Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η σεζόν τώρα ξεκινάει για μένα!»

Ο Κροάτης επιθετικός δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το πρώτο γκολ που πέτυχε, ενώ μίλησε και για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Η σεζόν τώρα ξεκινάει για μένα!»

Ιδιαίτερα χαρούμενος με το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Αντόνιο Τσόλακ, με τον Κροάτη επιθετικό να δηλώνει ακόμη πιο αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι οι συμπαίκτες του ήταν αυτοί που τον παρότρυναν να εκτελέσει το πέναλτι, με τον ίδιο να τους κάνει το χατίρι και να ευστοχεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. έπρεπε να κάνουμε όσα ζητούσε ο προπονητής. Προηγηθήκαμε, ακολούθησε το γκολ που δεχτήκαμε από πέναλτι, οι αλλαγές λειτούργησαν, ο Νινούα πέτυχε ένα όμορφο γκολ, σκόραρα κι εγώ και πήραμε τη νίκη.

Ήθελα πολύ να πετύχω ένα γκολ, το ίδιο και οι συμπαίκτες μου γι’ αυτό μου είπαν να το εκτελέσω, γιατί γνώριζαν πόσο το ήθελα. Το πρώτο είναι πάντα και το πιο δύσκολο. Πλέον, μπορώ να πω ότι τώρα ξεκινάει η σεζόν για μένα! Νιώθω πολύ καλά εδώ, συμπαθώ τους συμπαίκτες μου, κι εκείνοι, εμένα και αυτό φαίνεται.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, επιστρέψαμε από το ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Ελλάδα και είχαμε καινούριο προπονητή, αλλάξαμε τακτική αλλά είμαστε όλοι επαγγελματίες και ξέρει ο καθένας τι πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί με τον καινούριο προπονητή για να πετύχουμε αυτό που πρέπει για τον ΠΑΟΚ».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντέμης Νικολαϊδης: «Eντάξει, τον συγχωρούμε τον Αλμέιδα»

Το… φοβερό όσο και απίστευτο σχόλιο αλλά και η… δυσφορία (!) του βετεράνου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ στην εκπομπή του!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κάτι παραπάνω από... ελαστικός εμφανίστηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης στην εκπομπή που παρουσιάζει στη Nova, κληθείς να σχολιάσει την συμπεριφορά του Ματίας Αλμέιδα μετά το τέλος του χθεσινού ντέρμπι της Τούμπας.

Μάλιστα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ έφτασε στο σημείο να ενοχληθεί (!) με τα πλάνα από την ένταση που ακολούθησε το τελευταίο σφύριγμα του Γερμανού διαιτητή, τα οποία έδειχναν την απίστευτη συμπεριφορά του Αργεντινού προπονητή, τονίζοντας παράλληλα πως "ζήτησε συγγνώμη, έτσι δεν είναι;".

Πιο αναλυτικά, ο Ντέμης Νικολαϊδης είπε:

"Εντάξει, ξέφυγε, δεν ήταν ωραίο, ζήτησε συγγνώμη, πρώτη φορά τον βλέπουμε έτσι, συγχωρούμε τέτοιες συμπεριφορές, δεν μας έχει δώσει ξανά το δικαίωμα, δεν είναι ένας προπονητής που όπου πάει τσακώνεται. Εντάξει, δεν ήταν ωραίο, δεν θα κάτσω παραπάνω να..., ας το βγάλουμε και ας μην το δείχνουμε (σ.σ. τα πλάνα με τα επεισόδια), ας δείχνουμε την ώρα που συνέβαινε αυτό, υπάρχει και ένα πλάνο του Κωνσταντέλια που χαμογελούσε, δεν θέλω να βλέπω, δεν ήταν καλό, τι να λέμε, πόση ώρα θα το δείχνουμε όμως αυτό, είναι δυνατόν;

Αυτό, αυτό δείξτε (σ.σ. πλάνο με τον Κωνσταντέλια). Και δεν λέω πως δεν λέω κάτι γιατί είναι προπονητής της ΑΕΚ,  σε αυτά δεν είμαι πολύ μαλακός, αλλά όταν ένας προπονητής, ένας τέτοιος άνθρωπος, πρώτη φορά θύμωσε, ξέφυγε και τα λοιπά, ε ναι το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Εάν είναι όμως ένα προπονητής που το κάνει συνέχεια, θα είμαστε πιο σκληροί. Ο ίδιος όμως δεν ζήτησε συγνώμη, έτσι δεν είναι; Δεν διορθώνει τίποτα λένε οι συγγνώμη, αλλά φτιάχνει το μέλλον, δεν διορθώνει το παρελθόν, έτσι διάβασα τελευταία".

Φυσικά, πέρα από όλα τα άλλα, ο Ματίας Αλμέιδα δεν είχε καμία διάθεση να απολογηθεί για την συμπεριφορά του στη συνέντευξη Τύπου της Τούμπας και το έκανε μετά από δέκα ολόκληρα λεπτά στα οποία προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις, αφού ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου του έδειξε πρώτα τη φωτογραφία που πιάνει από τον λαιμό τον αστυνομικό του τμήματος αθλητικής βίας και του ζητήθηκε να πάρει θέση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο μεγάλα ρεκόρ χάρη στην… γκολάρα του Σάστρε!

Μοναδικά επιτεύγματα στην 98χρονη ιστορία του ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το σημαντικότερο όλων χθες το βράδυ στην Τούμπα, ήταν πως ο ΠΑΟΚ, με τη νίκη του εις βάρος της ΑΕΚ με σκορ 3-2, παρέμεινε "ζωντανός" στη "μάχη" του τίτλου.

Ωστόσο, χάρη στο γκολ του Γιοάν Σάστρε στο 90ο λεπτό, ο Δικέφαλος πέτυχε δύο σπουδαία ρεκόρ, όμως ενημερώνει η εξαιρετική σελίδα στο Facebook "Η Ασπρόμαυρη Βίβλος".

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τόσο το ρεκόρ περισσότερων γκολ όσο και των περισσότερων νικών σε μία σεζόν, φτάνοντας τα 127 γκολ και τις 37 νίκες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mία καρδιά, μία φωνή, μία ανατροπή! (vid)

O θρίαμβος του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ… αλλιώς: Η “χορταστική” παρακάμερα του χθεσινού ντέρμπι της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα βίντεο διάρκειας 9,5 λεπτών, με τα καλύτερα στιγμιότυπα της παρακάμεράς της από το χθεσινοβραδινό ντέρμπι της Τούμπας, "ανέβασε" πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Youtube.

Η άφιξη των "ασπρόμαυρων" στην Τούμπα, η προθέρμανση, τα γκολ των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου από... μέσα, οι αντιδράσεις του πάγκου αλλά και της κερκίδας, οι έντονοι πανηγυρισμοί στο φινάλε, όλα συγκεντρωμένα σε ένα βίντεο:

Απολαύστε το:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ