Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δαγκωτό» σε Πέλκα!

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Δαγκωτό» σε Πέλκα!

Με συντριπτική πλειοψηφία από τον δεύτερο, ο Δημήτρης Πέλκας βρίσκεται έως τώρα στην κορυφή της προτίμησης του κοινού για τον κορυφαίο της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, στη ψηφοφορία που ξεκίνησε από το βράδυ της Κυριακής στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Πέλκας συγκεντρώνει έως τώρα ποσοστό που ξεπερνάει το 70%, με τον Ευθύμη Κουλούρη να ακολουθεί με 12,5% και τον Φερνάντο Βαρέλα με 7,61% να κλείνει την πρώτη τριάδα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόντρα Ρεάλ-Κίνας ελέω Εμπαπέ

Σφοδρές αντιδράσεις στην ασιατική χώρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παρά την έγγραφη απολογία του Κιλιάν Εμπαπέ για σχόλιο του, στο οποίο παρομοίαζε τον Μάο Τσε Τουνγκ με δικτάτορα, διάφορες εταιρείες διέκοψαν τη συνεργασία τους με τον Γάλλο αστέρα.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ληφθεί η απόφαση να μην προβάλλονται πλέον αγώνες της La Liga, και άρα και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το επίμαχο βίντεο που αναρτήθηκε τον περασμένο Μάρτιο έγινε ευρέως γνωστό τις τελευταίες μέρες, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις στη χώρα της Ασίας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβολή των αγώνων στην Ισπανία!

Στη σκιά του πολύνεκρου δυστυχήματος στο Τολέδο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων κυπέλλου οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για σήμερα Τετάρτη, εξαιτίας της σιδηροδρομικής τραγωδίας στο Τολέδο.

Οι αρχές της χώρας κάνουν λόγο για 40 νεκρούς, τη στιγμή που οι έρευνες στα συντρίμμια συνεχίζονται.

Η ομοσπονδία προχώρησε στη σχετική απόφαση, καθώς το κλίμα σε όλη τη χώρα είναι πολύ βαρύ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Με φωνή για τη νίκη»

Οι οδηγίες προς τους φιλάθλους για τον αποψινό αγώνα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ εφιστά την προσοχή σε όσα πρέπει να έχουν υπόψιν τους οι φίλαθλοι οι οποίοι θα βρεθούν απόψε στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Συγκεκριμένα:

«Η γεμάτη Τούμπα είναι αυτή που θα δώσει ώθηση στην ομάδα σε αυτό το απαιτητικό παιχνίδι και είναι χρέος όλων μας να διασφαλίσουμε πως θα παραμείνει ανοιχτή.

Θυμίζουμε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα διενεργήσει προελέγχους περιμετρικά του γηπέδου και υπενθυμίζουμε ότι στο γήπεδο της Τούμπας απαγορεύεται η χρήση βεγγαλικών, κροτίδων, καπνογόνων, πυρσών και συσκευών laser, η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, όπως και η ανάρτηση πανό με ρατσιστικό, υβριστικό, πολιτικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο.

Με μυαλό, σύνεση και απόλυτη προσήλωση, προστατεύουμε την έδρα μας και δίνουμε την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα για να φτάσει στη νίκη! Στηρίζουμε την ομάδα αποκλειστικά και μόνο με τη φωνή και το πάθος μας. Προστατεύουμε το σπίτι μας με μυαλό και σύνεση. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00, ενώ για λόγους ασφαλείας, θα κλείσουν στο 65o λεπτό της αναμέτρησης.

Φροντίστε να έχετε ολοκληρώσει έγκαιρα την ταυτοποίηση του εισιτηρίου σας μέσω του Gov.gr Wallet, ιδανικά αμέσως μετά την αγορά του, ώστε να αποφύγετε καθυστερήσεις κατά την είσοδό σας στο γήπεδο. Από τις 15:00 θα λειτουργεί το τμήμα επίλυσης προβλημάτων εισιτηρίων για την εξυπηρέτηση όσων αντιμετωπίζουν σχετικά ζητήματα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr Wallet μετά την αγορά του, ούτε στη διαδικασία μεταβίβασης των εισιτηρίων διαρκείας. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα σχετικά με την προσθήκη του εισιτηρίου στο Gov.gr Wallet, τυχόν δυσλειτουργίες ή περιπτώσεις χρηστών που δεν έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή, η εξυπηρέτηση παρέχεται αποκλειστικά μέσω του Gov.gr Εξυπηρέτηση Πολίτη (support.gov.gr) και του https://wallet.gov.gr/support.

Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ