Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χρόνια Πολλά Παναγιώτη

Ευχές στον Παναγιώτη Γλύκο από την οικογένεια του ΠΑΟΚ…

Ελένη Μπούντου

Χρόνια Πολλά Παναγιώτη

Αναλυτικά:

Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον αρχηγό της ομάδας, Παναγιώτη Γλύκο, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 31, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Ο Παναγιώτης Γλύκος είναι γεννημένος στο Βόλο, με καταγωγή από τη γειτονική Σκόπελο. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου σε ηλικία 17 ετών και την αμέσως επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα. Είναι από τους πρωταγωνιστές της ανόδου του Ολυμπιακού Βόλου από την Γ’ στη Β’ Εθνική μέσα από τα μπαράζ του 2007 κι εκεί τον βλέπει ο ΠΑΟΚ και τον αποκτά ως μια επένδυση για το μέλλον.

Μετά από δύο χρόνια και μετά το ντεμπούτο του με την 1η ομάδα του ΠΑΟΚ σε ηλικία 23 ετών σε αγώνα με τον Θρασύβουλο, αποφασίζεται το καλοκαίρι του 2009 να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου. Παραμένει για έξι μήνες στην πρώτη του ομάδα δίχως να πάρει τις ευκαιρίες που θα περίμενε και επιστρέφει για να ξαναδοθεί δανεικός το καλοκαίρι του 2010 στον Αγροτικό Αστέρα, όπου έχει ραντεβού με την ατυχία, καθώς στην προθέρμανση πριν τον πρώτο του αγώνα τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατο και χάνει τη σεζόν.

Επιστρέφει στην Τούμπα το καλοκαίρι του 2011 και σταδιακά καταφέρνει από τρίτος τερματοφύλακας να πάρει φανέλα βασικού κερδίζοντας την εμπιστοσύνη πρώτα του Λάζλο Μπόλονι κι έπειτα των Γιώργου Δώνη, Χουμπ Στέφενς. Το καλοκαίρι του 2013 δέχεται και την πρώτη κλήση του στην Εθνική Ανδρών από τον Φερνάντο Σάντος, για τους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ εναντίον Λετονίας και Λιθουανίας, χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί. Το ντεμπούτο του γίνεται στο φιλικό με τη Νότιο Κορέα.

Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ τον βοηθούν να κερδίσει μια θέση στην αποστολή για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπου αγωνίζεται ως αλλαγή στο ιστορικό παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού, στο οποίο η Ελλάδα κερδίζει την πρόκριση στους 16 του κόσμου. Μετά την επιστροφή του από τη Βραζιλία ανανεώνει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Τις επόμενες δύο σεζόν βρίσκει χρόνο, αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμού, ξεπερνάει τις 100 συμμετοχές με τον Δικέφαλο και την σεζόν 2016-17 παίρνει την φανέλα του βασικού και πραγματοποιεί την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, όντας κομβικός στην πορεία μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ατυχία του χτυπάει για μία ακόμα φορά την πόρτα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όταν σε μία προπόνηση τραυματίζεται σοβαρά. Ο Παναγιώτης όμως σαν μαχητής που είναι δεν το βάζει κάτω και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Χρόνια πολλά αρχηγέ!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ψήφος εμπιστοσύνης» στον Κοτάρσκι!

Ένα ακόμα “παράσημο” για τον Κροάτη τερματοφύλακα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τον Ντομινίκ Κοτάρσκι ανέδειξαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ  FansMan of the Match για την αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο, με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ να σημειώνει σχετικά:

"Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο για την προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Μία σκληρή μάχη στο Βέλγιο. Ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 1-0 από την Κλαμπ Μπριζ και πλέον προετοιμάζεται για τη ρεβάνς της Τούμπας, για να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση.Εκ των κορυφαίων για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου , ο Ντόμινικ Κοτάρσκι.
Ο Mr.Fantastic του Δικεφάλου έκανε μεγάλη εμφάνιση στο Jan Breydel Stadium, με σπουδαίες επεμβάσεις. Η κομβικότερη εξ’ αυτών, η επέμβαση στην εκτέλεση πέναλτι του Τιάγκο στο 78ο λεπτό, με την οποία κράτησε το 1-0 και είναι πλέον το σκορ που θα κληθεί να ανατρέψει ο Δικέφαλος.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match o Κοτάρσκι συγκέντρωσε το 50,47% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο εξαιρετικός Τάισον , ο οποίος έτρεξε, πίεσε και ήταν εξαιρετικός για 90 λεπτά, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Άλι Σαμάτα , ο οποίος πήρε φανέλα βασικού κι έδωσε πολλές μάχες σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτητής β΄ κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!

Ποιος είναι ο άπειρος Πορτογάλος που επέλεξε η ΚΕΔ για το κυριακάτικο ντέρμπι!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τον 30χρονο Πορτογάλο Μιγκέλ Μπερτόλο Νογκέιρα, διαιτητής της 2ης κατηγορία της UEFA, όρισε η ΚΕΔ για το κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

O συγκεκριμένος ρέφερι, ο οποίος έγινε διεθνής μόλις... πέρσι και θα "σφυρίξει" για πρώτη φορά στη χώρα μας, θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του, Πέδρο Νούνο Μαρτίνς και Πάουλο Ρικάρντο Μπρας, τέταρτος θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης της ΕΠΣ Χανίων, στο VAR θα βρίσκονται ο Πορτογάλος Μπρούνο Αλεσάντρε Εστέβες και ο Ηλίας Κωνσταντίνου της ΕΠΣ Πρέβεζας / Λευκάδας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Θόδωρος Γκαϊτατζής της ΕΠΣ Δράμας.

Σε ότι αφορά το Άρης - ΑΕΚ, αφού οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει για Έλληνα διαιτητή, αυτός θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης της ΕΠΣ Αρκαδίας και στο VAR ο Γερμανός Πάτρικ Φραντς Νανσλμπάουερ, ενώ το Λαμία - Παναθηναϊκός θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου της ΕΠΣ Αθηνών και στο VAR θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Κατοίκος της ΕΠΣ Αθηνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Το κανάλι της ρεβάνς

Εκεί θα δείτε το μεγάλο παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό βράδυ. Ένα μεγάλο "ραντεβού" στην Τούμπα, με φόντο το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην κατάμεστη Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ, με έναν ξεκάθαρο στόχο και θέλει να κάνει μία ακόμη ανατροπή, για να συνεχίσει το ταξίδι του στην Ευρώπη.

Μετά την ήττα με 1-0 στο Jan Breydel, η πρόκριση είναι ανοικτή για τον ΠΑΟΚ, που θα δώσει σκληρή μάχη με την Μπριζ, με φόντο το εισιτήριο.

Όσοι δε βρεθούν στην Τούμπα, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι από το κανάλι του Cosmote Sport 3 HD, ενώ -φυσικά- θα υπάρχει και ζωντανή ενημέρωση μέσα από το live-chat του PAOK24.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ