ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ενδεκάδα νίκης
Ένα ακόμη μεγάλο, ευρωπαϊκό "ραντεβού" για την Κ19 του ΠΑΟΚ.
Μετά την ΑΕΛ Λεμεσού, η Κ19 του “Δικεφάλου” θα αντιμετωπίσει στις 17:00 την αντίστοιχη ομάδα της Μινσκ στο πλαίσιο του Youth League, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.
Πριν από λίγο έγινε γνωστή η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ:
#Starting11 Η αρχική 11άδα της #PAOKu19 για την αναμέτρηση κόντρα στη Μινσκ στο γήπεδο της Τούμπας #PAOKAcademy #UYL pic.twitter.com/GQAYlcDo5j
— PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) 7 Νοεμβρίου 2018
Η Μπράιτον επικράτησε με 0-1 της Σίτυ στο Μάντσεστερ, «σκαρφαλώνοντας» στην τρίτη θέση της Premier League.
Οι «Γλάροι» πήραν το προβάδισμα στο 11ο λεπτό με τον Αγιάρι, κι έπειτα ανέλαβε δράση ο Φερμπρούχεν.
Ο τερματοφύλακας της Μπράιτον με σωρεία επεμβάσεων κράτησε όρθια την ομάδα του, η οποία νίκησε για πρώτη φορά στο Έτιχαντ.
Μάντσεστερ Σίτι: Ντοναρούμα, Νούνες, Χουσάνοφ, Ρούμπεν Ντίας, Γκβάρντιολ (79' Φόντεν), Άντερσον, Μπουαντί (55' Σερκί), Εντιάιγ (79' Ελίας), Έντσο Φερνάντες (65' Ο' Ράιλι), Ντοκού, Χάαλαντ
Μπράιτον: Φερμπρούχεν, Κοστίνια, Βούσκοβιτς, Ντανκ, Μποσκάλι (64' Χατζάμ), Γκρος, Αντρές Τσέμα (65' Βίφερ), Γκόμες (84' Ρουτέρ), Αγιάρι, Ντε Κάιπερ (72' Γιαλκουγέ) , Κωστούλας (72' Χίνσελουντ)
Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει τη Ζάκυνθο αύριο Κυριακή στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, με τον Ντάνι Πόνζ να ανακοινώνει την αποστολή των ασπρόμαυρων, στην οποία συμμετέχει για πρώτη φορά ο Χρήστος Κώστογλου.
Εκείνοι που θα ταξιδέψουν στη γειτονική πόλη για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Super League 2 είναι οι:
Νικολακούλης, Τσιντσόλης, Αβράμπος, Απιατσιόνακ, Κωττάς, Κοσίδης, Σιδεράς,Πασαχίδης, Τσιότας, Ντούνγκα, Ελευθεριάδης, Τσοπούρογλου, Ίκομπονγκ, Γκιόκα, Παπαγεωργίου, Αζούζ, Τσιφούτης, Κανίς, Καραγκέα, Μπέρδος, Κώστογλου, Σιφναίος, Στύλος
Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για την Κ19 του ΠΑΟΚ, η οποία επικράτησε 1-0 του Αστέρα, λίγες μέρες μετά τη νίκη επί της Ζρίνσκι, και πριν τον μεταξύ τους επαναληπτικό την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου.
Η ομάδα του Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά δυσκολεύτηκε να βρει το γκολ.
Αυτό ήρθε τελικά στο 75 με τον Γραββάνη, ο οποίος είχε και δοκάρι.
Η σύνθεση του Δικεφάλου:: Μανασίδης, Σίμνοβετς, Τσιάλης, Αυγητίδης, Τοπαλίδης (65′ Ψυρούκης), Παπαδόπουλος, Μίσχος, Μώκος (72′ Νέτο), Γραββάνης, Ματέρα (87′ Λόμπας), Κρομμύδας (72′ Βλάχος).




