Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπεργκ: «Αμυνθήκαμε σωστά, χαρούμενοι για τον βαθμό»

Ο Χένινγκ Μπεργκ δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νοοτροπία των παικτών της Ομόνοιας στο παιχνίδι της Τούμπας.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Μπεργκ: «Αμυνθήκαμε σωστά, χαρούμενοι για τον βαθμό»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το σημερινό παιχνίδι και την ισοπαλία: “Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και με το γκολ που πετύχαμε. Έγινε και ένα πέναλτι στον Έρικ στο δεύτερο ημίχρονο, που ήταν εύκολο να το δει κανείς στην τηλεόραση. Έπρεπε να αμυνθούμε σωστά και το κάναμε και είχαμε καλές φάσεις μέσα από αντεπιθέσεις. Θα μπορούσαμε να είμαστε και καλύτεροι με την μπάλα. Ήταν μία καλή εμπειρία για εμάς και μία καλή αρχή στον όμιλο.

Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε και θα βελτιωθούμε κι άλλο. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί δεν πήραμε το πέναλτι, αλλά δεν υπήρχε το VAR. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για πολλά πράγματα σε αυτό το παιχνίδι, την καλή μας νοοτροπία και το γεγονός ότι δεν τα παρατήσαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το ποδόσφαιρο είναι ένα περίεργο άθλημα, μπορείς να κερδίσεις μία ομάδα που είναι καλύτερη από σένα και να παλέψεις, όπως μπορούσε να γίνει και σήμερα. Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες, ο Φαμπιάνο όμως δεν χρειάστηκε να κάνει τη μεγάλη απόκρουση, επειδή η τετράδα της άμυνας αμύνθηκε σωστά. Στατάτησαν πολλές ευκαιρίες του ΠΑΟΚ. Δεν είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο και για αυτό χρειαζόμαστε κανονικές και δίκαιες αποφάσεις από τους διαιτητές όταν παίζουμε με καλύτερες ομάδες. Δεν πήραμε ένα καθαρό πέναλτι. Αυτό έγινε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι είναι δύσκολο και για τον διαιτητή. Γενικά, είμαστε ικανοποιημένοι για τον βαθμό και τη νοοτροπία μας. Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, είχε κάποιες ευκαιρίες και κάποια σουτ, αλλά είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε το παιχνίδι”.

Για τον στόχο της Ομόνοιας στον όμιλο: “Δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι. Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες. Είναι απογοητευμένοι με την ισοπαλία σήμερα κι εμείς είμαστε ικανοποιημένοι. Ο ΠΑΟΚ, η Γρανάδα και η PSV είναι ανώτεροι από εμάς. Είμαστε χαρούμενοι για τον βαθμό αν και ξέρουμε ότι θα μπορούσαμε και να κερδίσουμε. Είμαστε χαρούμενοι με τη νοοτροπία μας και όταν μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, δε φοβόμασταν. Είναι μία καλή εμπειρία για εμάς”.

Για την τακτική του και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με έναν παίκτη σε κάθε πλευρά: “Είναι το καλύτερο για εμάς, για αυτό κι επιλέξαμε το παιχνίδι από τα πλάγια. Σκοράραμε το γκολ από εκεί, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει και το πέναλτι από εκεί. Ήταν μία απόφαση που την πήραμε, επειδή μας ταιριάζει περισσότερο”.

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Κούσουλος ανέφερε:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για πρώτη φορά βρισκόμαστε στους ομίλους. Κάναμε μία καλή χρονιά πέρυσι, ξεκινήσαμε καλά φέτος και είμαστε σε αυτή τη διοργάνωση, επειδή μας αξίζει. Σήμερα παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν πολύ καλοί στα αμυντικά μας καθήκοντα. Σκοράραμε, αμυνθήκαμε σωστά και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια νοοτροπία, για το καλύτερο της ομάδας.

Δε θα φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο και ο προπονητής μας βοηθάει πολύ σε αυτό. Είναι το δικό μας στιλ παιχνιδιού και με αυτόν τον τρόπο, θα προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι. Προσωπικά, στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα. Είχαμε ένα δύσκολο αντίπαλο, εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο. Μπορώ και καλύτερα και θα συνεχίσω να δουλεύω για το καλό της ομάδας”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Μαζί μέχρι το τέλος» (pic)

Το μήνυμα για τη συνέχεια μετά τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στην επόμενη μέρα από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκό ταξίδι, έφτασε στο τέλος του!

Περήφανοι για την ομάδα μας!

Συνεχίζουμε! Μαζί μέχρι το τέλος!» αναφέρει η ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απρόοπτο με λεωφορείο των Βέλγων

Τι συνέβη πριν τη σέντρα στην Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρόβλημα κατά την άφιξη μιας μερίδας φιλάθλων της Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο χθες, προέκυψε πριν τη σέντρα, καθώς λεωφορείο που τους μετέφερε, προσέκρουσε στύλο και υπέστη υλικές ζημιές.

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να προσεγγίσει το γήπεδο, χτύπησε στύλο με το πίσω μέρος του οχήματος, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος τραυματίας.

Έστω και με καθυστέρηση, οι φίλοι της Μπριζ που μετέβαιναν στο συγκεκριμένο λεωφορείο, παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ από τη θύρα των φιλοξενούμενων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ