Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταύτιση απόψεων

Στον ΠΑΟΚ η πρόσφατη εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό.

PAOK24

Ταύτιση απόψεων

Η παρουσία των Αγγελίδη και Άρνεσεν στη σημερινή προπόνηση της ομάδας και η ομιλίας τους μαζί με τον Τούντορ προς τους ποδοσφαιριστές μόνο τυχαία δεν ήταν, σε μία προσπάθεια να αναζητηθεί η γενεσιουργός αιτία των αγωνιστικών αποτυχιών και παράλληλα να βρεθεί τρόπος να εξέλθει η ομάδα από μία περίοδο κρίσης, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

Οι αναφορές του προέδρου της ΠΑΕ, αλλά και του αθλητικού διευθυντή της ομάδας αφορούσαν κυρίως την αδυναμία που δείχνει το αγωνιστικό τμήμα να δείξει σε συνθήκες αγώνα το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά και η έλλειψη αποτελεσματικότητας σε μία σειρά αγώνων.

«Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πήραμε σημαντικά αποτελέσματα σε μεγάλα παιχνίδια κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους και τώρα δεν είμαστε αυτοί που πρέπει και δεν μπορούμε να πάρουμε νίκες σε πολύ πιο εύκολα παιχνίδια…», ειπώθηκε μεταξύ άλλων από τους διοικητικούς παράγοντες του ΠΑΟΚ στην ομιλία τους.

Από την πλευρά των παικτών υπήρξε απόλυτη συμφωνία και οι ποδοσφαιριστές που έχουν ηγετικό ρόλο στην ομάδα εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες τους παραδέχτηκαν ότι όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, καθώς τα άσχημα αποτελέσματα έχουν πάρει από κάτω την ομάδα και χάνει ανεπίτρεπτα βαθμούς που θα έπρεπε να είναι πέρα για πέρα δικοί της.

Η ταύτιση απόψεων των διοικητικών παραγόντων του ΠΑΟΚ με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του «Δικεφάλου» αναδεικνύει το σημαντικό πρόβλημα που παραδέχονται πλέον και οι δύο πλευρές ότι υπάρχει, τονίζοντας αμφότεροι ότι άμεσα θα πρέπει να βρεθούν λύσεις και αυτό να φανεί με αποτελέσματα.

Άλλωστε, δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαία η απόφαση για δείπνο της ομάδας και η διανυκτέρευση στο «Μακεδονία Παλλάς» την παραμονή του αγώνα με την Γκαμπάλα στην Τούμπα, κινήσεις που αποτελούν μία προσπάθεια να μείνει ενωμένη η ομάδα στα δύσκολα και να υπάρξει εκτόνωση της αγωνιστικής κρίσης μέσω της επιστροφής στα θετικά αποτελέσματα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι παιχνίδι θα δούμε την Κυριακή;

H παρέα του PAOK24 σχολιάζει όλη την επικαιρότητα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σταύρος Κόλκας και Στέργιος Αναστασιάδης, ήταν και σήμερα παρόντες στο καθιερωμένο ραντεβού μέσω του PAOK24 News. Η επικαιρότητα είναι… γεμάτη μετά από όσα έγιναν με ρεπορτάζ, ανάλυση και φυσικά τα δικά σας σχόλια!

Δείτε παρακάτω το σημερινό PAOK24 News...

https://www.youtube.com/watch?v=JP3lUG5C7hU

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώην «ασπρόμαυρος» στην κορυφή της λίστας της Στεάουα Βουκουρεστίου

Όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ρουμανίας για τον Ηλία Χαραλάμπους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην κορυφή της λίστας της Στεάουα Βουκουρεστίου και του εκκεντρικού προέδρου της, Τζίτζι Μπεκάλι, φιγουράρει ο Ηλίας Χαραλάμπους σύμφωνα με Ρουμάνικα ΜΜΕ.

Η Στεάουα τη δεδομένη στιγμή παραμένει χωρίς προπονητή, μετά την αποχώρηση του Μιχάι Πιντιλί και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Ρουμάνων, το ενδεχόμενο πρόσληψης του Κύπριου τεχνικού συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αφού και οι δύο πλευρές εμφανίζονται θετικές.

Θυμίζουμε, ο Χαραλάμπους έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα από το 2005 έως το 2007. Ο Κύπριος με τα «ασπρόμαυρα» πραγματοποίησε 72 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και δύο τέρματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόβλημα για τρεις στον Ολυμπιακό ενόψει ΠΑΟΚ!

Ποια η κατάσταση των Χάμες Ροντρίγκεζ, Εμβιλά και Μπιέλ λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ στη συνέχεια ακολουθεί και το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να προλάβει ο Γιαν Εμβιλά το παιχνίδι με τον Άρη, ενώ δύσκολα θα είναι έτοιμος και ενόψει ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, ένα απρόοπτο συνέβη στην σημερινή προπόνηση των «ερυθρολεύκων» με τον Μπιέλ. Ο Ισπανός εξτρέμ είχε ένα τραυματισμό και είναι εξαιρετικά αμφίβολο να παίξει ενάντια στον Άρη, το βράδυ της Κυριακής, ενώ δυσκολεύει η συμμετοχή του για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τέλος, πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε με την Εθνική Κολομβίας ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα αύριο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending