Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο επίκεντρο ο Μπίσεσβαρ!

Στην Τούμπα θα γυμναστούν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, στην τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση πριν τη δεύτερη "μάχη" με τη Βασιλεία.

Στέργιος Αναστασιάδης

Στο επίκεντρο ο Μπίσεσβαρ!

Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:00 και σε αυτήν θα δώσει το “παρών” ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που δεν προπονήθηκε χθες λόγω ενός προσωπικού ζητήματος με άδεια του Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να ανακοινώνει μετά το πέρας της προπόνησης τους ποδοσφαιριστές που αύριο το πρωί θα πετάξουν για τη Βασιλεία, με πτήση τσάρτερ.

Ουσιαστικά, το ερωτηματικό είναι ένα. Θα συμπεριληφθεί ή όχι στην αποστολή ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που ναι μεν έχει ξεπεράσει σε σχεδόν απόλυτο βαθμό τον τραυματισμό του στο γόνατο αλλά δεν έχει ακόμα προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους “ασπρόμαυρους” μετά την κλωτσιά που δέχθηκε στο φιλικό με την Ντε Γκράαφτσαπ και του δημιούργησε πρόβλημα στο γόνατο; 

Το πιθανότερο σενάριο πάντως αναφέρει πως ο Ολλανδός θα ταξιδέψει αύριο στη Βασιλεία, με τις πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού στον αγώνα της Τετάρτης στο Ζανκτ Γιάκομπ Παρκ να είναι λίγες…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλο διπλό της Μπράιτον επί της Σίτυ

Σπουδαία νίκη για τους «Γλάρους»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Μπράιτον επικράτησε με 0-1 της Σίτυ στο Μάντσεστερ, «σκαρφαλώνοντας» στην τρίτη θέση της Premier League.

Οι «Γλάροι» πήραν το προβάδισμα στο 11ο λεπτό με τον Αγιάρι, κι έπειτα ανέλαβε δράση ο Φερμπρούχεν.

Ο τερματοφύλακας της Μπράιτον με σωρεία επεμβάσεων κράτησε όρθια την ομάδα του, η οποία νίκησε για πρώτη φορά στο Έτιχαντ.

Μάντσεστερ Σίτι: Ντοναρούμα, Νούνες, Χουσάνοφ, Ρούμπεν Ντίας, Γκβάρντιολ (79' Φόντεν), Άντερσον, Μπουαντί (55' Σερκί), Εντιάιγ (79' Ελίας), Έντσο Φερνάντες (65' Ο' Ράιλι), Ντοκού, Χάαλαντ

Μπράιτον: Φερμπρούχεν, Κοστίνια, Βούσκοβιτς, Ντανκ, Μποσκάλι (64' Χατζάμ), Γκρος, Αντρές Τσέμα (65' Βίφερ), Γκόμες (84' Ρουτέρ), Αγιάρι, Ντε Κάιπερ (72' Γιαλκουγέ) , Κωστούλας (72' Χίνσελουντ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Κώστογλου ο ΠΑΟΚ Β!

Για πρώτη φορά στην αποστολή ο νεαρός παίκτης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει τη Ζάκυνθο αύριο Κυριακή στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, με τον Ντάνι Πόνζ να ανακοινώνει την αποστολή των ασπρόμαυρων, στην οποία συμμετέχει για πρώτη φορά ο Χρήστος Κώστογλου.

Εκείνοι που θα ταξιδέψουν στη γειτονική πόλη για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Super League 2 είναι οι:

Νικολακούλης, Τσιντσόλης, Αβράμπος, Απιατσιόνακ, Κωττάς, Κοσίδης, Σιδεράς,Πασαχίδης, Τσιότας, Ντούνγκα, Ελευθεριάδης, Τσοπούρογλου, Ίκομπονγκ, Γκιόκα, Παπαγεωργίου, Αζούζ, Τσιφούτης, Κανίς, Καραγκέα, Μπέρδος, Κώστογλου, Σιφναίος, Στύλος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκησε και τον Αστέρα η Κ19

Πήρε το τρίποντο πριν τη Ζρίνσκι ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για την Κ19 του ΠΑΟΚ, η οποία επικράτησε 1-0 του Αστέρα, λίγες μέρες μετά τη νίκη επί της Ζρίνσκι, και πριν τον μεταξύ τους επαναληπτικό την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου.

Η ομάδα του Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά δυσκολεύτηκε να βρει το γκολ.

Αυτό ήρθε τελικά στο 75  με τον Γραββάνη, ο οποίος είχε και δοκάρι.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:: Μανασίδης, Σίμνοβετς, Τσιάλης, Αυγητίδης, Τοπαλίδης (65′ Ψυρούκης), Παπαδόπουλος, Μίσχος, Μώκος (72′ Νέτο), Γραββάνης, Ματέρα (87′ Λόμπας), Κρομμύδας (72′ Βλάχος).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ