ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τετ α τετ Λούκας – Άρνεσεν
Ο Λούκας Πέρεθ επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και είχε την ευκαιρία να κάνει μια μικρή κουβέντα με τον Φρανκ Άρνεσεν και τον Ιάκωβο Αγγελίδη.
Ο αθλητικός διευθυντής ήταν στην προπόνηση μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τα είπαν με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, έστω και λίγο στο περιθώριο της προπόνησης στη Νέα Μεσημβρία.
Άρνεσεν και Λούκας κουβέντιασαν σε καλό κλίμα, με τον Ισπανό να φαίνεται ότι έχει επιστρέψει με όρεξη στη Θεσσαλονίκη, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα από την Ισπανία.
Το ενδιαφέρον της Λα Κορούνια για να τον αποκτήσει, είναι δεδομένο, αλλά ο Λούκας είναι ξανά στη Θεσσαλονίκη και ο Άρνεσεν έκανε μια πρώτη κουβέντα μαζί του στη σημερινή προπόνηση.
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο 1η Νοεμβρίου στις 19:00 τον Αστέρα Τρίπολης για την 9η αγωνιστική της Super League, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Αλέσιο Λίσι, καλείται να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο αποτέλεσμα της Τετάρτης απέναντι στην ΑΕΚ, με μια επικράτηση απέναντι στους Αρκάδες, προκειμένου να παραμείνει κοντά στην κορυφή, αλλά και να δείξει σημάδια προόδου.
Το ενδιαφέρον βρίσκεται γύρω από το πως θα κατέβει στο γήπεδο ο Δικέφαλος, αλλά και στην επιλογή προσώπων, με δεδομένες τις απουσίες των Πέλκα, Μιχαηλίδη και Λουσέ, πέρα από τους μαρκοχρόνια τραυματίες.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κουβεντίδης: «Βράδυ Σαββάτου…» (pics)
Το σχόλιο του Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη διαιτησία στο Κηφισιά-Ολυμπιακός
Ο Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουβεντίδης, σχολίασε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τις αποφάσεις του Τσέτσιλα στο αποψινό Κηφισιά-Ολυμπιακός.
Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 2-3, χάρη στο γκολ του Ζέλσον Μάρτινς στο 95. Στην τελευταία φάση του αγώνα ωστόσο, η Κηφισιά ζήτησε πέναλτι για χέρι του Έσε, με τον διαιτητή να μη συγκινείται και να σφυρίζει τη λήξη του αγώνα.
Ο Γιώργος Κουβεντίδης σχολίασε:
«Βράδυ Σαββάτου...»

Επίσης σχολίασε τη φάση κατά την οποία ο Πουέρτα κάνει φάουλ στον αντίπαλό του που κινείται προς την περιοχή, χωρίς να δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα:
«Αν δεν πάρεις δεύτερη κίτρινη, σε λίγο γίνεσαι αλλαγή;»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λίσι: «Να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική!»
Οι δηλώσεις του Ιταλού για την αυριανή αναμέτρηση
Ο Αλέσιο Λίσι μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Aktor.
Αρχικά δήλωσε:
«Νιώθω καλά. Χρειαζόμασταν το αποτέλεσμα όπως αυτό επί της ΑΕΚ, και αύριο πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά.»
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίσει έτσι:
«Ελπίζω να είναι έτσι. Χρειαζόμασταν όπως είπα μια τέτοια νίκη. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε ανάλογα στα επόμενα παιχνίδια.»
Για το αν έκανε αλλαγές πέρα από τον σχηματισμό:
«Αλλάξαμε πράγματα, έγιναν προσαρμογές σε επίπεδο προσώπων και κυρίως στην ερμηνεία συγκεκριμένων πραγμάτων. Επαναλαμβάνω ότι το βασικό ήταν ότι μπήκαν τα γκολ με την ΑΕΚ, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ.»
Τι θέλει να δει αύριο από την ομάδα του:
«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή τη δυναμική, προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά σίγουρα πρέπει να κάνουμε προσαρμογές παιχνίδι με το παιχνίδι.»
Η άποψη του για τον Αστέρα:
«Είναι δύσκολο. Άλλαξαν προπονητή οπότε δεν ξέρουμε τι ακριβώς να περιμένουμε. Σίγουρα όμως, έχει λιγότερους βαθμούς από όσους αξίζει.»
Για το αν ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει:
«Άλλες φορές ναι, άλλες όχι, όταν έχεις τρία παιχνίδια την εβδομάδα.»




