Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από μικροί στα δύσκολα…

Λίγες ημέρες μετά την εξαιρετική παρουσία της Κ12 στην Ολλανδία και της Κ15 στην Ιταλία, δύο ακόμα ομάδες της "ασπρόμαυρης" ακαδημίας θα βρεθούν στο εξωτερικό..

Στέργιος Αναστασιάδης

Από μικροί στα δύσκολα…

Ο λόγος για τις ομάδες Κ10 και Κ11, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναφέρει: “Ο Απρίλιος μπαίνει με «αληθινό» ανταγωνισμό και εμπειρίες ζωής για τους μικρούς του ΠΑΟΚ, καθώς οι Κ11 και Κ10 ταξιδεύουν με προορισμό την Γερμανία και τα παραδοσιακά δυνατά τουρνουά, που διεξάγονται στη χώρα, στα οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων, η Μπάγερν, η Γιουβέντους, η Λίβερπουλ, η Σλάβια Πράγας, η Μπεσίκτας, η Χέρτα.

Η Κ11 συμμετέχει στο Déjà vu Cup που διεξάγεται στις 2 και 3 Απριλίου στις πόλεις  Pfullingen και Reutlingen, στην περιοχή της Βάδης – Βυρτεμβέργης στη νοτιοδυτική Γερμανία. Τα παιδιά  θα απολαύσουν για άλλη μια χρονιά την ζεστή φιλοξενία των ελληνικών οικογενειών της περιοχής.

Στο τουρνουά συμμετέχουν 90 ομάδες, χωρισμένες σε 15 γκρουπ με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει στον όμιλό του τις: FSV Mainz 05, SG 07 Unterturkheim, FV Bad Vilbel, TSV Dachau, FSV Bissingen 08. Ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί κατά σειρά ως εξής: Mainz – ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ – Dachau, ΠΑΟΚ – Bad Vilbel, Bissingen – ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ – Unterturkheim.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Σνάουτσνερ Μαξιμίλιαν, Αγγελίδης Σπύρος, Αλειφερόπουλος Στέφανος, Αλμύρας Χρήστος, Καραπατσιάς Βασίλης, Παναγιωτίδης Αθανάσιος, Πεκρίδης Παναγιώτης, Καμπούρης Γιώργος, Κωττάς Δημήτρης, Φωτιάδης Τσολερίδης Γιάννης Εφραίμ, Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος, Κοσίδης Χρήστος, Γκούμας Κωνσταντίνος, Παπαευαγγέλου Δημήτρης.

Συνοδεύουν οι προπονητές Ανδρέας Μπαλαμπάνης και Αντώνης Κρινίτσας.

Η Κ10 θα συμμετάσχει στις τουρνουά Punica Cup , επίσης στις 2 και 3 Απριλίου, που θα διεξαχθεί στο Waiblingen, κοντά στη Στουτγάρδη. Τα παιδιά θα φιλοξενηθούν από ελληνικές οικογένειες.         Στο τουρνουά συμμετέχουν 40 ομάδες  χωρισμένες σε πέντε γκρουπ. Στον τρίτο όμιλο ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τις:  RB Leipzing, VfB Oberesslingen, Tusa Dusseldorf, Karlsruher SC, SSV Ulm 1846, SV Fellbach, SV Zimmern. Οι αγώνες του Δικέφαλου είναι: Tusa Dusseldorf – ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ – RB Leipzing, Karlsruher – ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ –VfB Oberesslingen, ΠΑΟΚ – SV Fellbach, SV Zimmern – ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ – SSV Ulm 1846.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι:  Αναστασιάδης Στέφανος, Κουτρουλίδης Κωνσταντίνος, Παπαγεωργίου Βασίλειος, Χατζηγαβριήλ Κωνσταντίνος, Κοντονικολάου Κωνσταντίνος,  Πολυκράτης Κωνσταντίνος, Πανικίδης Ευστάθιος, Τζίμας Στέφανος, Χατσίδης Δημήτριος, Ρομάνο Τιάγκο, Χατζήνας Ιωάννης, Κάλιογλου Τρύφων.

Συνοδεύουν οι προπονητές Γιώργος Γκούρτσας και Νίκος Παπαγεωργίου, καθώς και οι επικεφαλής του τμήματος scouting Γιάννης Αβραμίδης και υπεύθυνος δικτύου Football Prints Κυριάκος Αλεξανδρίδης”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάισον σε κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εσείς κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία!»

Το ξεχωριστό μήνυμα του Βραζιλιάνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τάισον ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που «λύγισε» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Βραζιλιάνος έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή το φινάλε του ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω ξανά την εμπειρία αυτή! Είναι κάτι που μας πληγώνει, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για αυτό το όμορφο ταξίδι που κάναμε στην Conference League. Συνεχίζουμε μαζί!

Εσείς είστε αυτοί που κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία και αξιοσέβαστη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεση ανασύνταξη

Έπιασε δουλειά ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αυλαία του ευρωπαϊκού ταξιδιού του ΠΑΟΚ έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα μετά τη δεύτερη ήττα με την Κλαμπ Μπριζ.

Μπορεί η πορεία του Δικεφάλου να συνοδεύτηκε από μεγάλες συγκινήσεις, αλλά δεν είναι ώρα για ανασκόπηση, όπως τονίζουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους» έρχεται ξανά το πρωτάθλημα και ο στόχος της επιστροφής στην κορυφή.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Το Σάββατο (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επικρατέστερη ημερομηνία για το ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ

Αλλάζει ο προγραμματισμός σε πρωτάθλημα και κύπελλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αλλαγές στο πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League φέρνει η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που είχε ήδη αναβληθεί για την Πρωτομαγιά, θα μετατεθεί ξανά χρονικά, αφού οι Πειραιώτες στις 2/5 δίνουν τον πρώτο τους αγώνα απέναντι στην Άστον Βίλα.

Με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν, όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα πάει... πίσω.

Έτσι, το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει την Κυριακή στις 12/5,

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των playoffs μετατίθενται για τις 15 και 19 Μαΐου, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ μέχρι τις 21/5 πρέπει να παραδώσει το γήπεδό της για τις ετοιμασίες ενόψει του τελικού του Conference League.

Όλα τα παραπάνω επηρεάζουν και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, που φαίνεται και αυτός να πηγαίνει για μία εβδομάδα αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ