Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θα διανύσουμε 1.450 χιλιόμετρα για τον Αλεξάνταρ»

Έχει συνηθίσει να διαβάζει συνεντεύξεις του γιου του, διατηρώντας την σιωπή του, όμως η παρουσία της Σερβίας στο Μουντιάλ και η επερχόμενη αναμέτρηση με την Ελβετία, χώρα που διαμένει με την οικογένεια του, «ανάγκασε» τον Μιλένκο Πρίγιοβιτς να σπάσει την… σιωπή του.

Ελένη Μπούντου

«Θα διανύσουμε 1.450 χιλιόμετρα για τον Αλεξάνταρ»

Ο πατέρας του επιθετικού του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη στα σερβικά ΜΜΕ, μιλώντας για τη νίκη της Σερβίας επί της Κόστα Ρίκα, το ματς που ακολουθεί με την Ελβετία, αλλά και το ταξίδι των 1,450 χιλιομέτρων που θα κάνει με την σύζυγο του για να βρεθεί στο Καλίνινγκραντ, προκειμένου να παρακολουθήσει τον γιο του και τους «Πλάβι» να αγωνίζονται απέναντι στους Ελβετούς.

Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα είπε ο Μιλένκο Πρίγιοβιτς:

Έχουν θορυβηθεί οι Ελβετοί μετά τα όσα είδαν από την Σερβία στο ματς με την Κόστα Ρίκα;

«Νομίζω ότι η Σερβία έπαιξε πολύ καλά και οι φίλοι και γείτονες μας, μας έδωσαν συγχαρητήρια, αν και ήταν απασχολημένοι με τον αγώνα τους απέναντι στη Βραζιλία. Η Ελβετία επίσης έκανε καλό παιχνίδι και θα είναι ένα δύσκολο ματς στο Καλίνινγκραντ. Μας καλούν από τα ΜΜΕ της Ελβετίας, να μιλήσουμε για τον Αλεξάνταρ, αλλά δεν θέλουμε να πούμε κάτι».

Γιορτάστηκε η νίκη της Σερβίας στο Σεντ Γκάλεν;

«Φυσικά είδαμε το ματς με την Κόστα Ρίκα και πανηγυρίσαμε τη νίκη. Υπάρχουν πολλοί Σέρβοι στο Σεντ Γκάλεν και τις γύρω περιοχές και πανηγυρίσαμε με την σερβική σημαία το γκολ του Κολάροφ. Πιστεύω ότι θα πανηγυρίσουμε και μετά το ματς με την Ελβετία, μόνο που δεν θα είμαστε εδώ (σ.σ. γέλια)».

Θα πάτε στην Ρωσία να δείτε το ματς;

«Η γυναίκα μου και εγώ ετοιμαζόμαστε να ταξιδέψουμε με το αυτοκίνητο στο Καλίνινγκραντ και να δούμε το ματς με την Ελβετία από τις κερκίδες. Δεν θα είναι μεγάλη διαδρομή. Έχουμε να διανύσουμε 1,450 χιλιόμετρα μέσω Γερμανίας και Πολωνίας. Θα έχουμε και λίγο χρόνο να γυρίσουμε την πόλη και στη συνέχεια θα πάμε στο γήπεδο με την ελπίδα ότι θα νικήσουμε».

Θα έχετε μαζί σας και σημαία;

«Φυσικά θα κουβαλάμε σημαία μαζί μας. Όχι της χώρα που ζούμε, αλλά την τρίχρωμη της Σερβίας, για να φωνάξουμε για την Σερβία».

O Αλεξάνταρ θα σκοράρει;

«Θα δούμε αν θα αγωνιστεί. Ακόμη δεν το γνωρίζουμε αυτό. Ελπίζουμε ότι θα τον δούμε, αλλά και να μην αγωνιστεί θέλουμε η Σερβία να νικήσει. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα κερδίσουμε».
15.00 θα βαλω

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο μεγάλα ρεκόρ χάρη στην… γκολάρα του Σάστρε!

Μοναδικά επιτεύγματα στην 98χρονη ιστορία του ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το σημαντικότερο όλων χθες το βράδυ στην Τούμπα, ήταν πως ο ΠΑΟΚ, με τη νίκη του εις βάρος της ΑΕΚ με σκορ 3-2, παρέμεινε "ζωντανός" στη "μάχη" του τίτλου.

Ωστόσο, χάρη στο γκολ του Γιοάν Σάστρε στο 90ο λεπτό, ο Δικέφαλος πέτυχε δύο σπουδαία ρεκόρ, όμως ενημερώνει η εξαιρετική σελίδα στο Facebook "Η Ασπρόμαυρη Βίβλος".

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τόσο το ρεκόρ περισσότερων γκολ όσο και των περισσότερων νικών σε μία σεζόν, φτάνοντας τα 127 γκολ και τις 37 νίκες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mία καρδιά, μία φωνή, μία ανατροπή! (vid)

O θρίαμβος του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ… αλλιώς: Η “χορταστική” παρακάμερα του χθεσινού ντέρμπι της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα βίντεο διάρκειας 9,5 λεπτών, με τα καλύτερα στιγμιότυπα της παρακάμεράς της από το χθεσινοβραδινό ντέρμπι της Τούμπας, "ανέβασε" πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Youtube.

Η άφιξη των "ασπρόμαυρων" στην Τούμπα, η προθέρμανση, τα γκολ των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου από... μέσα, οι αντιδράσεις του πάγκου αλλά και της κερκίδας, οι έντονοι πανηγυρισμοί στο φινάλε, όλα συγκεντρωμένα σε ένα βίντεο:

Απολαύστε το:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο: Αποφάσισε η ΕΠΟ για τον τελικό!

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για το γήπεδο και την ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν είναι... Πρωταπριλιά! Η ΕΠΟ αποφάσισε για την ημερομηνία και το γήπεδο του τελικού του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των Play off του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ