Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δουλειά στα στημένα (video)

Ακόμα μία προπόνηση πριν από την αυριανή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Τούμπα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

PAOK24

Δουλειά στα στημένα (video)

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν πιο χαλαρό, όπως συνηθίζεται πριν από τους αγώνες, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να δίνει έμφαση στις στημένες φάσεις, ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους παίκτες του για αύριο το πρωί, όπου θα πραγματοποιηθεί χαλάρωμα στην Τούμπα και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση του “Δικεφάλου”:

“Μετά την κακή παρένθεση του Κυπέλλου και την πρώτη ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την επιστροφή στις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα. Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου μετά το καθιερωμένο ζέσταμα με ασκήσεις 5-2 έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο και δούλεψαν στις στημένες φάσεις. Ο Φακούντο Περέιρα ξεκουράστηκε μετά την επέμβαση με PRP που του έκανε ο γιατρός της ομάδας, Γιώργος Οικονομίδης,  ο Χέντβιγκες Μαντούρο ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε θεραπεία κι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνέχισε πρόγραμμα επανένταξης.

Το πρωί της Κυριακής στις 11.00 οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθούν στην Τούμπα για το καθιερωμένο ξεμούδιασμα της ημέρας του αγώνα και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα μεταβεί στο Μακεδονία Palace”.

Παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο στιγμιότυπα από τη σημερινή προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ μέσα από την κάμερα του PAOKTV.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μητσοτάκης, ΠΑΟΚ και… Luben (vid)

Όλα τα… τυχαία γεγονότα μαζεμένα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η γνωστή χιουμοριστική σελίδα «Luben» ετοίμασε ένα μικρό βίντεο, για όσα… συνέβησαν στον ΠΑΟΚ μετά την ατάκα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα.

Απολαύστε το…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Δ.Ε.Α.Β. καλεί τον ΠΑΟΚ!

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στη Λαμία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κλήση σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, δέχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την πρόσφατη παρουσία των φίλων της ομάδας στο ΔΑΚ Λαμίας. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη, με την ανακοίνωση της ΔΕΑΒ να αναφέρει:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει:

Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Μ. Τετάρτη 1/5/2024, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Κούγια

Για όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League, επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δύο αγωνιστικές, στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, για όσα είπε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αφορούσαν το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ.

Για τον ίδιο αγώνα, επιβλήθηκε ποινή ύψους 2.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ