ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Βρήκε το… 28 στην Βαρκελώνη ο Σάκχοφ (pic)
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο ρεπό που τους παραχώρησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, λόγω των Εθνικών Ομάδων, βρήκαν την ευκαιρία να… ξεκλέψουν λίγο χρόνο και να απολαύσουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους.

Αρκετοί είναι οι παίκτες του Δικεφάλου, που βρέθηκαν στο εξωτερικό, με τον Εβγέν Σάκχοφ, να επιλέγει να περάσει το ρεπό του στην Βαρκελώνη, βρίσκοντας μάλιστα και τον αριθμό που φοράει στην φανέλα του.
Ο Ουκρανός αμυντικός του ΠΑΟΚ ανάρτησε φωτογραφία που δείχνει τον αριθμό 28, νούμερο που φορά στην φανέλα του από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στον Δικέφαλο.
Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Το "μάρμαρο" των κακών εμφανίσεων αλλά και του ότι το τέλος του πρώτου γύρου βρήκε τον ΟΦΗ στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, "πλήρωσε" ο Βάλντας Νταμπράουσκας!
Ο 46χρονος Λιθουανός προπονητής, είχε συνάντηση με τους Μηνά Λυσάνδρου και Ηλία Πουρσανιδη, στην οποία οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους, με τους Κρητικούς να βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση προπονητή, 14 μήνες μετά την έλευση του πρώτου!
Σε αυτό το διάστημα, ο Νταμπράουσκας καθοδήγησε τον ΟΦΗ σε 38 παιχνίδια, καταγράφοντας 13 νίκες, 14 ισοπαλίες και 11 ήττες, με τελευταία αυτή από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με το "βαρύ" 4-0.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Έχουμε πετύχει εξαιρετικά πράγματα, συνεχίζουμε…»
Ο Στέφαν Σβαμπ για τη νίκη επί της Λαμίας αλλά και το ντεμπούτο του Μάρκος Αντόνιο!

Συγχαρητήρια σε όλους μοίρασε ο - αρχηγός του ΠΑΟΚ σήμερα - Στέφαν Σβαμπ, για την άνετη νίκη επί της Λαμίας με 3-0.
«Δείξαμε τον χαρακτήρα μας, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για την σωστή διαχείριση που μας επέτρεψε να φτάσουμε σε ένα άνετο 3-0 που δεν φαντάζει τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Για να διεκδικήσεις τον τίτλο αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε πετύχει εξαιρετικά πράγματα αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίζουμε να δουλεύουμε» τόνισε αρχικά ο Αυστριακός μέσος, που ερωτηθείς για το ντεμπούτο του Μάρκος Αντόνιο, είπε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Θα μας βοηθήσει σίγουρα και το πιο σημαντικό είναι πως έχουμε πολλές λύσεις για όλες τις θέσεις. Χρειαζόμαστε τον κάθε ποδοσφαιριστή πολύ περισσότερο όταν παλεύουμε για όλους τους στόχους μας».
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ανέβηκε τρίτος, παρέμεινε στο -2 από την κορυφή!
Η ολοκληρωμένη εικόνα της 13ης αγωνιστικής και το πως διαμορφώθηκε ο βαθμολογικός πίνακας!

Με την ΑΕΚ να κερδίζει πριν από λίγο τον Άρη με 1-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, χάρη σε κεφαλιά του Ντομαγκόι Βίντα στο 59ο λεπτό, ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League, η τελευταία του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας.
Με τη νίκη του εις βάρος της Λαμίας με 3-0, ο ΠΑΟΚ έφτασε στους 29 βαθμούς και άφησε πίσω του τον Ολυμπιακό, ενώ η ΑΕΚ έφτασε στους 30, τη στιγμή που ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός έχει 31!
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (13η)
Παναιτωλικός - Κηφισιά 3-0
Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός 1-0
Βόλος - Ολυμπιακός 2-2
Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 4-0
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Λαμία 3-0
ΑΕΚ - Άρης 1-0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναθηναϊκός 31
2. ΑΕΚ 30
3. ΠΑΟΚ 29
4. Ολυμπιακός 28
5. Άρης 20
6. Αστέρας Τρίπολης 17
7. ΠΑΣ Λαμία 16
8. ΟΦΗ 15
9. Πανσερραϊκός 13
10. Ατρόμητος 12
11. Βόλος 11
12. Παναιτωλικός 9
13. ΠΑΣ Γιάννινα 8
14. Κηφισιά 8
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (14η)
ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
17:30 Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα
20:00 Ατρόμητος - Παναθηναϊκός
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
16:00 Παναιτωλικός - ΑΕΚ
17:30 Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός
19:30 ΠΑΣ Λαμία - Βόλος
20:30 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
18:00 Άρης - ΟΦΗ