Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το γκολ τους λύγισε

Ο ΠΑΟΚ έμπλεξε με την ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς σε ένα απόγευμα που μάλλον είναι άδικο να κριθούν παίκτες και προπονητής αφού αγωνίστηκε ένα σχήμα χωρίς καμία απολύτως ομοιογένεια. Με όλη την καλή διάθεση γύρω από την κρίση μας, το PAOK24 αναλύει την απόδοση των παικτών.

Σταύρος Κόλκας

Το γκολ τους λύγισε

Γιακουμής: Ξεκίνησε με πολύ γρήγορες αντιδράσεις, δεν φέρει ευθύνη στο γκολ, ενώ τρεις φορές εκτέθηκε με τα πόδια λόγω κακού αγωνιστικού χώρου.

Κίτσιου: Είναι γενικά ντεφορμέ, δεν έχει ρυθμό και αδυνατεί να δημιουργήσει. Θα χρειαστεί τον χρόνο του.

Τζιόλης: Αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός και ήταν εξαιρετικός. Δεν αντιμετώπισε θέματα, έδωσε λύσεις όταν χρειάστηκε.

Ποζατζίδης: Δεν εκτέθηκε αμυντικά, σίγουρα μπορεί να δώσει περισσότερα δημιουργικά.

Σπυρόπουλος: Επιχείρησε πολλά ανεβάσματα, όμως δεν είχε καθόλου ουσία στο παιχνίδι του, δεν πέρασε μπαλιές που να προβληματίσουν τους αντιπάλους.

Σαββίδης: Ξεκίνησε κεφάτος, είχε εμπνεύσεις, όμως μετά το γκολ χάθηκε, έχασε την φρεσκάδα του και δεν είχε ουσία.

Γκολάσα: Παρότι ανέτοιμος έδειξε κάποια καλά από τα στοιχεία του, με κάθετες κινήσεις, ταχύτητα και καλό πλασάρισμα στον χώρο ανάμεσα στις ζώνες άμυνας των αντιπάλων. Θέλει χρόνο ακόμη.

Μάρτενς: Δεν μπορεί να κατηγορηθεί για έλλειψη διάθεσης, όμως σε καμία των περιπτώσεων δεν δικαιολογεί το παρελθόν του. Καθόλου ουσία στο παιχνίδι του, σε ρηχά νερά συνεχώς.

Πόζογλου: Ίδια περίπτωση με τον Σαββίδη. Ξεκίνησε φορτσάτος, είχε καλές ενέργειες και μετά το γκολ απλά εξαφανίστηκε.

Κουλούρης: Κινήθηκε κυρίως στις πλευρές και γενικά μακριά από την περιοχή, στοιχείο που οποιαδήποτε κρίση μπορεί να τον αδικήσει. Το πάλεψε αλλά δεν του βγήκε.

Παπαδόπουλος: Έδωσε πολλές μάχες με τον Μπερτίν, κέρδισε πολλές, προσπάθησε ομαδικά αλλά και ατομικά να βγάλει φάσεις, ήταν σε κάποιες χωρίς όμως αποτέλεσμα. Συνεργάστηκε καλά με τον Κλάους όταν μπήκε στο γήπεδο ο τελευταίος.

Τζανδάρης: Μπήκε ως αλλαγή, όμως δεν μπόρεσε να αλλάξει τα δεδομένα ενός αγώνα που είχε στραβώσει.

Αθανασιάδης: Έπρεπε να μπει αυτός στο 52΄για να βγάλει ο ΠΑΟΚ δύο καθαρές φάσεις, όμως η αλήθεια είναι πως δεν ήταν αρκετές.

Σκόνδρας: Μπήκε για αδιευκρίνιστους λόγους στο γήπεδο και δεν μπόρεσε να μπει στο κλίμα ενός αγώνα που μάλλον είχε χαθεί.

Αναστασιάδης: Η διαχείριση του συγκεκριμένου αγώνα με αυτόν τον τρόπο αποτελούσε μονόδρομο για αυτόν, αφού η επόμενη εβδομάδα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Θα μπορούσε να κάνει πιο ποιοτικό ροτέισον αν ο κορμός βασικών του παικτών ήταν μεγαλύτερος, όμως ήταν θέμα χρόνου να φανούν τα κενά στο ρόστερ.

Προσπάθησε να περισώσει την κατάσταση κάνοντας γρήγορα τις αλλαγές, όμως το παιχνίδι είχε στραβώσει και δεν γινόταν να κάνει και πολλά.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Το κανάλι της ρεβάνς

Εκεί θα δείτε το μεγάλο παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό βράδυ. Ένα μεγάλο "ραντεβού" στην Τούμπα, με φόντο το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην κατάμεστη Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ, με έναν ξεκάθαρο στόχο και θέλει να κάνει μία ακόμη ανατροπή, για να συνεχίσει το ταξίδι του στην Ευρώπη.

Μετά την ήττα με 1-0 στο Jan Breydel, η πρόκριση είναι ανοικτή για τον ΠΑΟΚ, που θα δώσει σκληρή μάχη με την Μπριζ, με φόντο το εισιτήριο.

Όσοι δε βρεθούν στην Τούμπα, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι από το κανάλι του Cosmote Sport 3 HD, ενώ -φυσικά- θα υπάρχει και ζωντανή ενημέρωση μέσα από το live-chat του PAOK24.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπριζ, η Τούμπα και το μεγάλο βράδυ (vid)

Κάνουν focus στην Τούμπα οι Βέλγοι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στη Θεσσαλονίκη, η Κλαμπ Μπριζ καταγράφει πολλές στιγμές της ομάδας μέσα από τα social media της.

Οι Βέλγοι βρέθηκαν στην Τούμπα χθες το απόγευμα και όπως φαίνεται, ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του γηπέδου, παίρνοντας μία "γεύση" από το γήπεδο που θα τους φιλοξενήσει απόψε (22:00).

Οι παίκτες του Νίκι Χάγιεν ξεκίνησαν σήμερα τη μέρα τους με μία πρωινή βόλτα στην ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη και πλέον, μετρούν κι αυτοί αντίστροφα για το αποψινό παιχνίδι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Οι αποφάσεις του Λουτσέσκου και ο “τελικός”

Τι ετοιμάζει ο Ρουμάνος τεχνικός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει μία ακόμη ανατροπή, για να πάρει το εισιτήριο με φόντο την ημιτελική φάση του Europa Conference League και τα βλέμματα όλων στρέφονται στην Τούμπα.

Οι "ασπρόμαυροι" θα υποδεχθούν την Κλαμπ Μπριζ σε ένα γήπεδο που θα είναι γεμάτο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταλήγει στις οριστικές του αποφάσεις, σε μία φάση όπου αρκετοί ποδοσφαιριστές του έχουν ταλαιπωρηθεί από μία ίωση που έχει "χτυπήσει" την ομάδα.

"Ήταν καλό που είχαμε αυτές τις ημέρες για να προετοιμαστούμε και είχαν το χρόνο να επανέλθουν και κάποιοι παίκτες, αλλά αυτό είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί ψυχολογική προετοιμασία. Για κάποιους είναι ένα παιχνίδι ζωής! Τι πιο ωραίο; Δεν μπορώ να πω ότι είναι το πιο σημαντικό, όλα τα ματς είναι σημαντικά", ανέφερε χθες ο Λουτσέσκου κι αυτή είναι όλη η αλήθεια κι η ιστορία της αποψινής βραδιάς.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει κάποια ερωτηματικά και δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο το τελικό του πλάνο, με τους Μπάμπα, Κεντζιόρα και Κουλιεράκη να μοιάζουν σίγουροι για την άμυνα και τους Βιεϊρίνια και Όττο να διεκδικούν μία θέση.

Στη μεσαία γραμμή, το δίδυμο Σβαμπ-Μεϊτέ έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά υπάρχει και η επιλογή του Οζντόεφ και μεσοεπιθετικά, όλα δείχνουν ότι απόψε θα μπει στο βασικό σχήμα ο Μουργκ, με τον Τάισον και θέση διεκδικεί και ο Ντεσπόντοφ, ενώ και στην κορυφή υπάρχει ερωτηματικό, με έναν εκ των Μπράντον-Σαμάτα να ξεκινά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ