Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φινάλε με ισοπαλία

Αποστολή στην Ολλανδία: O ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με την Καμπούρ στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του με 1-1.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Φινάλε με ισοπαλία
Ο «Δικέφαλος» στο πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την κυκλοφορία της μπάλας και αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Ο Αθανασιάδης ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα για τον ΠΑΟΚ μετά από όμορφη συνεργασία των Γκολάσα και Μάρτενς, με τον τελευταίο να βγάζει την ασίστ, με τον Μιγκέλ Βίτορ να έχει δοκάρι στη συνέχεια.

Ένα πολύ εντυπωσιακό γκολ από πλευράς Καμπούρ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο οποίο φέρει ευθύνη και ο Μελίσσας έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με 1-1 στην ανάπαυλα.

Ο Αναστασιάδης χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο «Δικέφαλος» φάνηκε στα πρώτα λεπτά ασύνδετος, ωστόσο στη συνέχεια βελτίωσε την απόδοση του και προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να σκοράρει για δεύτερη φορά και να πάρει τη νίκη, χωρίς να τα καταφέρει.

Ο Φακούντο Περέιρα αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη «ασπρόμαυρη» φανέλα, δείχνοντας ότι είναι γρήγορος και έχει καλές τοποθετήσεις στην αντίπαλη περιοχή και επικίνδυνα τελειώματα, παρότι δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει αύριο στη Θεσσαλονίκη, με τον Αναστασιάδη να καλείται να αποφασίσει για τους παίκτες που θα παραμείνουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, σε μία διόλου εύκολη απόφαση.

Το live της αναμέτρησης

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΟΚ – Καμπούρ 1-1

85΄ Έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και για τις δύο ομάδες. 

77΄ Ο Πόζογλου εκτέλεσε απευθείας το φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή της Καμπούρ, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των Ολλανδών. 

72΄ Ο Περέιρα πήρε με πλάτη την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή της Καμπούρ, γύρισε και σούταρε απευθείας, χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα. 

65΄ Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Μετά από συρτή σέντρα από τα αριστερά του Σπυρόπουλου ο Κωνσταντινίδης χάνει μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, σουτάροντας άστοχα από το ύψος της μικρής περιοχής της Καμπούρ. 

64΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μακ, ο τερματοφύλακας της Καμπούρ απομακρύνει με υπερένταση. 

53΄ Κεφαλιά του Χέγκεν, απομακρύνει σε κόρνερ με υπερένταση ο Γιακουμής. 

50΄ Πολιορκία των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Κάτσε σούταρε και ο τερματοφύλακας της Καμπούρ μπλόκαρε την μπάλα.

*Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος: Γιακουμης Κωνσταντινιδης Σπυροπουλος, Κιοσε, Σκονδρας, Κατσε, Πολυζος, Παναγιωτουδης, Μακ, Περέιρα, Ποζογλου

B΄ ημίχρονο

ΗΜΙΧΡΟΝΟ
ΠΑΟΚ – Καμπούρ 1-1

ΓΚΟΛ 1-1 41΄ Ο Μέλεγκ με απευθείας εκτέλεση φάουλ πετυχαίνει ένα απίστευτο γκολ.

36΄ Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ. Κόρνερ για τον "Δικέφαλο" από τα αριστερά, ο Βίτορ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δεκάρι, τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι της Καμπούρ. 

35΄ Ανάποδο ψαλίδι του Σέπερς, η μπάλα περνάει άουτ. 

32΄ Ακόμα μία καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης πάσαρε στον Μάρτενς με κεφαλιά, εκείνος έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Γκολάσα να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και την μπάλα να περνάει άουτ.

30΄ Στη θέση του Ιτάνζ ο Μελίσσας.

29΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Κόρνερ από τα αριστερά για τον "Δικέφαλο", ο Βίτορ παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, με τον Μπάκερ να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή και το σουτ του Πορτογάλου στη συνέχεια να περνάει άουτ. 

25΄ Σουτ του Ντίικστρα από μακριά, η μπάλα περνάει ψηλά άουτ. 

23΄ Αντεπίθεση για την Καμπούρ. Ο Σέπερς σούταρε δυνατά έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ και αριστέρα, αναγκάζοντας τον Ιτάνζ σε εξαιρετική επέμβαση.

14΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0 Ο ΠΑΟΚ ξεδιπλώθηκε ωραία στην επίθεση, ο Γκολάσα πάσαρε δεξιά στον Μάρτενς, εκείνος έφερε την μπάλα στο αριστερό έκανε τη σέντρα, με τον Αθανασιάδη να ανοίγει το σκορ με εύστοχη κεφαλιά. 

9΄ Ο Γκολάσα έκλεψε την μπάλα, βγάζοντας τον ΠΑΟΚ στην αντεπίθεση με αριθμητικό πλεονέκτημα, συνδυάστηκε με τον Αθανασιάδη, σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ωστόσο η μπάλα βρήκε σε αμυντικό της Καμπούρ.

7΄ Ο ΠΑΟΚ έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων σε αυτά τα πρώτα λεπτά του αγώνα, χωρίς να έχει γίνει απειλητικός ως τώρα για την Καμπούρ

1΄ Το παιχνίδι ξεκίνησε, με την Καμπούρ να βρίσκεται στη σέντρα. 

*Υπάρχει πρόβλεψη για δυνατή βροχή, η οποία μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη διεξαγωγή του σημερινού αγώνα. 

A΄ ημίχρονο

Έναρξη αγώνα

Καμπούρ: Νινχάις, Περέιρα, Ράινεν, Ντίικστρα, Μπίικερ, Μπάκερ, Ελ Μακρινί, Ράσνακ, Σέπερς, Ογκμπέτσε, Μέλεγκ.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Ρατς, Κατσικάς, Βίτορ, Κίτσιου, Σαββίδης, Τζανδάρης, Γκολάσα, Μάρτενς, Κουλούρης, Αθανασιάδης.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ (vid)

O «ασπρόμαυρος» οργανισμός αφήνει πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία σειρά από δημοσιεύσεις σε όλα τα social media, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βγάλει ένα κλίμα ενότητας για την επόμενη μέρα, κλίμα το οποίο έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος ο κόσμος στην Τούμπα.

«Ενωμένοι σα γροθιά» είναι το μήνυμα της ομάδας, αυτήν τη φορά στο Twitter/X, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από τα χειροκροτήματα του κόσμου στην ομάδα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ