Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ στο forum της ΟΥΕΦΑ

Το διήμερο 3-4 Σεπτεμβρίου, ο ΠΑΟΚ έδωσε το παρών στο forum που διοργάνωσε η ΟΥΕΦΑ στο "Γουέμπλεϊ" του Λονδίνου με θέμα συζήτησης την επικοινωνιακή αναβάθμιση τόσο του Τσάμπιονς Λιγκ όσο και του Γιουρόπα Λιγκ.

Στέργιος Αναστασιάδης

Ο ΠΑΟΚ στο forum της ΟΥΕΦΑ

Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο διευθυντής επικοινωνίας της, Γιώτης Παναγιωτάς, με τη σχετική ανημέρωση να αναφέρει:  “Με αφορμή την ολοκλήρωση του τριετούς κύκλου των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων στο τέλος της περιόδου, η UEFA διοργάνωσε στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου το τρίτο ετήσιο media workshop, όπου είχαν προσκληθεί οι εκπρόσωποι των 80 ομάδων που μετέχουν στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο σχετικό φόρουμ  της UEFA από τον διευθυντή επικοινωνίας Γιώτη Παναγιωτά, ο οποίος ενημερώθηκε όπως και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των συλλόγων για τις βλέψεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και την προσπάθεια επικοινωνιακής αναβάθμισης τόσο του Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και του Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο η UEFA επιχειρεί να ενισχύσει ακόμη περισσότερο.

Οπως παραδέχτηκε ο επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της UEFA Ντέιβιντ Φάρελι την τελευταία διετία γίνεται μια γιγάντια προσπάθεια για την αναβάθμιση της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης που γίνεται υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας και ο στόχος που έχει τεθεί είναι η περαιτέρω εξέλιξή της, προκειμένου να πλησιάσει τα στάνταρ του «μεγάλου» αδερφού της, δηλαδή του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν και για αυτόν τον λόγο ζήτησαν από τους εκπροσώπους των συλλόγων να εκφράσουν τις απόψεις τους προκειμένου να βρεθούν όλες οι πλευρές στο ίδιο σημείο και να έχουν κοινούς στόχους όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό προϊόν που θέλουν να προβάλλουν.

Ετσι για πρώτη φορά διοργανώθηκε ένα κοινό φόρουμ για όλους τους συλλόγους που μετέχουν στη φάση των ομίλων των διασυλλογικών διοργανώσεων, στους οποίους δόθηκε μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για ανάπτυξη σχέσεων στο υψηλότερο επίπεδο, με ανθρώπους και παράγοντες εταιρειών και ομοσπονδιών που ουσιαστικά «τρέχουν» τα κορυφαία ποδοσφαιρικά προϊόντα.

Το διήμερο 3-4 Σεπτεμβρίου βρέθηκαν στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου εκπρόσωποι των τμημάτων επικοινωνίας των 80 ευρωπαϊκών συλλόγων που μετέχουν στη φάση των ομίλων των δύο διοργανώσεων, όπου συζητήθηκαν οι αυξημένες απαιτήσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και των τηλεοπτικών σταθμών που έχουν τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων και πως αυτές μπορούν να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσφέροντας παράλληλα στις ομάδες την ευκαιρία να προβληθούν αναλόγως.

Μάλιστα εξ αιτίας των σημαντικών αλλαγών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που θα ενεργοποιηθούν την επόμενη τριετία (2015-18) και αναμένεται να επηρεάσουν και την καθημερινότητα των συλλόγων, οι άνθρωποι της UEFA έχουν προτείνει να συσταθεί μια επιτροπή που θα απαρτίζεται από στελέχη των συλλόγων, προκειμένου να συζητιούνται και να λύνονται άμεσα τα όποια εμπόδια ενδέχεται να προκύπτουν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Εκτός από τον διευθυντή επικοινωνίας της UEFA Ντέιβιντ Φάρελι, παρουσιάσεις και θέματα προς συζήτηση με τους εκπροσώπους των συλλόγων έθεσαν ο επιχειρησιακός εμπορικός διευθυντής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Τζέιμς Ευαγγελίδης και οι υπεύθυνοι περιεχομένου των ψηφιακών και έντυπων εκδόσεων της UEFA Τζιμ Αγκνιου και Κέβιν Ασμπι.

Παράλληλα ξεχωριστές παρουσιάσεις έκαναν εκπρόσωπος της ένωσης βρετανών αθλητικογράφων Αντι Ελιοτ, εκπρόσωπος του βρετανικού συνδρομητικού δικτύου BTSports, ο οποίος ανέλυσε το φιλόδοξο πλάνο της ψηφιακής πλατφόρμας που έχει μπει δυναμικά στον χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού καλύπτοντας πρωταθλήματα και διοργανώσεις απ’ όλο τον πλανήτη, καθώς επίσης και ο συντονιστής ψηφιακών φωτογραφιών της UEFA Πολ Μέρφι”

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο youtuber-οπαδός της Αϊντραχτ ήρθε για τρίτη φορά στην Τούμπα! (vid)

Όσα κατέγραψε από την «καυτή» Τούμπα αλλά και η αρνητική εμπειρία του από το Βέλγιο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο βίντεο που δημιούργησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη στις 30 Νοεμβρίου, Γερμανός youtuber έδωσε την υπόσχεση πως εάν αυτό συγκέντρωνε έναν συγκεκριμένο αριθμό “like”, τότε θα έκανε το ταξίδι Φρανκφούρτη – Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι του Δικεφάλου με τον Ολυμπιακό!

Ο στόχος επετεύχθη, ο οπαδός της Αϊντραχτ τήρησε την υπόσχεσή του και βρέθηκε στην Τούμπα, όπου και παρακολούθησε από τη Θύρα 6 το ντέρμπι, καταγράφοντας με την κάμερά του τα γκολ της αναμέτρησης, την “ασπρόμαυρη” κερκίδα και της αντιδράσεις της, αλλά και κάνοντας τα δικά του σχόλια πριν, κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού και μετά το τέλος του. Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εκεί, καθώς ο Φρέντστερ, όπως είναι το όνομά του, ταξίδεψε εκ νέου στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε στην κάμερα πως είχε αγοράσει κανονικά εισιτήριο για το πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο, ταξιδεύοντας οδικώς από τη Γερμανία, ωστόσο δεν κατάφερε να μπει στο γήπεδο καθώς το εισιτήριό του ήταν πλαστό (!)

https://www.youtube.com/watch?v=k33Xu6gmntg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ κάντο ξανά! (vid)

Επιστρέφει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά την 5η Νοεμβρίου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ, καλείται να στρέψει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και να παλέψει για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, με πρώτο ματς το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Ο ΠΑΟΚ έκανε απίστευτα πράγματα στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας στο Φάληρο και παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο επικράτησε 4-2 του Ολυμπιακού για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς και στο 56' ο Τόμας με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2, ενώ στο 66' και πάλι ο φορ του Δικεφάλου έκανε το 0-3 με υποδειγματικό συνδυασμό Ζίβκοβιτς-Μουργκ και τελικό αποδέκτη τον Ισπανό.

Στο 78' ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, μετά από εκπληκτική συνεργασία των παικτών του ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντέλια, έγραψε το 4-0 για τον Δικέφαλο. Ο Φορτούνης μείωσε στο 86' σε 4-1, με τον Μασούρα στο 90+8' να διαμορφώνει το αποτέλεσμα.

Θυμηθείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από εκείνη την αναμέτρηση:

https://www.youtube.com/watch?v=viVUTTsZzLQ&t=186s

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου VS Ολυμπιακός: Η παράδοση και τα τρία διπλά στο Φάληρο

Κρατάει χρόνια αυτή η… κολόνια!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ τίθενται αντιμέτωποι το βράδυ της Κυριακής (21.04 / 20:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Πλέι ΟΦ της Super League.

Αυτή, θα είναι η 24η φορά που ο Λουτσέσκου θα βρεθεί αντίπαλος των ερυθρολεύκων, με την παράδοση να μην είναι υπέρ του. Πιο συγκεκριμένα, σε 23 αγώνες έχει μόνο 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 14 ήττες, με τις 9 να είναι ως προπονητής της Ξάνθης, όπου είχε 9 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στον πάγκο του Δικεφάλου, οι δυο πρώτες επικρατήσεις ήρθαν την χρονιά του αήττητου πρωταθλήματος και νταμπλ, με τον ΠΑΟΚ να περνάει νικηφόρα με 0-1 από τον Πειραιά και στον δεύτερο γύρο να νικά με 3-1 στην Τούμπα. Η τελευταία, ήταν τον Περασμένο Νοέμβριο, όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε συνθλίψει με 2-4 τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε φύγει και πάλι με το διπλό από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επικρατώντας με 1-2 χάρη σε αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου και την...φωτοβολίδα του Κάλεντ Νάρεϊ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα κόντρα στον Ολυμπιακό ως προπονητής των «ασπρόμαυρων»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ