Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Καλά εκτελεσμένο συμβόλαιο η επίθεση στον Τζήλο»

Η τοποθέτησή του σχολιάστηκε περισσότερο από κάθε άλλου μετά την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ο Θανάσης Τζήλος το πρωί της περασμένης Τετάρτης (19/12) έξω από το σπίτι του.

Attackερ

«Καλά εκτελεσμένο συμβόλαιο η επίθεση στον Τζήλο»

Τρεις κουκουλοφόροι έστησαν ενέδρα στον Λαρισαίο ρέφερι και τον ξυλοκόπησαν άγρια, προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο με τη βαναυσότητα που ενήργησαν. 

Ο Βαγγέλης Κιοτζένης, με… πολλά χιλιόμετρα στα ελληνικά γήπεδα κι από τις πλέον αξιόλογες “σφυρίχτρες”, με μεγάλη εμπειρία μεταξύ άλλων και στη Superleague (αποχώρησε από την ενεργό δράση το περασμένο καλοκαίρι) δεν έκρυψε τον θυμό του για ό,τι συνέβη. Με την οργή του να… ξεχειλίζει, χρησιμοποίησε πράγματι βαριές εκφράσεις για τους δράστες και τους ηθικούς αυτουργούς της αποτρόπαιας πράξης. 

«Ήταν ένα καλά εκτελεσμένο συμβόλαιο»!
Θεωρεί ότι μπορεί αυτή τη φορά να συλληφθούν οι δράστες; Στο παρελθόν δεν μάθαμε ποτέ ποιοι κρύβονταν από πίσω…
Αυτά τα χτυπήματα είναι τυφλά, βρήκαν στόχο και τον εκτέλεσαν. Είχαν ακριβή τρόπο δράσης και διαφυγής. Δεν μπορείς να ξέρεις βέβαια ποιος μπορεί να ήταν, αν επρόκειτο για κάποιον που ήθελε να κηλιδώσει το πρωτάθλημα, αν ήταν προβοκάτσια, οτιδήποτε. Φυσικά είναι αφελής αν πιστεύει κανείς ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν από τη Λάρισα, ότι είχαν κανονικές πινακίδες στο αυτοκίνητό τους και δεν ήταν κλεμμένες ή πλαστές και πως έφυγαν από την Εθνική οδό όπου υπάρχουν κάμερες. Πρόκειται για επαγγελματίες και για ένα καλά εκτελεσμένο συμβόλαιο, αυτό έγινε…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Φοβερή ένταση και επεισόδιο με βρισιές μεταξύ Ιωαννίδη-οπαδού

Εκτός εαυτού ο διεθνής ποδοσφαιριστής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη βαριά ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός έχασε στο «σπίτι» του από τον Άρη με 1-0 και έμεινε πολύ μακριά στην κούρσα του πρωταθλήματος, με τους φίλους του Τριφυλλιού να αποδοκιμάζουν τον Φατίχ Τερίμ και τους ποδοσφαιριστές του έπειτα από την ολοκλήρωση του αγώνα.

Μάλιστα μετά τη λήξη του ματς έλαβε χώρα σοβαρό φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε οπαδό και τον Φώτη Ιωαννίδη στο πάρκινγκ του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σε video που κυκλοφορεί στα Social Media ο διεθνής Έλληνας σέντερ φορ είναι μέσα στο αυτοκίνητο του και ακούγεται να λέει:

«Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις; Έλα εδώ πες το, μην έρθω εκεί πέρα».

Το σκηνικό πήρε έκταση με τον Ιωαννίδη να είναι εκτός εαυτού, όμως μετά από παρέμβαση ψυχραιμότερων αποχώρησε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερός Σάστρε έκανε δώρο τη φανέλα του στον Γιαννάκη!

Ιδιαίτερη κίνηση από τον Ισπανό για τον πιο πιστό φίλο του ΠΑΟΚ που γιόρταζε τα γενέθλιά του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρομερή κίνηση από τον Γιοάν Σάστρε, τον άνθρωπο που έκρινε το ντέρμπι της Τούμπας και με τη «βολίδα» του χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός μετά το τέλος του αγώνα έδωσε τη φανέλα του στον Γιαννάκη κάνοντας του το καλύτερο δώρο!

Ο πιο πιστός φίλος του ΠΑΟΚ γιόρταζε τα γενέθλια του, ο Σάστρε το γνώριζε και αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο σε εκείνον!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντέλιας: «Είχαμε ψυχή»

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στην επικράτηση του ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ με τα δύο γκολ που πέτυχε.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά στάθηκε στο πόσο πολύ ήθελαν οι «ασπρόμαυροι» τη νίκη και σημείωσε ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Είχαμε χαρακτήρα. Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα. Είχαμε ψυχή. Το θέλαμε πάρα πολύ το ματς...

Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο, εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει και να τα δίνουμε όλα, όπως σήμερα. Όταν φάγαμε το δεύτερο γκολ ήταν μία δύσκολη στιγμή για εμάς. Προσπαθώ πάντα να νιώθω καλά με τον εαυτό μου αλλά σήμερα το ευχαριστήθηκα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ