Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρατς: «Εγώ, ο ΠΑΟΚ, ο Λίνο και ο Γκαρσία…»

Θα μπορούσε να είναι και ένα παιχνίδι που έγινε για τον Ραζβάν Ρατς. Ο Ρουμάνος πέτυχε δύο γκολ, προφανώς για πρώτη φορά στην καριέρα του, αναδείχθηκε σε πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με τη Nova, αλλά και αμέσως μετά προτού φύγει από την Τούμπα και τα είπε όλα…

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Ρατς: «Εγώ, ο ΠΑΟΚ, ο Λίνο και ο Γκαρσία…»

Στη Nova μίλησε για τον Λίνο και τα γκολ που πέτυχε, μαζί με πολλά ακόμη, στη μικτή ζώνη της Τούμπας, αναφέρθηκε στον Πάμπλο Γκαρσία και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δείχνοντας τρομερή εγκράτεια. Σαν αυτήν που τον διακρίνει και μέσα στο γήπεδο.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τη φανέλα με το «5» την οποία φορούσε πριν από αυτόν ο Πάμπλο Γκαρσία, ο Ραζβάν Ρατς τόνισε: «Δεν ήταν το αρχικό σχέδιο να πάρω το 5. Το ξεκίνησα στη Ραπίντ, είμαι γεννημένος στον Μάιο, αλλά ερχόμενος εδώ ήθελε να πάρω το 26 που φορούσα στη Σαχτιάρ ή ακόμη και το 3, αλλά και τα δύο νούμερα τα είχαν ήδη επιλέξει. Έτσι πήρα το «5». Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο και θέλω να το τιμήσω με την παρουσία μου».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τα συγχαρητήρια πάνε πρώτα στην ομάδα και μετά σε μένα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και βέβαια χαίρομαι για τα δύο γκολ που πέτυχα. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς στη Γαλλία την Πέμπτη με την Γκινγκάμπ. Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος. Η ομάδα έχει βελτιωθεί από την αρχή της σεζόν, είχαμε δύσκολο ξεκίνημα με τη Ζίμπρου εκτός έδρας όπου πήραμε ένα καλό μάθημα. Βελτιωθήκαμε στη συνέχεια. Στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε ματς σαν τελικό, να μην «πετάμε» και να κάνουμε σενάρια, να κερδίζουμε και τα πράγματα θα έρθουν όπως πρέπει», είπε ο Ρατς και συνέχισε: «Είμαστε ομάδα, δεν επιτίθενται μόνο τρεις ή τέσσερις ούτε αμύνονται αντίστοιχα τρεις η τέσσερις. Τα κάνουμε όλα όλοι μαζί. Προσπαθούμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Ευτυχώς γίνεται αυτό στα τελευταία ματς. Δεν έχουμε στόχο μόνο να μη δεχθούμε γκολ αλλά να κερδίζει η ομάδα».

Για το φάουλ-γκολ που εκτέλεσε, σχολίασε: «Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τι δουλεύουμε στις προπονήσεις, είναι μυστικά αυτά. ¨Έγινε ότι έπρεπε να γίνει και πέτυχε», ενώ αναφερόμενος στο ότι αντικατέστησε τον Λίνο, είπε… «Δεν ήρθα σαν αλλαγή κάποιου, δεν μου το είπε κανείς αυτό. Ήρθα γιατί ήταν θετικά τα πράγματα και έμαθα καλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω με τις εμφανίσεις μου να έχω δικαιώσει την επιλογή μου. Έμαθα στην πορεία για τον Λίνο και την προσφορά του και το πόσο αγαπητός. Χαίρομαι που ο κόσμος αρχίζει και τρέφει μια συμπάθεια και για μένα».

Ο Ρατς σχολίασε και την μάχη για τα προκριματικά του Euro, όπου Ελλάδα και Ρουμανία είναι στον ίδιο όμιλο… «Θέλω και οι δύο χώρες να προκριθούν, τo εύχομαι και το ελπίζω για τη δική μου εθνική φυσικά αλλά από τη στιγμή που παίζω και περνάω καλά εδώ, το εύχομαι και για την Ελλάδα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκαλης: «Μακάρι τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΕCL» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την ευχή του τηλεοπτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ./Προοδευτική συμμαχία και πλέον είναι επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» με τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Action 24» εξέφρασε την ευχή του ο φετινός τελικός του Εuropa Conference League, ο οποίος διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» να έχει φιναλίστ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ