ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Διαιτησία και αστοχία έφεραν την ήττα
Ο ΠΑΟΚ έχασε έναν αγώνα που μπορούσε εύκολα να κερδίσει! Τα εγκληματικά λάθη Αρετόπουλου και Αλεξέα, όπως και η αστοχία του ΠΑΟΚ σε κλασσικές ευκαιρίες έφεραν στο τέλος την πρώτη ήττα.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον ΠΑΟΚ που προηγήθηκε νωρίς μετά από προβολή του Βαρέλα.
Αυτό το γκολ, όπως και η αγωνιστική απειθαρχία του Ολυμπιακού που έπαιζε πολύ ψηλά έδιναν συνεχώς το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να βγάζει καλές και γρήγορες επιθέσεις. Ο Δικέφαλος έκανε λίγες τελικές δεν σκόραρε και… κάπου εκεί ο Αλεξέας αποφάσισε να αφήσει τον Ιντέγιε να φύγει από θέση οφσάιντ, ο Ιντέγιε που δημιούργησε τη φάση της ισοφάρισης με ένα αυτογκόλ του Βαρέλα.
Αυτή η φάση ακολουθήθηκε από πολλά άλλα μικρά και μεγάλα λάθη σε βάρος του ΠΑΟΚ σε φάουλ και όχι μόνο, όπως η αγκωνιά του Ιντέγιε στον Βαρέλα που δεν τιμωρήθηκε.
Το ημίχρονο τελείωσε με αρκετή καθυστέρηση λόγω δύο διακοπών από ρήξη καπνογόνων.
Στο δεύτερο ημίχρονο (άρχισε με νέα μεγάλη διακοπή, η τρίτη) το ματς άνοιξε περισσότερο και οι δύο ομάδες είχαν διαδοχικές ευκαιρίες. Ο Κάμπος έχασε τη φάση του αγώνα σε ανεπανάληπτο τετ α τετ, ενώ η αντικατάσταση του Κάνιας χάλασε την αμυντική ισορροπία του Δικεφάλου που πλέον δέχονταν πιο εύκολα φάσεις.
Παρολ’ αυτά ο Αρετόπουλος δεν απέβαλε τον Μποτία για καρατιά στον Ροντρίγκεζ σε μία ακόμη γρήγορη επίθεση, την ώρα που ο Γλύκος έκανε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις.
Τελικά στο 105΄ ο Ολυμπιακός έβαλε γκολ με τον αμαρκάριστο Μιλιβόγεβιτς και κάπου εκεί έπεσαν νέα καπνογόνα και προέκυψε τέταρτη διακοπή.
Ο ΠΑΟΚ έφυγε από το γήπεδο, ο Αρετόπουλος όμως αποφάσισε να μην τηρήσει αυτό που είχε πει την Τρίτη φορά, ζήτησε από τον ΠΑΟΚ να επιστρέψει στο γήπεδο (μιλώντας για τον κανονισμό και την αφαίρεση των δέκα βαθμών) κάτι που έγινε.
Κάπως έτσι το ματς έληξε 2-1.
ΤΟ ΜΑΤΣ
Το ντέρμπι του Ελληνικού πρωταθλήματος διεξάγεται στον Πειραιά και εσείς μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξή του μέσα από το PAOK24.
Το γήπεδο δεν είναι γεμάτο ούτε απόψε, σε έναν αγώνα που αναμετρούνται οι ομάδες που μέχρι την έναρξη αυτής της αγωνιστικής είχαν συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Βιάνα, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγιεβτς, Μάρτινς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιονούσι και Ιντέγιε.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ροντρίγκεζ, Κάμπος, Αθανασιάδης.
Διαιτητής είναι ο Καλογερόπουλος με βοηθούς τους Ακρίβο και Αλεξέα.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
90+ 12 ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ. Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1.
90+11 Γέμισμα του Μάτος, επαναφέρει ο Ροντρίγκεζ επάνω στα χέρια του Καπίνο.
90+ 10 Το ματς συνεχίζεται. Ο Ροντρίγκεζ κάνει φάση αλλά αστοχεί. Δόθηκε σωστά οφσάιντ.
ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!
Ο Ίβιτς ζητάει από τους παίκτες του να φύγουν από το γήπεδο.
90+9 Τέταρτη διακοπή στο ματς. Την περασμένη φορά είχαν ανακοινώσει ότι η επόμενη θα είναι και η οριστική!
90+7 Ο Καμπιάσο μπαίνει και βγαίνει ο Μιλιβόγεβιτς.
90+6 Γκολ ο Ολυμπιακός! Ο Μιλιβόγεβιτς μόνος στην περιοχή μετά από γύρισμα σκοράρει με το κεφάλι! 2-1 οι γηπεδούχοι.
90+5 Το 1-1 παραμένει σε οριακό ματς με πολλές φάσεις.
90+ 3 Σπρώξιμο εκτός φάσης του Μποτία στον Μπίσεσβαρ. Καμία σχέση με τη μπάλα. Δεν βλέπει τίποτα!
90+1 Μετά από κόρνερ ο Μιλιβόγεβιτς την κεφαλιά αλλά η μπάλα περνάει άουτ.
90΄ Ο χρόνος των καθυστερήσεων είναι 11 λεπτά και αυτό οφείλεται στην εφτάλεπτη καθυστέρηση για την διακοπή με τα καπνογόνα.
90΄ Ο Ροντρίγκεζ εκτελεί και η μπάλα φύγει λίγο έξω.
88΄ Ο Μποτία κλαδεύει τον Ροντρίγκεζ με το πόδι ψηλά στον μηρό του παίκτη του ΠΑΟΚ που έφευγε μόνος. Ο Αρετόπουλος δίνει κίτρινη!
87΄Νέα μεγάλη φάση ο ΠΑΟΚ. Μετά αππό κόντρες ο Ροντρίγκεζ βγαίνει μόνος, σουτάρει, αλλά ο Μιλιβόγεβιτς τον σταματάει.
85΄ Για τον Ολυμπιακο μπαίνει ο Καρντόσο. Πρώτη επαφή, σουτάρει, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.
84΄ Ενώ αποβάλεται ο Σνάουτσνερ από τον πάγκο, ο Αλεξέας και ο Αρετόπουλος βλέπουν χέρι σε κοντρόλ του Αθανασιάδη. Σταματάνε άλλη μια επίθεση.
83΄ Έγκλημα του Αλεξέα πάλι. Κόβει τον Ροντρίγκεζ ενώ είναι στην ίδια ευθεία.
81΄ Κεφαλιά του Μποτία μετά από το κόρνερ και ο Γλύκος εκτινάσεται και διώχνει σε κόρνερ. Τρομερή επέμβαση και αυτή.
79΄ Νέα επέμβαση του Γλύκου σε σουτ του Ελιονούσι εντός περιοχής. Σπουδαία απόκρουση και αυτή. Η φάση μετά την απόκρουση έπρεπε να διακοπεί και όχι να δοθεί κόρνερ, μια και ήταν οφσάιντ ο Ιντέγιε.
78΄ Ωραία ενέργεια του Ροντρίγκεζ, μέσα από την περιοχή πασάρει σε Κλάους και Κάμπος που δεν σπρώχνουν την μπάλα στα δίχτυα.
78΄ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1. Πέφτει ο ρυθμός. Ο Λέοβατς ζητάει αλλαγή.
75΄ Φάση για τον ΠΑΟΚ! Μετά από κόντρα σε σουτ του Ροντρίγκεζ, ο Αθανασιάδης έκανε ωραίο γυριστό, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι.
74΄ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Μέσα ο Μπίσεσβαρ και έξω ο Σάκχοφ.
73΄ Πιέζει ο Ολυμπιακός, κερδίζει πολλές στημένες φάσεις.
69΄ Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει και φθάνει πιο εύκολα προς την περιοχή του ΠΑΟΚ. Ο Σεμπά μπήκε στην περιοχή, αλλά κόπηκε από τον Βαρέλα στο τέλος.
68΄ Αυστηρό φάουλ στον Μάτος και επάνω στον Σεμπά. Ο Φορτούνης σουτάρει από πλάγια και στέλνει τη μπάλα πολύ έξω.
65΄ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1 με τους γηπεδούχους να έχουν κατοχή, αλλά τον ΠΑΟΚ να βγάζει ωραίες γρήγορες επιθέσεις.
63΄ Ωραία ενέργεια του Φορτούνη που σουτάτει άουτ.
62΄ Ο Ολυμπιακός απαντάει. Ο Σεμπά σουτάρει από καλή θέση αλλά ο Γλύκος λέει οχι.
62΄ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!! Ο Κάμπος χάνει εντελώς μόνος τετ α τετ! Ο ΠΑΟΚ και ο Τσίμιροτ εκθέτει την άμυνα του Ολυμπιακού, ο Κάμπος φεύγει εντελώς μόνος και πλασάρει άουτ!!!
59΄ Νέα κόντρα επίθεση του ΠΑΟΚ. Ο Ροντρίγκεζ τη σέντρα, ο Αθανασιάδης στο δεύτερο δοκάρι κάνει δύσκολη προβολή και στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
58΄ Ο Τσίμιροτ ως εξάρι και “οκτάρια” οι Χαρίσης και Σακχοφ.
57΄ Κόρνερ κερδίζει ο Κάμπος. Δεν δημιουργείται φάση.
Στο 55΄ αρχίζει και πάλι το ματς.
47΄ Πάλι καπνογόνα και πάλι διακοπή! Η τρίτη στο παιχνίδι
46΄ Αλλαγές για τις ομάδες. Ο Χαρίσης μπαίνει αντί του Κάνιας και ο Ελαμπντελαουί αντί του Βιάνα.
ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1.
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς και άγχωσε Αρετόπουλο και Ολυμπιακό. Ο Δικέφαλος είναι σαφώς ανώτερος και αδικείται από τον τρόπο που ισοφαρίστηκε.
45+2 Από μία κίτρινη σε Ροντρίγκεζ και Φιγκέιρας για διαπληκτισμό.
45΄ Καλή η εκτέλεση του Ροντρίγκεζ, αλλά η μπάλα φεύγει λίγο έξω.
44΄ Κλάδεμα Μιλιβόγεβιτς στον Αθανασιάδη που έφευγε μόνος για να σκοράρει. Ο Αρετόπουλος βγάζει κίτρινη!! Πρόθεση του Μιλιβόγεβιτς! Καμία σχέση με τη μπάλα!!
42΄ Κάρτα στον Βιάνα για σκληρό φάουλ στον Κάμπος.
40΄ Ο Ιντέγιε κλαδεύει από πίσω τον Λέοβατς και αφού το ματς σταματάει για φάουλ, κλωτσάει τη μπάλα εκτός. Πάλι δεν παίρνει κάρτα!
39΄ Σέντρα σουτ του Κάμπος μπλοκάρει ο Καπίνο. Σαφώς ανώτερος ο ΠΑΟΚ
37΄ Μακρινό σουτ του Μιλιβόγεβιτς και η μπάλα άουτ.
36΄ Ο ΠΑΟΚ ελέγχει πάλι το ματς. Δέχθηκε άδικο και τζάμπα γκολ σε στιγμή του αγώνα όπου ο Ολυμπιακός ήταν πολύ απρόσεκτος πίσω.
34΄ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1. Με Βαρέλα να σκοράρει και στις δύο εστίες! Υπέρ και κατά της ομάδας του.
32΄ Κίτρινη στον Κάνιας για μαρκάρισμα στον Φορτούνη.
28΄ Διακοπή στο ματς μετά τα καπνογόνα. Αρετόπουλος και Αλεξέας πρωταγωνιστούν στην ισοφάριση. Ο διαιτητής με πάνω από πέντε ανάποδα σφυρίγματα και ο Αλεξέας με εύκολη φάση που γίνεται ακριβώς μπροστά του, φάση που φέρνει το γκολ.
25΄ Γκολ ο Ολυμπιακός. Αυτογκόλ ο Βαρέλα. 1-1. Από πλάγια ο Ιντέγιε είναι οφσάιντ(!!!) φεύγει μόνος, κάνει την πάσα, αλλά ο Βαρέλα απρόσεκτα στέλνει τη μπάλα μέσα στην εστία τυ.
23΄ Σπρώξιμο από πίσω στον Τσίμιροτ δεν δίνει τίποτα.
22΄ Μακρινή μπαλιά στον Φιγκέιρας που δεν κάνει κοντρόλ. Άουτ η μπάλα.
20΄ Κόρνερ ο Ολυμπιακός που δεν απειλεί ιδιαίτερα…
18΄ Ο Μάτος βγάζει εξαιρετικά τον Κάμπος που μπαίνει από δεξιά μόνος αλλά δεν κάνει τίποτα και η μπάλα πάει στον Καπίνο! Απίθανη ολιγωρία. Δεν σούταρε, δεν έκανε πάσα.
17΄ Δύο επάνω στον Τσίμιροτ δεν δίνει φάουλ. Νέο φάουλ δεν δίνει υπέρ του Ροντρίγκεζ που σπρώχνεται από Μιλιβόγεβιτς.
16΄ Καλή φάση για τον Ολυμπιακό. Ο Ελιονούσι εκτός περιοχής σουτάρει αλλά αποκρούει δύσκολα ο Γλύκος. Σπουδαία επέμβαση.
15΄ Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο Αρετόπουλος έχει αγχωθεί περισσότερο από τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά το 0-1
14΄ Παραπατάει ο Ελιονούσι και δίνει πάλι φάουλ!! Νέο γέμισμα τους χαρίζει!
13΄ Νέα πλαγιοκόπηση του ΠΑΟΚ με Λέοβατς, στο δεύτερο δοκάρι ο Κάμπος που πλασάρει αδύναμα. Σημαντική φάση για τον ΠΑΟΚ.
12΄ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1 με τον Βαρέλα και ο ΠΑΟΚ πατάει καλά μετά τα πρώτα λεπτά.
10΄ Ξεκάθαρο χτύπημα με τον αγκώνα του Ιντέγιε στον Βαρέλα πάνω στο άλμα! Ο Τρικαλινός δεν δίνει τίποτα. Χαρίζει ξεκάθαρη κάρτα στον Ιντέγιε. Ματωμένος στα δόντια βγαίνει ο Βαρέλα!!! ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
10΄ Αστείο φάουλ κατά του Σάκχοφ σε διεκδίκηση με τον Σεμπά.
7΄ Πρώτη φάση και πρώτο γκολ ο Δικέφαλος από στημένο! Και ο Μαλεζάς και ο Βαρέλα εξέθεσαν τους αντιπάλους τους.
6΄ ΓΚΟΟΟΟΟΛ Ο ΠΑΟΚ! 0-1 με Βαρέλα! Από κόρνερ που έγινε από τα δεξιά, ο Μαλεζάς την πρώτη κεφαλιά, ο Καπίνο διώχνει και ο Βαρέλα με το ριμπάουντ σκοράρει μόνος του!!
5΄ Πάρα πολύ ψηλά η άμυνα του Ολυμπιακού! Ο Ροντρίγκεζ φεύγει από τα αριστερά, αλλά την παράλληλη πάσα του δεν την προλαβαίνει κανείς. Κόρνερ ο ΠΑΟΚ.
3΄ Ο Βιάνα βγαίνει μόνος από αριστερά, αλλά το πλασέ φεύγει έξω χωρίς να ανησυχήσει ο Γλύκος.
2΄Αστείο-ανύπαρκτο φάουλ κατά του Λέοβατς και ευκαιρία για γέμισμα των γηπεδούχων.
1΄ Ο ΠΑΟΚ με τη μαύρη στολή του. Ο Γλύκος μπροστά στο τέρμα της θύρας 7 όπως διάλεξε ο Αθανασιάδης.
Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Ουρτάδο μόλις στο 4ο λεπτό, η Κηφισιά έκανε την ανατροπή, κι επικράτησε του Βόλου Elabet με 1-3.
Η ομάδα του Λέτο ισοφάρισε με τον Χριστόπουλο στο 27, και με μεγάλο πρωταγωνιστή στο τέλος τον Σαγκάλ, ο οποίος σκόραρε δις, στο 72 και το 90, πήρε τη νίκη.
Η Κηφισιά πλέον βρίσκεται στην 7η θέση και τους 14 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν ουραγοί, χωρίς βαθμό.
ΒΟΛΟΣ Elabet (Χουάν Κάρλος Γαρίδο): Σιαμπάνης, Κάτσικας, Κάργας, Λεκούς (75΄Γκαμπριέλ), Μύγας, Νεγιού, Κόμπα (77΄Χαραλαμπόγλου), Γρόσδης (77΄Γκονζάλες), Τζόκα (62΄Ρεγκίς), Ουρτάδο (70΄Μπαρέ), Λάμπρου.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Σεμπάστιαν Λέτο): Ραμίρεζ, Μάνσο, Ζολιμπουά, Βαν Άιμα, Αποστολάκης (92΄Ούγκο Σόουζα), Ρουκουνάκης, Γιάγκνε, Σαγκάλ (92΄Θεοδωρίδης) Πόμπο (86΄ Μπερνάρντο Σόουζα), Εμπουλά (62΄Ζέρσον Σόουζα), Χριστόπουλος (62΄Κυριόπουλος).
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αποστολή με Κώστογλου-Αζούζ!
Ο ΠΑΟΚ Β ταξιδεύει στον Πύργο για την 10η αγωνιστική της Super League 2
Τον ΠΑΣ Πύργου αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή στις 15:00 ο ΠΑΟΚ Β εκτός έδρας για την 10η αγωνιστική της Super League 2. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 9 πόντους.
Οι παίκτες του Ντάνι Πονζ, προπονήθηκαν σήμερα Σάββατο πρωί στη Σουρωτή. και κατόπιν αναχώρησαν για την πόλη της Πελοποννήσου.
Την αποστολή του Ισπανού προπονητή απαρτίζουν οι:
Νικολακούλης, Τσιντσόλης, Αβράμπος, Απιατσιόνακ, Κωττάς, Σιδεράς, Πασαχίδης, Τσιότας, Ντούνγκα, Βυρσωκινός, Λεωνιδόπουλος, Ελευθεριάδης, Ίκομπονγκ, Γκιόκα, Παπαγεωργίου, Μπιασότο, Αζούζ, Τσιφούτης, Καραγκέα, Κώστογλου, Σιφναίος, Γραββάνης, Στύλος.
Ο Πανσερραϊκός επικράτησε του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-1, σε ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, αντί για τη Θεσσαλονίκη.
Τα «λιοντάρια» ήταν ανώτερα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, χρειάστηκε να φθάσουν στο 83ο λεπτό ωστόσο, για να πάρουν το τρίποντο.
Οι Σερραίοι προηγήθηκαν με τον Τορέιρα στο 43ο λεπτό, μετά από ενέργεια του Τσέλιου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, κι ενώ οι τελικές μέχρι εκείνο το σημείο ήταν 11-0, ο Απόλλων ισοφάρισε σε 1-1, χάρη σε αυτογκόλ του Αλιατίδη.
Τη νίκη για τον Πανσερραϊκό έδωσε τελικά ο Κωτσόπουλος με καρφωτή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Τσέλιου από δεξιά.
Οι νικητές σκαρφάλωσαν στην 6η θέση με 13 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων έμεινε χαμηλά, στους 8.
Οι συνθέσεις:
Πανσερραϊκός (Γεωργιάδης): Τιναλίνι, Γεωργιάδης, Αλιατίδης, Ηλιάδης, Βασιλάκος (77′ Αρμουγκόμ), Μορέιρα, Τσέλιος, Μασκανάκης (59′ Ζορζίνιο), Αδάμ (46′ Βερνάρδος), Τεϊσέιρα(90+3' Βαρσάμης), Κωτσόπουλος.
Απόλλων Καλαμαριάς (Νόλης-Κάκογλου*): Τρίγκατζης, Αθανασίου (84′ Σπανδωνίδης), Πέρεζ (65′ λ.τ Ράντιτς), Τσιμπούκας, Τσαπακίδης, Προύντζος, Καραμπέρης, Τομάζ (56′ Καπρόφ), Ρίζος (65′ Γανόπουλος), Κεδίκογλου (84′ Μοσχόπουλος), Κυριακίδης.




