Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εντυπωσιακές αλλαγές στη Μεσήμβρια!

Πριν από μερικούς μήνες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στη διάρκεια της αναζήτησης ενός νέου χώρου για να προπονείται η ομάδα, πήραν τελικά την απόφαση να παραμείνουν στη Νέα Μεσήμβρια, αλλά να πραγματοποιήσουν σημαντικές αλλαγές στο υπάρχον προπονητικό κέντρο.

PAOK24

Εντυπωσιακές αλλαγές στη Μεσήμβρια!

Με το πρόβλημα των τραυματισμών να έχει ταλαιπωρήσει απίστευτα τον “Δικέφαλο” στη διάρκεια της περσινής σεζόν, οι ανάγκες για ποιοτικότερη αποκατάσταση και καλυτέρευση των γενικότερων συνθηκών εργασίας των παικτών του ΠΑΟΚ είχαν ως αποτέλεσμα την πραγματοποίηση πολλών και σημαντικών έργων στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Το PAOK24 που βρίσκεται στη σημερινή Media Day του “Δικεφάλου”, είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις νέες εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ και να δει από κοντά τις αρκετές και εντυπωσιακές αλλαγές, με τα έργα να βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.

Πλέον το τεχνικό και ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ έχει στη διάθεση του μία πισίνα στην οποία μπορούν να τοποθετηθούν τα ποδήλατα που χρησιμοποιεί η ομάδα για την αποκατάσταση της, ενώ υπάρχουν και δύο πισίνες διάδρομοι με ζεστό και κρύο νερό, που διευκολύνουν την αποθεραπεία των παικτών.

Στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις υπάρχει βελτίωση των παρεχόμεμων υπηρεσιών, με καλύτερο εστιατόριο, ενώ στο προπονητικό κέντρο έχουν τοποθετηθεί οι ανεμοφράχτες, οι οποίοι μειώνουν την ένταση των ανέμων στην περιοχή και διευκολύνουν την πραγματοποίηση καθημερινών προπονήσεων.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να βελτιώνει την εργασιακή καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών του, με τις συνθήκες λειτουργίας του προπονητικού κέντρου της Νέας Μεσημβρίας να είναι στα πρότυπα μεγάλων κλαμπ του εξωτερικού.

Σύντομα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να παρουσιάσει ολοκληρωμένα τα έργα στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι έντεκα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι

Αυτούς επέλεξε ο Λουτσέσκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στις 19:30 στην Τούμπα την ΑΕΚ με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τον διατηρήσει ζωντανό στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Κοτάρσκι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια των «ασπρόμαυρων».

Κεντζιόρα και Κουλιεράκης για μια ακόμη φορά το αμυντικό δίδυμο, με Ότο και Μπάμπα στις δύο πλευρές.

Στα χαφ οι Σβαμπ με τον Μεϊτέ.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Λουτσέσκου επέλεξε τους Κωνσταντέλια, Τάισον και Ζίβκοβιτς.

Στην κορυφή ο Μπράντον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α.Σ.: «Βγάλτε πάθος και ποιότητα»

Το μήνυμα του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα για το αποψινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, αναφέροντας… «Για την 8η αγωνιστική των Play-Off της Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 19:30, στο Γήπεδο Τούμπας, την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη, με στόχο να μπει δυνατά στην «μάχη» του τίτλου, έχοντας ως σύμμαχο τον Κόσμο του, ο οποίος θα δημιουργήσει ακόμα μία εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου, καλούνται να τα δώσουν όλα, να βγάλουν το πάθος και την ποιότητα τους, πανηγυρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο ενόψει της τελικής ευθείας.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Novasports Prime.

«Με τη νίκη ΠΑΟΚΑΡΑ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ