Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλη εβδομάδα με… ασπρόμαυρο podcast!

To πρώτο podcast, αθλητικής ιστοσελίδας στην Ελλάδα, είναι και σήμερα εδώ!

Νίκος Μοσχοβίτης

Μεγάλη εβδομάδα με… ασπρόμαυρο podcast!

Η Αγάπη Γαβριηλίδου, ντύνεται Mrs Smith, o Νίκος Μοσχοβίτης, ντύνεται Mr. Smith και σας φέρνουν, το 5ο επεισόδιο του ασπρόμαυρου podcast.

Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας, η Mrs Smith, βγάζει την αγανάκτηση της με την ΑΕΚ, θέλει πολλά να πει πολλά αλλά κρατιέται τελευταία στιγμή (για το καλό όλων μας) από τον Mr. Smith. 

Ακούστε το επεισόδιο και ακολουθήστε την ομάδα στο Facebook καθώς και το λογαριασμό στο Τwitter… Εγγραφή στο κανάλι μας στο SoundCloud μπορείτε να κάνετε EΔΩ. 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πέταξε» για Βοσνία η Κ19 του ΠΑΟΚ! (pic)

Ετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη του UEFA Youth League τα αετόπουλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με προορισμό τη Βοσνία αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (27/10) η Κ19 του ΠΑΟΚ, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Ζρίνσκι Μόσταρ για το UEFA Youth League.

Οι «ασπρόμαυροι» αντιμετωπίζουν την ομάδα της Βοσνίας την Τετάρτη (28/10) στις 17:00, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν την πρόκριση στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση και ταξιδεύει με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Βοσνία αποτελείται από τους Μπελερή, Μαλιγίν, Μανασίδη, Αρετή, Αυγητίδη, Μπέρδο, Κάνιος, Κυριαζίδη, Ψυρούκη, Κρομμύδα, Τεντολούρη, Μίσχο, Σούβλατζη, Ματέρα, Παπαδόπουλο, Χαλδέζο, Φλώρο, Νικηφόρο και Γκιόκα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει ξανά Σέρρες ο ΠΑΟΚ Β’

Αλλάζει εκ νέου έδρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Β' επιστρέφει στο γήπεδο των Σερρών και θα υποδεχθεί εκεί τη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 2.

Μετά το ματς με τον Νέστο Χρυσούπολης, τώρα κι αυτό με τη Ζάκυνθο θα διεξαχθεί στις Σέρρες, με τους "ασπρόμαυρους" να ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο 31 Οκτωβρίου

14:45 Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας (ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ)
15:00 Νέστος Χρυσούπολης – Πανθρακικός (Youtube SL2)

Κυριακή 1 Νοεμβρίου

12:30 ΑΕΛ – Ολυμπιακός Β’ (ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ)
14:45 Πανιώνιος – Πανσερραϊκός (ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ)
15:00 Ελλάς Σύρου – Athens Kallithea
15:00 ΠΑΟΚ Β – Ζάκυνθος
16:00 Αστέρας Β – Πύργος

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

15:00 Μαρκό – Απόλλων Καλαμαριάς (Youtube SL2)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαίνει χειρουργείο ο Ουναΐ!

Επιστρέφει στα πλέι οφ ο Μαροκινός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άσχημα είναι τα νέα για τον Αζεντίν Ουναΐ, ο οποίος έχει υποστεί πλήρη ρήξη τένοντα στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Η δεύτερη μαγνητική στη οποία υποβλήθηκε ο Μαροκινός επιβεβαίωσε πως έχει υποστεί πλήρη ρήξη τένοντα στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Αυτό σημαίνει πως ο Ουναΐ θα μπει άμεσα στο χειρουργείο, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος υποτροπής, ενώ η επιστροφή του αναμένεται κατά τη διάρκεια των πλέι οφ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ