Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όποιος προλάβει…

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στην Τούμπα (17:15), με δεδομένο να είναι πως ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί μπροστά σε κατάμεστες κερκίδες!

Στέργιος Αναστασιάδης

Όποιος προλάβει…

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν εισιτήρια για τις θύρες 1, 4, 5, 6, 7 αλλά και οικογενειακή κερκίδα, με όσους φίλους του ΠΑΟΚ δεν έχουν ακόμα εξασφαλίσει τη θέση τους στην Τούμπα να έχουν την επιλογή της θύρας 4Α, της θύρας 8 και της θύρας 2, ενώ υπάρχουν και κάποια λίγα εισιτήρια για τις χαμηλές θέσεις της θύρας 3.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα είναι το πρώτο και το… τελευταίο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα μέσα στον Μάρτιο, καθώς ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με τον Παναιτωλικό (16/3), η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής και το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια (31/3). 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η νέα εποχή της FORZA!

Ένα σημαντικό βήμα για όλους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η FORZA μπαίνει σε μία νέα εποχή και προσαρμόζεται στις ανάγκες του "σήμερα", κάνοντας ένα σημαντικό ψηφιακό βήμα.

Αναλυτικά:

"Τα χρόνια αλλάζουν και επιτάσσουν την προσαρμογή μας στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής που ζούμε.

Η FORZA, είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Το ψηφιακό της βήμα που θα δώσει τη δυνατότητα σε χιλιάδες αναγνώστες, να έχουν πρόσβαση στην ύλη της κορυφαίας αθλητικής εφημερίδας, εντελώς δωρεάν.

Από το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαίου και κάθε Σάββατο οι εγγεγραμμένοι χρήστες, θα λαμβάνουν στο mail τους, το newsletter για ελεύθερη πρόσβαση στην πλούσια και ανανεωμένη ύλη της ψηφιακής FORZA.

Το μόνο που απαιτείται είναι να κάνετε την εγγραφή σας στο https://www.forzaonline.gr/news/forza-newsletter/ (χωρίς καμία άλλη υποχρέωση) για να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν πρόσβαση στην ύλη της FORZA για άνετη ανάγνωση από τον υπολογιστή σας, το tablet και φυσικά το κινητό σας τηλέφωνο.

Η FORZA και οι αναγνώστες της, υποδέχονται την ψηφιακή εποχή!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ίωση που τον ταλαιπώρησε… διπλά και η επιστροφή

Το δύσκολο διάστημα που αφήνει πίσω του ο Κωνσταντέλιας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Εν μέσω ντέρμπι, αλλά και των δύο προημιτελικών του Europa Conference League με την Κλαμπ Μπριζ, ο ΠΑΟΚ ταλαιπωρήθηκε αρκετά από μία ίωση που δυσκόλεψε πολύ συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Αυτός που ταλαιπωρήθηκε περισσότερο από όλους, ήταν δεδομένα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που ήταν και ο μόνος που πέρασε την ίωση με τον πυρετό σε δύο φάσεις.

Ο "Ντέλιας" βίωσε μία δύσκολη κατάσταση, ειδικά στο δεύτερο στάδιο και είναι ενδεικτικό, ότι πριν από τη ρεβάνς της Τούμπας με την Κλαμπ Μπριζ δεν είχε καταφέρει καν να προπονηθεί για 2 ημέρες -ήταν εκτός την Τρίτη και την Τετάρτη- ενώ και μετά, δεν συμμετείχε στην προπόνηση ούτε και την Παρασκευή, αλλά ούτε και το Σάββατο.

Γενικά, πέρασε μία μεγάλη ταλαιπωρία που ξεκάθαρα επηρέασε την εικόνα του κι εντός αγωνιστικού χώρου, ωστόσο, όπως φάνηκε και την περασμένη Κυριακή πλέον το έχει αφήσει πίσω του όλο αυτό, ενώ κι άλλοι συμπαίκτες του όπως ο Ντεσπόντοφ, ο Κουλιεράκης και ο Μεϊτέ ταλαιπωρήθηκαν αρκετά, αλλά σε μικρότερο βαθμό.

Όλο αυτό το δύσκολο διάστημα φαίνεται να έχει περάσει για τον ΠΑΟΚ και πλέον, άπαντες έχουν τη δυνατότητα να αποφορτιστούν και να γεμίσουν μπαταρίες αυτές τις ημέρες, για να μπουν ξανά σε ρυθμούς πλέι οφ, με φόντο τους "τελικούς" που ακολουθούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα “φώτα” στον Σάστρε

Κεντρικό πρόσωπο ο Ισπανός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι από τα κεντρικά πρόσωπα των τελευταίων ημέρων -αναμφίβολα- αλλά σήμερα, βρίσκεται στο επίκεντρο για έναν διαφορετικό λόγο.

Ο Ζόαν Σάστρε έχει γενέθλια κι ο ΠΑΟΚ, έστειλε τις δικές του ευχές στον Ισπανό, αναφέροντας:

"Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Ζοάν Σάστρε, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 27, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο.

Ο Ζοάν Σάστρε γεννήθηκε στις 30 Απριλίου του 1997 στην πόλη Πορέρες της περιοχής της Μαγιόρκα. Από μικρή ηλικία αγάπησε το ποδόσφαιρο και το 2009 εντάχθηκε στις Ακαδημίες της τοπικής ομάδας.

Πέρασε όλες τις.. εκπαιδευτικές βαθμίδες και πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο με τη Β’ ομάδα, στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.Τη σεζόν 2015-16 έπαιξε για πρώτη φορά και με την πρώτη ομάδα σ’ έναν αγώνα κόντρα στην Ουέσκα για το Copa Del Rey, ενώ με τις εμφανίσεις του κέρδισε και μία θέση στην Εθνική Ισπανίας Κ19.

Τη σεζόν 2017-18 πήρε μόνιμη προαγωγή για την αντρική ομάδα, η οποία είχε υποβιβαστεί στην Segunda B. Με τον Σάστρε ως βασική επιλογή η Μαγιόρκα κέρδισε δύο σερί ανόδους κι επέστρεψε στη La Liga, με τον παίκτη να παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από την ομάδα, που του ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Ισπανός δεξιός μπακ συνέχισε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα για τις επόμενες δύο σεζόν, με την Μαγιόρκα να υποβιβάζεται μεν στη Segunda, αλλά να παίρνει άμεσα το εισιτήριο της επιστροφής για τα μεγάλα σαλόνια την επόμενη σεζόν.

Τη φετινή σεζόν ο Σάστρε στο πρώτο μισό της σεζόν μέτρησε εννιά συμμετοχές κι αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόκληση του ΠΑΟΚ για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο Ισπανός έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ 76 φορές, έχοντας έξι γκολ και εφτά ασίστ.

Χρόνια Πολλά Ζοάν!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ