Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Η τελευταία μέρα για Πρίγιοβιτς και τα σημαντικά παιχνίδια σε μπάλα και μπάσκετ

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το σχόλιο της ημέρας

Τι άλλο να γραφθεί για την υπόθεση Πρίγιοβιτς; Πραγματικά…

Όλα είναι ξεκάθαρα. Όποιος είναι ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται. Αν δεν είσαι, μπορεί και να αναρωτιέσαι δημοσίως: «Τι θα διαλέξει ο ΠΑΟΚ; Τον παίκτη ή τα λεφτά;»

Ο Σαββίδης που εκφράζει τον ΠΑΟΚ και φυσικά αποφασίζει, επιθυμεί διακαώς να τον κρατήσει. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να χάσει αυτή τη μάχη χωρίς να… τη δώσει. Δεν είναι εγωιστικό το θέμα. Ο Πρίγιοβιτς εγγυάται με την παρουσία του και τα γκολ του ότι είναι πολυτιμότατος για την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, αν κάποιος ακόμη δεν κατάλαβε ποιος είναι ο πρώτος και πολύ μεγάλος και αδιαπραγμάτευτος στόχος της ομάδας του ΠΑΟΚ αυτή  την περίοδο, τότε πραγματικά είναι εξωγήινος.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν όφειλε και οφείλει να κάνει τα πάντα για να διευκολύνει την πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ότι αυτό (κατά την προσωπική μου άποψη μια και αρκετοί παρεξηγήθηκαν προχθές με κάτι άλλο που έγραψα για το τι πιστεύει η πλειοψηφία) δεν γίνεται όσο καλύτερα μπορούσε, ΔΕΝ σημαίνει ότι κάθε μέρα ο ΠΑΟΚ θα αργεί, θα ολιγωρεί και θα δυσχεραίνει το έργο του, που έτσι και αλλιώς προσπαθούν να το γεμίσουν με εμπόδια και όλοι οι αντίπαλοί του.

Βλέπω ότι  μετά το βίντεο με τον τύπο που τον καλωσορίζει σε αυτούς που είναι προτελευταίοι στη Σαουδική Αραβία και παίζουν μπάλα στους 40 βαθμούς, αφού προπονούνται μόνο βράδυ σταματώντας την προπόνηση και για να προσευχηθούν, μετά το βίντεο λοιπόν, οι πιο πολλοί ΠΑΟΚτσήδες τον αποχαιρετούν με μία πικρία. Θα δούμε αύριο…  

Στη διαπραγμάτευση ο Σαββίδης είναι δυνατός. Θα τελειώσει όμως αυτή η υπόθεση και εκτιμώ ότι μετά από αυτή την κρίση, θα ξεπεραστούν οριστικά και άλλες εκκρεμότητες.

Στις 17:00 έχουμε Παναχαϊκή-ΠΑΟΚ. Προφανώς και το παιχνίδι έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αλίμονο αν υποτιμηθεί ο οποιοσδήποτε αγώνας. Η Λίβερπουλ απόψε αποκλείστηκε από το  κύπελλο και δεν ξέρω ακόμη κι εκεί στην Αγγλία,  με αυτή την κουλτούραμ αν τους λένε: «Δεν πειράζει αφού έχουμε το πρωτάθλημα». Όταν χάνεται στόχος για τέτοιες ομάδες, η αποτυχία είναι μεγάλη και πρέπει να καταγράφεται-προβληματίζει. Όπως δηλαδή έγινε και με τον ΠΑΟΚ όταν έχασε την Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο αγώνας Αστέρας-ΠΑΟΚ είναι για το πρωτάθλημα ο σημαντικότερος που δίνει ο ΠΑΟΚ. Αυτό το ματς γίνεται την Κυριακή και όπως αναφέραμε πιο επάνω… “ο ΠΑΟΚ οφείλει να κάνει τα πάντα για να διευκολύνει την πορεία του προς το πρωτάθλημα, αυτή την εβδομάδα λοιπόν πρέπει να κάνει τα πάντα για να πάει δυνατός στην Τρίπολη”.
 

* Ο ΠΑΟΚ δίνει αγώνα μπάσκετ αύριο. Στις 19:30 μπορεί και να παίζει την πρόκριση με την Χαποέλ Χολόν σε αγώνα που έχει πολλαπλή σημασία. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη για πολλούς λόγους, ενώ στο γήπεδο θα έχει και αρκετούς φίλους των Ισραηλινών που θα ταξιδέψουν από την πόλη τους. Το ματς είναι πολύ δύσκολο, αλλά και πολύ-πολύ ενδιαφέρον.

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πούλησε «τρέλα» ο Αλμέιδα (vid)

Τι είπε για την απαράδεκτη συμπεριφορά του στο φινάλε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αδιανόητα πράγματα στο φινάλε του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα με έναν Αλμέιδα σε έξαλλη κατάσταση να επιτίθεται σε όποιον βρίσκεται μπροστά του και να πιάνει μάλιστα άνθρωπο από το λαιμό!

Ο ίδιος πάντως στη συνέντευξη τύπου προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, απαντώντας με αερολογίες στην απαράδεκτη συμπεριφορά του.

«Γιατί πώς ήμουν;» απάντησε όταν ρωτήθηκε για την «έκρηξη» του στο φινάλε του παιχνιδιού και συμπλήρωσε:

«Είδατε πόσος κόσμος ήταν στο γήπεδο; Αν θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση στα γήπεδα, δεν πρέπει να υπάρχει τόσος κόσμος μέσα στο γήπεδο.

Ποιος μας προστατεύει; Στην ΑΕΚ δεν μπαίνουν ποτέ μέσα.

Δεν με ενδιαφέρει ποιοι ήταν. Πρέπει να σέβονται όλοι. Όταν βλέπω αδικία αντιδρώ».

https://twitter.com/astalav69602547/status/1784658416511709511?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1784658416511709511%7Ctwgr%5Eac9f2cdcd3c1ea390c82dd3b0bda0f6f94c14fa1%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gavros.gr%2Fadmin%2Farticles.php%3Faction%3Deditid%3D375908tab%3D1

Όσον αφορά τον αγώνα και τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Ήταν ένα μεγάλο ματς. Πήραμε λάθος αποφάσεις και ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Μετά το σημερινό φαίνεται το πόσο στα ίσια είναι οι ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα.

Δεν γίνεται να κάνουμε τόσα λάθη. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Όλες οι ομάδες χάνουν βαθμούς, έτσι και εμείς, αλλά μένουμε πρώτοι.

Συγχαίρω τον αντίπαλο και συνεχίζουμε για τους δύο τελικούς που έχουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου και Κυριάκος τους αποστόμωσαν! (vid)

Ήθελαν να βγουν και από πάνω στην ΑΕΚ για τις αλητείες του Αλμέιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αδιανόητα πράγματα στο φινάλε από τον Ματίας Αλμέιδα μετά το φινάλε του αγώνα στην Τούμπα, με τον προπονητή της ΑΕΚ να επιτίθεται σε όποιον βρίσκει μπροστά του και να μη διστάζει να πιάσει άνθρωπο από το λαιμό!

Δημοσιογράφοι της ΑΕΚ προσπάθησαν στη συνέντευξη τύπου να δημιουργήσουν κλίμα εις βάρους του ΠΑΟΚ και να δικαιολογήσουν τις αλητείες του προπονητή της Ένωσης.

Ωστόσο, Κυριάκος Κυριάκος και Ράζβαν Λουτσέσκου τους αποστόμωσαν!

Αρχικά, ο Κ. Κυριάκος πήρε το λόγο και είπε:

«Ο προπονητής (σ.σ ο Λουτσέσκου) δεν βρισκόταν εκεί. Είχε κατέβει στα αποδυτήρια. Δεν έγινε κάτι παραπάνω από τη συνέχιση κάποιων αψιμαχιών.

Υπάρχουν τα πλάνα για το ποιος ξεκίνησε τη σωματική επίθεση απέναντι σε ποιον. Δεν χρειάζεται να κάνουμε την τρίχα, τριχιά.

Δεν τα είδατε πρώτη φορά αυτά. Ποιο πρόβλημα φιλοξενίας είχε ποτέ η ΑΕΚ στην Τούμπα;

Δεν ξεκίνησε καν από εμάς αυτή η κατάσταση».

Στο φινάλε, ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε:

«Το 2017-2018 δε στείλατε βίντεο στο BBC να δείτε πώς έκλεψε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ στην Τούμπα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαθμολογία: Ο ΠΑΟΚ ξανά στο κόλπο!

Πώς διαμορφώνεται η κατάσταση μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Φωτιά» στο πρωτάθλημα και στη μάχη του τίτλου έβαλε η ανατροπή του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ στην Τούμπα.

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στο -4 από την κορυφή ενώ υπενθυμίζουμε ότι έχουν ματς λιγότερο, αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, μετά τη διακοπή του Πάσχα.

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 4-1 τη Λαμία, ενώ ο Άρης έφυγε με το διπλό από το «Απ. Νικολαΐδης» απέναντι στον Παναθηναϊκό επικρατώντας με 1-0.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 3-2

Ολυμπιακός - Λαμία 4-1

Παναθηναϊκός - Άρης 0-1

Η βαθμολογία

  1. ΑΕΚ 75
  2. ΠΑΟΚ 71*
  3. Παναθηναϊκός 71
  4. Ολυμπιακός 70*
  5. Άρης 52
  6. Λαμία 35

*ματς λιγότερο

Κυριακή 12/5 - Εξ΄αναβολής 5η αγωνιστική Playoffs

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (20:00)

Τετάρτη 15/5 - 9η αγωνιστική Playoffs

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Λαμία - Άρης

*όλα τα ματς την 9η αγωνιστική θα ξεκινήσουν στις 20:00

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ

1. Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα Playoffs και Playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

- Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

- Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

- Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ