Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόσο καλά ξέρεις τον Κλάους;

Απαντήστε σε 15 ερωτήσεις και τεστάρετε τις γνώσεις σας για τον ποδοσφαιριστή που έφθασε τα 101 γκολ με τη φανέλα της ομάδας. Το νέο κουίζ του PAOK24 αφορά τον Στέφανο Αθανασιάδη και την καριέρα του. Έχουμε 15 ερωτήσεις. Πόσες θα απαντήσετε σωστά; Πόσο καλά ξέρετε τον Κλάους;

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πόσο καλά ξέρεις τον Κλάους;
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Δεύτερος σε έσοδα σε όλο το Conference League

Οι νίκες και οι προκρίσεις έχουν γεμίσει τα ταμεία!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η νέα νίκη του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στη Γερμανία απέναντι στην Αιντραχτ Φρανκφούρτης, έκανε τον Δικέφαλο να «σκαρφαλώσει» στη δεύτερη θέση της λίστας των ομάδων με τα περισσότερα οικονομικά οφέλη από το Conference League τη φετινή σεζόν.

Με τη συμπλήρωση τεσσάρων αγωνιστικών, ο ΠΑΟΚ ήταν στην τέταρτη θέση σε επίπεδο εσόδων, όπως αυτά προκύπτουν από τα χρήματα που δίνει η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, και στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται τα έσοδα από τα εισιτήρια των αγώνων. Στην πρώτη θέση βρισκόταν η Βικτόρια Πλζεν με 7,6 εκ. Ευρώ, και ακολουθούσε η Μπριζ με 6,9 εκ. Ευρώ. Τρίτη ήταν η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 6,67 εκ. Ευρώ και την ακολουθούσε ο ΠΑΟΚ με 6,63 εκ. Ευρώ. Την πρώτη πεντάδα σε επίπεδο εσόδων από το Κόνφερενς Λιγκ συμπλήρωνε η Γάνδη με 6,14 εκ. Ευρώ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε στη Γερμανία, αποτέλεσμα που της εξασφάλισε την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στους «16», κάτι που αποτυπώθηκε και σε χρήματα. Τα έσοδα του ΠΑΟΚ έφτασαν τα 7.792.866 ευρώ, χωρίς σε αυτά να υπολογίζεται το market pool (ένα ποσό λίγο πάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ).

Ο ΠΑΟΚ, μάλιστα, ανέβηκε από την τέταρτη στην δεύτερη θέση της λίστας των ομάδων με τα περισσότερα έσοδα στη φετινή διοργάνωση.

Αν ο Δικέφαλος καταφέρει και προκριθεί στους «8», τότε τα έσοδα που αφορούν τα χρήματα που δίνει η UEFA, θα ξεπεράσουν τα 10 εκατομμύρια Ευρώ, όπως είχε συμβεί και τη σεζόν 2021-22.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να περάσει ο επόμενος!

Άλλη μία νίκη για την εκπληκτική Κ17!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Tην τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης της Super League, πανηγύρισε σήμερα η Κ17 του ΠΑΟΚ, η οποία έχει ήδη βέβαια εξασφαλίσει την παρουσία της στο final four του πρωταθλήματος!

Οι "ασπρόμαυροι" των Δημήτρη Ορφανού και Στέλιου Μπίκα, επικράτησαν του Βόλου στο Δημοτικό Γήπεδο Ευκαρπίας με 2-0, με τον Μύθου να ανοίγει το σκορ στο 20΄ έπειτα από ασίστ του Ελευθεριάδη και τον Παπανικολόπουλο στο 60΄ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, μετά από πάσα του Ντούνγκα!

Το τελικό σκορ σαφώς και αδικεί τον Δικέφαλο, καθώς ο ΠΑΟΚ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, με αποκορύφωμα τις προσπάθειες του Στύλου στο 83΄ και στο 85΄ που σταμάτησαν στα δοκάρια της εστίας των Θεσσαλών.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Μύθου στο 88΄, σε ένα σημείο δηλαδή που είχαν ήδη πραγματοποιηθεί και οι πέντε αλλαγές, με τις πρώτες εκτιμήσεις ωστόσο να μην προκαλούν ανησυχία για την κατάσταση του 16χρονου επιθετικού.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μπελερής, Τσιότας, Βυρσωκινός, Μόκρης (80′ Δημόπουλος), Μπαταούλας, Ελευθεριάδης, Τσίτσιλας (68′ Στύλος), Παπανικόπουλος (73′ Θεοφίλου), Μύθου, Τσιφούτης (73′ Μπέρδος), Ντούνγκα (80′ Βασίλι).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Zεσταίνεται» ο Ζίβκοβιτς!

Η παρουσία του Σέρβου τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ Β και η… εξήγηση!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η αποστολή του ΠΑΟΚ Β για το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην Ευκαρπία (15:00), με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Αλέξης Αλεξιάδης!

Μάλιστα, ο 34χρονος τερματοφύλακας θα βρίσκεται εκτός απροόπτου κάτω από δοκάρια του Δικεφάλου, με την εξήγηση να είναι ιδιαίτερα... απλή!

Μην έχοντας αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο στα 23 έως τώρα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Ζίβκοβιτς στερείται αγωνιστικού ρυθμού. Έτσι, από τη στιγμή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσανατολίζεται να του δώσει φανέλα βασικού στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Βόλο στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη (7/12, 19:00), κρίθηκε απαραίτητο να αγωνιστεί αύριο σε ένα επίσημο - όσο και απαιτητικό παιχνίδι βάσει της δυναμικότητας του Λεβαδειακού - παιχνίδι, πριν υπερασπιστεί για πρώτη φορά φέτος την εστία της "πρώτης" ομάδας.

Σε ότι αφορά τον τερματοφύλακα που θα είναι το back up του Ντομινίκ Κοτάρσκι στο μεθαυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στην Τούμπα, αυτός θα είναι ο Χρήστος Ταλιχμανίδης, με τον 22χρονο γκολκίπερ να έχει καθίσει στον πάγκο σε τέσσερα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά όχι ακόμα σε ματς της Super League 1!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ