Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Θα πάρουμε και άλλους μαζί μας"

Καυστική ανακοίνωση με αφορμή το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε ο Ιωαννίδης εις βάρος της και υπέρ της Καλλονής, εξέδωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης.

Στέργιος Αναστασιάδης

"Θα πάρουμε και άλλους μαζί μας"

Σε αυτή, ο σύλλογος του Ηρακλείου δεν κάνει μόνο λόγο για ανικανότητα των Ελλήνων διαιτητών αλλά… προχωράει και ένα βήμα παραπάνω, αφήνοντας ξεκάθαρα αιχμές κατά της ΚΕΔ μιλώντας για αποτελέσματα που καθορίζονται εκτός αγωνιστικών χώρων και απειλώντας να… πάρει και άλλους μαζί του. Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης έχει ως εξής:

“Με αίσθημα ΟΡΓΗΣ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ, βρισκόμαστε για ακόμη μια φορά στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την αλλοίωση αποτελέσματος εις βάρος της ομάδας μας, εξ αιτίας διαιτητικών αποφάσεων. Το πέναλτι που ανακάλυψε ο κος Ιωαννίδης στην αναμέτρηση με την Καλλονή προκάλεσε κλαυσίγελο σε όλους όσους παρακολούθησαν ένα κατά τα άλλα πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα.

Κλάμα για την ανικανότητα(;) αυτών που με τις αποφάσεις τους εκτός αγωνιστικών χώρων καθορίζουν την έκβαση των ποδοσφαιρικών αγώνων και γέλιο για το κατάντημα των ίδιων και των μαριονεττών τους εντός αγωνιστικών χώρων…

Το πέναλτι που μόνο ο κος Ιωαννίδης “είδε” υπέρ του αντιπάλου στο χθεσινό παιχνίδι προστέθηκε απλώς στη λίστα των αγώνων, αποτελέσματα των οποίων αλλοιώθηκαν εις βάρος του Εργοτέλη. Ο κος Λιαχούδης ήταν ο μόνος που “είδε” πέναλτι στην αναμέτρηση με τη Βέροια, ο κος Αμπάρκιολης έκανε το ίδιο στο 97ο λεπτό του αγώνα με τον ΟΦΗ και ο βοηθός διαιτητής κ. Τσολάκης δεν(;) είδε ότι τα δυο από τα τρία γκολ της Κέρκυρας ήταν οφσάιντ.

Αυτές είναι οι πλέον τρανταχτές περιπτώσεις, που ξεκάθαρα στέρησαν σκανδαλωδώς πολύτιμους βαθμούς από τον Εργοτέλη και δεν αλλοίωσαν μόνο αποτελέσματα, αλλά και την ίδια την εξέλιξη του πρωταθλήματος στις θέσεις για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος η ομάδα μας αδικείται συστηματικά από την διαιτησία, ενώ ταυτόχρονα άλλες ομάδες με κοινούς μ` εμάς στόχους ευνοούνται σκανδαλωδώς…

Ο κος Ιωαννίδης δεν είχε για πρώτη φορά χθες εχθρική διαιτησία εις βάρος της ομάδας μας. Το ίδιο είχε πράξει και πέρσι στους αγώνες με τον Απόλλωνα στο Παγκρήτιο και τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Και πραγματικά ερωτούμε την ΚΕΔ:

Πότε επιτέλους θα πάνε μια για πάντα στα σπίτια τους άνθρωποι ανίκανοι να διευθύνουν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και να δουν τι συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους; Και μιλούμε για ανίκανους, διότι απλώς δεν έχουμε τις αποδείξεις για να αναφερθούμε σε δόλο. Αν και η τηλεοπτική εικόνα απ’ όλα τα παραπάνω παιχνίδια «μιλά» από μόνη της…

Δηλώνουμε ότι κόντρα σε όλους και σε όλα, ο Εργοτέλης θα δώσει τη μάχη του μέχρι τέλους. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, με ΗΘΟΣ και ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, απέναντι στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου…Και στο τέλος θα τα καταφέρουμε!

Αλλά, όπως έχουμε ήδη δηλώσει, κι αν ακόμα πέσουμε, ή μάλλον μας ρίξουν, να ξέρουν κάποιοι ότι θα πάρουμε κι άλλους μαζί μας…Ο “θόρυβος” από την πτώση μας θα είναι πολύ ισχυρός και θα ακουστεί παντού, μέχρι και την Ευελπίδων…

ΥΓ. Σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας ζητήσαμε από τον Άγιο Βασίλη λίγη τύχη και καλύτερες διαιτησίες. Φαίνεται όμως ότι όσο υπάρχει Άγιος Βασίλης, άλλο τόσο υπάρχει δικαιοσύνη, αξιοκρατία κι ελπίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο…”

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: «Οικογένεια ως το τέλος»

Μήνυμα με νόημα από τους «ασπρόμαυρους» μετά το φινάλε του αγώνα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Οικογένεια! Ως το τέλος!», αναφέρει ο ΠΑΟΚ σε ανάρτησή του την επομένη της νίκης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά» έγιναν μία γροθιά για να πανηγυρίσουν το «τρίποντο» με τρομερή ανατροπή στο τέλος και έστειλαν μήνυμα ότι έτσι θα είναι μέχρι το τέλος της διαδρομής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το… δώρο του Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές!

Η κίνηση του Ρουμάνου προπονητή μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μία σπουδαία ανατροπή και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε απίθανη ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ (3-2) και κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον. Μπορεί οι κιτρινόμαυροι να συνεχίζουν στην κορυφή και επί της ουσίας να κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, αλλά τόσο ο «Δικέφαλος του βορρά» όσο και ο Ολυμπιακός είναι μέσα στη μάχη του τίτλου!

Οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν τρία παιχνίδια μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας και μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης στην Τούμπα ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες που χρειάζονται για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Μάλιστα, εκτός του διήμερου ρεπό που θα απολαύσουν οι ποδοσφαιριστές την Δευτέρα και την Τρίτη, θα έχουν την ευκαιρία να αποφορτιστούν και το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπου και πάλι θα μείνουν εκτός γηπέδου.

Πλέον, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της 12ης Μαΐου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Τούμπα!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμπλεξε ο Αλμέιδα που πήγε να κουνήσει το δάκτυλο!

Aπαράδεκτη συμπεριφορά του τεχνικού της ΑΕΚ σε αξιωματούχους του αγώνα. Πουθενά άνθρωποι του ΠΑΟΚ στο σημείο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αδιανόητα πράγματα στο φινάλε του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα με έναν Αλμέιδα σε έξαλλη κατάσταση να επιτίθεται σε όποιον βρίσκεται μπροστά του και να πιάνει μάλιστα άνθρωπο του τμήματος Αθλητικής Βίας από το λαιμό!

Ο ίδιος πάντως στη συνέντευξη τύπου προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, απαντώντας με αερολογίες στην απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Όχι μόνο δεν προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την συμπεριφορά του αλλά επιδόθηκε σε μαθήματα ηθικής μέχρι την στιγμή που το PAOK24 του έδειξε την επίμαχη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να πιάνει από τον λαιμό έναν αστυνομικό (!) και όχι άνθρωπο του ΠΑΟΚ όπως προσπάθησαν να εννοήσουν μετά τη λήξη του αγωνα. Η ΑΕΚ έχασε, ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί και έσπρωχνε τους πάντες, έπιασε αστυνομικό απο τον λαιμο και θα τιμωρηθεί βάσει των όσων γράφει ο κανονισμός για τέτοιου είδους παραβάσεις.

Στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν στην συντριπτική πλειονότητα διαπιστευμένοι αστυνομικοί και παρατηρητές, ενώ υπήρχαν μονάχα δύο άτομα της ασφάλειας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που όπως φαίνεται και από το στιγμιότυπο προσπαθούν να ηρεμήσουν τον προπονητή της ΑΕΚ, ενώ το ίδιο κάνει και ο Τάισον χωρίς όμως αποτέλεσμα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ