Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Τα γεγονότα της ημέρας

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το σχόλιο της ημέρας

Το πιο σημαντικό γεγονός της σημερινής ημέρας έχει να κάνει με το ότι η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ προπονήθηκε κανονικά, σε μεγάλο  γήπεδο. Ολόκληρη η ομάδα, με τους παίκτες υγιείς σε γήπεδο ποδοσφαιρικών διαστάσεων. Μεγάλο το θέμα αυτό και μακάρι να ξεπεραστεί γρήγορα, γιατί κανονική προπόνηση έχει να γίνει από… πέρυσι.

Κατά τα άλλα ο Πρίγιοβιτς επέλεξε να αποχαιρετήσει όλο τον ΠΑΟΚ, εκτός από τον Σαββίδη. Αν είναι δυνατόν!! 

Κατ’ αρχάς είναι ξεκάθαρο ότι «πλακώθηκαν» αυτές τις τελευταίες ημέρες. Προφανώς ειπώθηκαν πράγματα που οδήγησαν σε αυτές τις τελευταίες συμπεριφορές. Για ποιο θέμα; Φυσικά για την αποχώρησή του. Δηλαδή τι περίμενε ο Πρίγιοβιτς ότι ο ΠΑΟΚ θα του έκανε όλα τα χατίρια όπως ακριβώς τα ήθελε και τα προγραμμάτισε χωρίς να κάνει προσπάθεια να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του;

Σε κάθε περίπτωση όμως, ό, τι και αν ειπώθηκε, ό, τι και αν έγινε, ο Πρίγιοβιτς χρωστάει πάρα πολλά στον Σαββίδη και στο τέλος αυτής της πορείας, έπρεπε να τα θυμηθεί. Όσον αφορά τον Σαββίδη πήρε ένα ακόμη μάθημα. Κατάλαβε πολλά. Και σίγουρα θυμήθηκε αυτό το ίδιο περσινό διάστημα, όταν έτρεχε πίσω από τον Σέρβο το Σάββατο πριν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για να σώσει την ομάδα. Τότε που ο παίκτης  εκμεταλλεύονταν το timing και την ανάγκη της ομάδας και εκβίαζε με τον χειρότερο τρόπο για νέο συμβόλαιο. Έτρεχε πανικόβλητος ο Σαββίδης, του έδωσε εδώ και δύο χρόνια πολλά παραπάνω από όσα συμφώνησαν και τώρα άκουσε και το ευχαριστώ.

Αυτή είναι όμως η ζωή…

Ποιος θα έρθει μετά τον Πρίγιοβιτς που εδώ και δύο χρόνια προσέφερε πάρα πολλά μέσα στο γήπεδο και πραγματικά συνεισέφερε για να ανέβει ο ΠΑΟΚ επίπεδο;

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η καλύτερη λύση για να καλυφθεί αυτό το κενό, με παίκτη που άμεσα θα προσφέρει για την επίτευξη του μεγάλου στόχου, που είναι το πρωτάθλημα, είναι ο Μπέργκ. Και στον ΠΑΟΚ αυτό ισχύει. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος, αλλά… μπορεί να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια για να κλείσει μέχρι τη Δευτέρα; Η υπόθεση είναι σύνθετη μπορεί να χρειαστούν πολλές διαπραγματεύσεις. Και με τον Παναθηναϊκό.

Δεύτερος στόχος είναι ο Μπονατίνι. Καλός και νεαρός επιθετικός, πιο εύκολη υπόθεση από πλευράς… χρόνου επίτευξης. Αλλά εδώ μιλάμε για παίκτη ο οποίος φέτος έχει παίξει μερικά 20λεπτα και όλα αυτά μέχρι το Νοέμβριο. Όλα πρέπει να τα γνωρίζουμε.

Μπορεί να προκύψει και άλλη λύση; Φυσικά.

Μακάρι ο ΠΑΟΚ, όπως έβαλε στόχο να κλείσει επιθετικό μέχρι την Δευτέρα, να είχε ανάλογο σκεπτικό και για τον χαφ. Η ανάγκη απόκτησης χαφ είναι εξίσου μεγάλη.

Πολύ καλή  από όλες τις πλευρές ήταν η συμφωνία για την ανανέωση του Λύρατζη. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που δείχνει τον δρόμο και για τους άλλους σε έναν ΠΑΟΚ που έχει ανάγκη και από γηγενείς παίκτες.  

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερός Σάστρε έκανε δώρο τη φανέλα του στον Γιαννάκη!

Ιδιαίτερη κίνηση από τον Ισπανό για τον πιο πιστό φίλο του ΠΑΟΚ που γιόρταζε τα γενέθλιά του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρομερή κίνηση από τον Γιοάν Σάστρε, τον άνθρωπο που έκρινε το ντέρμπι της Τούμπας και με τη «βολίδα» του χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός μετά το τέλος του αγώνα έδωσε τη φανέλα του στον Γιαννάκη κάνοντας του το καλύτερο δώρο!

Ο πιο πιστός φίλος του ΠΑΟΚ γιόρταζε τα γενέθλια του, ο Σάστρε το γνώριζε και αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο σε εκείνον!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντέλιας: «Είχαμε ψυχή»

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στην επικράτηση του ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ με τα δύο γκολ που πέτυχε.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά στάθηκε στο πόσο πολύ ήθελαν οι «ασπρόμαυροι» τη νίκη και σημείωσε ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Είχαμε χαρακτήρα. Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα. Είχαμε ψυχή. Το θέλαμε πάρα πολύ το ματς...

Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο, εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει και να τα δίνουμε όλα, όπως σήμερα. Όταν φάγαμε το δεύτερο γκολ ήταν μία δύσκολη στιγμή για εμάς. Προσπαθώ πάντα να νιώθω καλά με τον εαυτό μου αλλά σήμερα το ευχαριστήθηκα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μην τον ξεγράφετε! (vid)

Τα σχόλια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα στιγμιότυπα της επικής ανατροπής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με επική ανατροπή ο ΠΑΟΚ έστειλε ηχηρό μήνυμα ότι είναι ακόμα εδώ στη μάχη του τίτλου, επικρατώντας με 3-2 της ΑΕΚ στην Τούμπα.

«Τείνουμε να γίνουμε γραφικοί, αλλά συγχωρέστε μας. Σε ένα ακόμα παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στα σχοινιά, αλλά δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει και δικαιώθηκε.

Με ένα γκολ του Σάστρε στο 90′ ο Δικέφαλος έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη, που τον κρατάει ζωντανό στη μάχη του πρωταθλήματος» αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο match report που δημοσιεύει στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη του ΠΑΟΚ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ