Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με κορυφαίους τους φορ

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να κερδίσει τον Πανθρακικό, έχοντας σε κακή μέρα αρκετούς παίκτες. Αυτοί που έκαναν την διαφορά πάντως ήταν οι φορ του, σε μία μέρα που η άμυνα ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Διαβάστε στο PAOK24 την ατομική απόδοση των παικτών και την ανάλυση της στρατηγικής του Αναστασιάδη.

Σταύρος Κόλκας

Με κορυφαίους τους φορ

Γλύκος: Μπορεί να μη φέρει ευθύνη για τα γκολ, όμως όταν ο αντίπαλος έχει δύο τελικές στην εστία σου και δύο γκολ, δεν λες πως ήταν και η μέρα του.

Κίτσιου: Κακή τοποθέτηση στο γκολ της ισοφάρισης του Πανθρακικού, επιεικώς κάκιστες επιλογές στο δημιουργικό κομμάτι. Καμία σχέση με τον περυσινό Κίτσιου, δείχνει να στερείται ιδεών, πρέπει να δουλέψει πολύ στις αδυναμίες του.

Μιγκέλ Βίτορ: Ο μοναδικός που ξεχώρισε από την άμυνα, έχοντας σωστές τοποθετήσεις και καμία ευθύνη στα γκολ. Δεν έκανε λάθη είτε με είτε χωρίς τη μπάλα και στον αέρα δεν έχασε μάχη.

Τζαβέλλας: Φαίνεται σε όλες σχεδόν τις κινήσεις του πως η αποκατάσταση της θλάσης που έπαθε δεν είναι πετυχημένη. Αποφεύγει να κάνει μεγάλες μπαλιές, δείχνει πως πονά σε κάθε κίνηση, δεν μπορεί να σπριντάρει. Εκτίμηση, δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον ΠΑΟΚ.

Σπυρόπουλος: Έχει γίνει συνήθεια να κάνει σημαντικά λάθη, όπως έγινε και σήμερα.  Απίστευτα ανασφαλείς στο παιχνίδι του, ενώ ξεκίνησε με διάθεση, έβγαλε κάποιες καλές συνεργασίες με τον Μάρτενς, όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο αποκρουστικός. Άσχημη στιγμή το γιουχάρισμα στην αντικατάστασή του.

Τζανδάρης: Πολύ ανασταλτική δουλειά, απέφυγε τα λάθη, είχε πάρα πολλά κλεψίματα, έπαιξε πάλι στο 100% αυτού που μπορεί, όμως δημιουργικά δεν μπόρεσε να δώσει κάτι.

Κάτσε: Ανασταλτικά έλεγξε τον χώρο του, δημιουργικά έψαξε τις φάσεις όμως δεν του βγήκε κάτι το ουσιαστικό. Παίζει πολύ κοντά στις γραμμές και χάνει την ευχέρεια να ψάξει το σουτ που το έχει.

Γκολάσα: Σοβαρός με πολύ διάθεση, αρκετές προσπάθειες να διασπάσει την άμυνα των αντιπάλων, κέρδισε το φάουλ που έφερε το γκολ της νίκης, ενώ είχε τελικές πάσες που δεν έγιναν γκολ, όπως και δύο πολύ καλές τελικές προσπάθειες.

Σαλπιγγίδης: Ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που η ομάδα τον χρειαζόταν πολύ λόγω των σημαντικών απουσιών. Ξεκινά με γκολ το παιχνίδι, δίνει ασίστ στο γκολ του Παπαδόπουλου, αποκτά σημαντικό ρόλο μετά το 3-2 παίζοντας στον άξονα της μεσαίας γραμμής, έχοντας καθαρό μυαλό και αποτελεσματικότητα στις κινήσεις του.

Μάρτενς: Από δική του σέντρα έρχεται το πρώτο γκολ, παρότι βρήκε η μπάλα και σε αντίπαλο μέχρι να φτάσει στον Σαλπιγγίδη. Έβγαλε κάποιες καλές μπαλιές, συμμετείχε σωστά στη κυκλοφορία της μπάλας, είχε κάποιες καλές εκτελέσεις στημένων φάσεων, μία από αυτές έφερε και το δοκάρι του Παπαδόπουλου. Μάλλον έπεισε πως πρέπει να παίζει περισσότερο χρόνο.

Παπαδόπουλος: Πολύ ουσιαστικό παιχνίδι με γκολ, δοκάρι, πολλά κλεψίματα ψηλά, εξαιρετικό πρέσινγκ, πίστη για τη νίκη ακόμη και όταν στράβωσε το παιχνίδι.

Πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, στη πρώτη φορά που ξεκίνησε στη φυσική του θέση. Είναι προσωπικότητα, ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να πάρει τίποτα ακόμη από αυτά που μπορεί να δώσει.

Σκόνδρας: Μπήκε να παίξει με … ένα μάτι, αφού από το Μπόρισοφ το δεξί του έχει κλείσει σχεδόν εντελώς. Έχασε τον Τσουμάνη στη βάση του δεύτερου γκολ του Πανθρακικού, ενώ δεν μπόρεσε να συμβάλει πολύ στο δημιουργικό κομμάτι.

Περέιρα: Άλλη μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ που αυτή τη φορά έδωσε τη νίκη. Ήταν ορεξάτος ερχόμενος πάλι από τον πάγκο, είχε άλλη μία πολύ καλή ενέργεια, γενικά τα βγάζει τα λεφτά του με σχετική ευκολία.

Ποζατζίδης: Τα έφερε έτσι η ζωή έτσι ώστε να μπει σε έναν αγώνα που η μπάλα έκαιγε και τα πήγε περίφημα. Κάλυψε τον χώρο του, ήταν γρήγορος, δυνατός και απέφυγε τα λάθη. Σημαντικό το ότι η ομάδα δε δέχτηκε φάση όσο έπαιξε.

Αναστασιάδης: Ξεκίνησε με έξι αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα που προηγήθηκε, παίζοντας ένα ερμαφρόδιτο 4-4-2, με τον Σαλπιγγίδη πιο πολύ μέσα δεξιά και τον Γκολάσα δεξί χαφ πάνω στη γραμμή.

Η ομάδα ξεκίνησε καλά, όμως δεν γινόταν να μη βρει πρόβλημα συνοχής μπροστά της. Έβαλε τον Σκόνδρα στο ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου, όμως δεν πήρε από αυτόν όσα περίμενε.

Το 4-4-2 φάνηκε περισσότερο στο β΄ημίχρονο, όμως μετά την αναγκαστική αλλαγή του Τζαβέλλα, στην άμυνα έπαιζαν τρεις και συγκεκριμένα οι Σκόνδρας, Μιγκέλ Βίτορ και Ποζατζίδης. Το πώς τελείωσε ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι αποτελεί ένα ερωτηματικό, αφού ο Σάλπι ήταν στον άξονα χαφ, ο Περέιρα δεξιά και ο Μάρτενς είχε όλη την πλευρά απ τα αριστερά.

Η ουσία είναι πως ο Αναστασιάδης αποδείχτηκε πως δικαιολογημένα φοβόταν το παιχνίδι και πώς να μη συμβαίνει αυτό όταν δεν παίζουν Ρατς, Τζιόλης, Μακ και Κλάους, όμως είναι υποχρεωμένος να αναθεωρήσει τα όσα πιστεύει ο ίδιος για τα στόπερ και να αποκτηθεί άμεσα τουλάχιστον ένας υψηλού επιπέδου. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι παίζουμε στην Τούμπα!

Το PAOK24 News ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Χορταστική» η ζωντανή εκπομπή του PAOK24 News by GAS24 το βράδυ της Τετάρτης.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις για όλα τα θέματα της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας και κυρίως το μεγάλο παιχνίδι που έχει μπροστά του ο «Δικέφαλος του Βορρά» κόντρα στη Μπριζ.

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=S07_yWYkL9Y

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τελευταίο Sold Out στην Τούμπα!

Η τελευταία φορά που στην Τούμπα δεν έπεφτε… καρφίτσα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Καπνός» μέσα σε ελάχιστα λεπτά έγιναν τα εισιτήρια της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, με τον κόσμο του Δικεφάλου να ανυπομονεί για το παιχνίδι με τους Βέλγους, το οποίο χαρακτηρίζεται -και όχι άδικα- από πολλούς, ως ένα από τα σημαντικότερα της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.

Τα «μαγικά» χαρτάκια της αυριανής αναμέτρησης έγιναν ανάρπαστα καθώς λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία τους στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ το πρωί της Τρίτης (16/4), δεν υπήρχε εισιτήριο ούτε για δείγμα! Το αυριανό θα είναι το πρώτο Sold Out κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης δεν θα πέφτει... καρφίτσα για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στο οποίο τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα από τον κόσμο της ομάδας ήταν στις 14 Απριλίου 2022 και στη ρεβάνς κόντρα στη Μαρσέιγ και πάλι για τη φάση των «8» του Europa Conference League. Aπό τότε μέχρι και το παιχνίδι με τους Βέλγους υπήρχαν πολλά παιχνίδια που η Τούμπα ήταν γεμάτη, όμως για πρώτη φορά εξαντλήθηκε και το τελευταίο εισιτήριο που υπήρχε διαθέσιμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα των Συνδέσμων για το παιχνίδι με τη Μπριζ

Η ανακοίνωση των οργανωμένων για τον αυριανό αγώνα με τους Βέλγους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι Σύνδεσμοι Φίλων Οργανωμένων Οπαδών του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Μπριζ για τον δεύτερο προημιτελικό του UECL.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση: «Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ δίνει άλλη μια ευρωπαϊκή μάχη .Γινόμαστε ο 12ος παίκτης και με όπλο την φωνή μας και μόνο σπρώχνουμε την ΟΜΑΔΑ σε άλλη μια ιστορική πρόκριση!Τα μάτια στους οργανωτές και στα παιδιά που ομορφαίνουν την κερκίδα, τα κινητά στην τσέπη και 90 λεπτά ή όσο χρειαστεί ηχητικής βίας.

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ