίν, Μανασίδης, Αρετής, Αυγητίδης, Μπέρδος, Κάνιος, Κυριαζίδης, Ψυρούκης, Κρομμύδας, Τεντολούρης, Μίσχος, Σούβλατζης, Ματέρα, Παπαδόπουλος, Χαλδέζος, Φλώρος, Νικηφόρος, Γκιόκα.
Όπως ανακοίνωσε η Super League, προέβη σε αλλαγή ώρας σε δύο αναμετρήσεις του πρωταθλήματος.
Πρόκειται αρχικά για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ της 9ης αγωνιστικής, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 19:00, αντί για τις 19:30.
Το δεύτερο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα σε ΟΦΗ και Καλαμάτα για την 15η αγωνιστική, το οποίο θα λάβει χώρα την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 18:30, και όχι στις 19:30, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.




