Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαμόγελα μετά το φινάλε (video)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Ο ΠΑΟΚ φεύγει με την ισοπαλία και το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ από την "Άμστερνταμ Αρίνα", με τους ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς να ξεσπούν μετά το τελευταίο σφύριγμα του Εστράδα.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Χαμόγελα μετά το φινάλε (video)

Η λήξη του αγώνα βρήκε τους “ασπρόμαυρους” μία γροθιά, να συγχαίρουν ο ένας τον άλλο, για την προσπάθεια στη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ αφού χαιρέτησαν τον κόσμο τους, αποχώρησαν με χαμόγελο στα αποδυτήρια.

Το βίντεο του PAOK24 είναι χαρακτηριστικό…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραιτήθηκε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε

Η κοινή απόφαση μετά την ήττα από τη Γαλατασαράι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ήττα της Φενερμπαχτσέ από την αιώνια αντίπαλο Γαλατασαράι με 2-1, ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ισμαήλ Καρτάλ στον πάγκο της ομάδας.

Η Φενέρ βρίσκεται πλέον στο -6 από την κορυφή, με τον Καρτάλ να υποβάλλει την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.

Ο Καρτάλ αποχωρεί μόλις μετά από πέντε μήνες, με απολογισμό 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σκόρπισε» τη Σασουόλο η Λάτσιο

Παρέμεινε στην κορυφή με εξάρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Λάτσιο ήταν καταιγιστική στην έδρα της Σασουόλο, την οποία διέλυσε με 2-6.

Η ομάδα του Γκατούζο παρέμεινε στην κορυφή της Serie A, μετατρέποντας σε μονόλογο το παιχνίδι.

Οι «λατσιάλι» άνοιξαν στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Τέιλορ, για να έρθει η ισοφάριση με τον Θόρστβεντ στο 7. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο ακόμα τέρματα με τους Ίσακσεν στο 13, και Φλοριάνι ένα λεπτό αργότερα.

Ο σκόρερ της Σασουόλο αποβλήθηκε στο 31, ωστόσο οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 με τον Εσπόζιτο στο 43.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν μόνο Λάτσιο, με τον Τζακάνι να γράφει το 2-4 στο 44, και τον Νόσλιν με δύο γκολ σε 55 και 65, να ολοκληρώνει το σκορ.

Μάλιστα, η Λάτσιο έχασε και δύο πέναλτι, καθώς ο Τουράτι απέκρουσε τις εκτελέσεις των Τζακάνι στο 50 και Φρατέζι στο 61.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σωστό το VAR στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Η θέση της ΚΕΔ για το παιχνίδι της Τούμπας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΚΕΔ θεωρεί πως οι παρεμβάσεις του VAR στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ηρακλής ήταν σωστές, δικαιώνοντας τον Κουκούλα για τις υποδείξεις στον Βασίλη Φωτιά.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση η επιτροπή θεωρεί ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του γκολ του Μάρκες.

Στη  δεύτερη ότι υπάρχει οφσάιντ πριν τον καταλογισμό πέναλτι σε βάρος του Ηρακλή και στην τρίτη ότι υπάρχει παράβαση (φάουλ ή πέναλτι) πριν πετύχει ξανά γκολ ο Ηρακλής στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ