Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Αυτή η προετοιμασία είναι πολύ διαφορετική απ όσους έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα και αυτό καθιστά εξαιρετικά δύσκολα τα συμπεράσματα. Ένα βέβαια δεν πρόκειται να αλλάξει στα πιστεύω μας. Δεν έχουμε ποιότητα…

Σταύρος Κόλκας

Το σχόλιο της ημέρας

Για την ακρίβεια έχουμε το ίδιο ρόστερ σχεδόν με πέρυσι, μόνο οι Όλσεν, Κοροβέσης, Χαρίσης και Λούκας είναι ουσιαστικές προσθήκες, ελπίζουμε πως οι Ρικάρντο Κόστα, ο Νομπόα και ο Γκολάσα να είναι άλλοι παίκτες, όμως μετά και το φιλικό με τη Μπόχουμ το συμπέρασμα παραμένει το ίδιο.

Υπάρχει ένας κορμός με κανονικούς ποδοσφαιριστές, ο οποίος όμως δεν είναι αρκετός για να κάνουμε κάτι. Χρειαζόμαστε αυτούς που θα κάνουν τη διαφορά και από αυτούς που περιμένουμε, μόνο ο Νομπόα μπορεί άμα θυμηθεί το ποδόσφαιρο. Και δεν είναι αρκετός….

Στο φιλικό με τη Μπόχουμ είχαμε ένα καλό εικοσάλεπτο που η μπάλα κυκλοφόρησε γρήγορα, φτάναμε εύκολα στη περιοχή του αντιπάλου, κάναμε δύο γκολ, όμως μετά εμφανίστηκε ο κακός ΠΑΟΚ, αυτός που σταματά να παίζει όταν αισθάνεται πως κάτι έδειξε.

Τα ελαφρυντικά είναι πολλά για τους ποδοσφαιριστές και δεν μπορεί κανένας να πει πως δεν είχαν διάθεση. Όσοι έπαιξαν και νεύρο είχαν και διάθεση. Όμως υπάρχουν οι εικόνες που σου θυμίζουν πως είσαι λίγος. Και αυτή είναι μία πικρή αλήθεια που έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να αλλάξει.

Θα μου πει κάποιος τι να αναλύσεις τώρα από ένα παιχνίδι που ο ένας έκανε γκολ δώρα στον άλλο στο πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη. Αλήθεια είναι αυτό, όμως έχουμε την ικανότητα πιστεύω να γνωρίζουμε πέντε πράγματα για αυτή την ομάδα. Και κυρίως την ψυχολογία της.

Αύριο θα μιλήσει ο Τούντορ για πρώτη φορά στους απεσταλμένους της Ολλανδίας. Είναι σαφές πως έχει να μας πει αρκετά.

Αυτό όμως που βλέπω να έρχεται, είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε μία μέτρια κροατική ομάδα. Και προετοιμάζομαι ψυχολογικά για αυτά μέσα στο κατακαλόκαιρο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά εκτός ο Μουκουντί στην ΑΕΚ

Ο 26χρονος στόπερ δε συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς τον Αρόλντ Μουκουντί, καταστρώνει τα πλάνα του ο Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα, με τον Καμερουνέζο αμυντικό, να μένει και σήμερα εκτός ομαδικού προγράμματος, λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο Μουκουντί όλα δείχνουν ότι δεν υπολογίζεται ενόψει Τούμπας, με τον Κάλενς να αναμένεται να παραμείνει ο παρτενέρ του Βίντα, όπως συνέβη και την Τετάρτη, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επιστροφές με ΑΕΚ

Η σημασία του αγώνα και ο «βασικός» κορμός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με τη Λαμία, το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ, έχει πάρει οριακό χαρακτήρα.

Την Τετάρτη παίκτες όπως ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Σουαλιό Μεϊτέ, έμειναν εκτός για να πάρουν ανάσες και όπως όλα δείχνουν αμφότεροι, θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα την Κυριακή.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Τάισον, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στη Λαμία, ενώ διαθέσιμος αναμένεται να είναι και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που την Τετάρτη, εξέτισε την αγωνιστική της τιμωρίας του.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται αρκετά διαφορετικά πρόσωπα στην 11άδα, σε σχέση με την κάκιστη εικόνα της περασμένης Τετάρτης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, να περιμένει να δει σαφώς καλύτερη απόδοση στο επερχόμενο ντέρμπι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: «Στημένη υπόθεση του Λυγγερίδη για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός» (vid)

Όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ως νομικός εκπρόσωπος του Γιάννη Καλλιανού, αλλά πήρε θέση για τις συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού, για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα υποστήριξε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ