Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με χάντικαπ η Άαλμποργκ, νίκη για Μπεσίκτας‏

Ο 3ος προκριματικός γύρος του Champions League συνεχίζεται σήμερα με ένα αναμετρήσεις. Χθες ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα 2-1 από τη Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο πράγμα που σημαίνει πως την Παρασκευή θα μπει στην κλήρωση για τα πλέι οφ του Europa League.

PAOK24

Σήμερα δύο κυπριακές ομάδες έχουν την ευκαιρία να πετύχουν ότι δεν κατάφερε το τριφύλλι. Ο ΑΠΟΕΛ με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του υποδέχεται την Ελσίνκι στον επαναληπτικό του 2-2, ενώ η ΑΕ Λεμεσού ταξιδεύει στη Ρωσία για να αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Ζενίτ έχοντας στις αποσκευές της το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Με χάντικαπ η Άαλμποργκ στο Ζάγκρεμπ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το +1 της Άαλμποργκ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε απόδοση 1.95. Το στοίχημά επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Άαλμποργκ. Αν η `Ααλμποργκ ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά. Στο πρώτο παιχνίδι οι Κροάτες είχαν «αποδράσει» με τη νίκη από τη Δανία χάρη σε τέρμα του Μπρόζοβιτς. Η Άαλμποργκ μπορεί να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο ο τεχνικός της Κέντ Νίλσεν εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον σημερινό επαναληπτικό: «Μετά το σκορ του πρώτου αγώνα γνωρίζουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο. Ωστόσο πιστεύουμε ότι έχουμε πιθανότητες να πετύχουμε κάτι καλό και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν. Είμαι αρκετά αισιόδοξος για το σημερινό παιχνίδι». Στο πρωτάθλημα της Δανίας, η Άαλμποργκ μετά από τρεις αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση μετρώντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες, ενώ θέλει φέτος να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο όπου και έκανε το ντάμπλ στη Δανία, αν και μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει ένα μέτριο ξεκίνημα. Τέλος, στην διάθεση του Νίλσεν θα τεθούν οι Άλμαν (ΑΜ) και Ρίσκοντ (ΜΕ), που δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Ντιναμό.

Νίκη για Μπεσίκτας

Μεταφερόμαστε στην Τουρκία εκεί όπου η Μπεσίκτας στον επαναληπτικό του 1-2 μέσα στην Ολλανδία υποδέχεται τη Φέγενορντ. Εμείς θα επιλέξουμε τους «ασπρόμαυρους» να νικήσουν και πάλι σε απόδοση 2.00. Με το ενάμιση πόδι βρίσκεται η Μπεσίκτας στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την εκτός έδρας νίκη της με 2-1 επί της Φέγενορντ. Τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα για τους Τούρκους αν οι Ολλανδοί δεν κέρδιζαν το πέναλτι, από το οποίο προήλθε το γκολ τους, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Κάτι περισσότερο από 16.000 εισιτήρια πουλήθηκαν για την αναμέτρηση, κάτι που δυσαρέστησε τους ιθύνοντες του συλλόγου που περίμεναν μεγαλύτερη ανταπόκριση από τους οπαδούς των «μαυαετών». Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει τη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Κωνσταντινούπολη ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σλάβεν Μπίλιτς, προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

«Τα ΜΜΕ μετά το σκορ του πρώτου αγώνα μας έχουν στείλει ήδη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, κάτι που, φυσικά, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα σχετικά με την πρόκριση. Η Φέγενορντ δεν έρχεται για τουρισμό εδώ, θέλουν να μας νικήσουν και να φτάσουν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει να είμαστε το ίδιο αποφασισμένοι με την πρώτη αναμέτρηση», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο 45χρονος Κροάτης, ο οποίος τόνισε πως πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί απόψε ο Σερντάρ Κουρτουλούς (27 χρονών/δεξιός μπακ). Από την πλευρά του ο 27χρονος αριστερός εξτρέμ, Ολτσάι Σαχάν, τόνισε: «Ο στόχος μας είναι να δώσουμε το “παρών” στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε πίστη για πρόκριση. Προετοιμαστήκαμε όπως στο πρώτο παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε».

Με κάλυψη οι Βούλγαροι

Συνεχίζουμε με τον αγώνα του Βελιγραδίου ανάμεσα στην Παρτίζάν και στην Λουντογκόρετς όπου επιλέγουμε το «Διπλό» Draw No Bet σε απόδοση 2.16. Πέρυσι οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και πάλι για τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Λουντογκόρετς να παίρνει την πρόκριση με συνολικό σκορ 3-1 (2-1 εντός, 1-0 εκτός). Η Παρτιζάν κόντρα σε βουλγαρικές ομάδες έχει μία πρόκριση, το 1988 για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ επί της Σλάβια Σόφιας με συνολικό σκορ 10-0 (5-0 εντός, 5-0 εκτός) και έναν αποκλεισμό το 1962 για το κύπελλο Πρωταθλητριών απ’ την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με συνολικό σκορ 6-2 (ήττες 2-1 εκτός και 4-1 εντός). Το πρώτο παιχνίδι στη Βουλγαρία ολοκληρώθηκε ισόπαλο 0-0. Η Λουντογκόρετς ήταν εκείνη που έκανε το παιχνίδι της ώστε να καταφέρει να πετύχει γκολ, έχασε ορισμένες ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει, κάτι που θα πρέπει να κάνει στη Σερβία αν θέλει να πάρει και φέτος την πρόκριση. Όλο το βάρος έχει πέσει στο να προκριθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό φαίνεται απ’ το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας που είναι στην τρίτη αγωνιστική έχει τέσσερις βαθμούς και είναι μέχρι στιγμής στην πέμπτη θέση. Τα πλάνα τους προπονητή της, Γκεόργκι Ντερμεντζίεφ δε θ’ αλλάξουν όσον αφορά την παράταξη της ομάδας του στο γήπεδο, αφού θα διατηρήσει το 4-2-3-1 βάζοντας τους Αμπάλο, Αλκσάντρο και Μαρσελίνιο να κινούνται πίσω απ’ τον μοναδικό προωθημένο Μπέζιακ.

Άσσο και Under 3.5 στο «ΓΣΠ»

Στην Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Ελσίνκι και εμείς θα πάμε με τον συνδυασμό του Άσσου και του Under 3.5 σε απόδοση 2.25. Μία επική “επιστροφή” έκανε η ομάδα του Γιώργου Δώνη την προηγούμενη εβδομάδα κι απόψε καλείται να ολοκληρώσει τη… δουλειά και να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα τους εξασφαλίσει παράλληλα την παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα.

Στους ρυθμούς του… Τζιμπούρ κινείται ο σύλλογος της Λευκωσίας τις τελευταίες ώρες, με τον «Τρομοκράτη» να ανακοινώνεται χθες από τους Κύπριους, αλλά φυσικά να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής για το αποψινό ματς. Άπαντες βέβαια στρέφουν απόψε την προσοχή τους στον «τελικό» με την Ελσίνκι, όπου μπορεί και η ισοπαλία να φανεί αρκετή στον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος αρχίζει να αποκτάει σταθερή ευρωπαϊκή παρουσία τα τελευταία χρόνια, έχοντας βρεθεί δύο φορές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ την τελευταία πενταετία.

 «Ματς της χρονιάς» χαρακτήρισε το παιχνίδι ο Δώνης, τονίζοντας την ανάγκη βελτίωσης της ομάδας του. «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, χρειάζεται βελτίωση και συγκέντρωση για να πάρουμε την πρόκριση. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, έχει μικρύνει η διαφορά με τις άλλες ομάδες», τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο τεχνικός των Κυπρίων για να συνεχίσει λέγοντας πως:

«Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, όμως μόνο μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Είναι μια καλή ευκαιρία για να πετύχουμε τον στόχο μας αξιοποιώντας την έδρα μας. Ο κόσμος να μας στηρίξει αλλά σε κόσμια πλαίσια γιατί κινδυνεύουμε με τιμωρία».

Over 2.5 στο Βουκουρέστι

Από τον αγώνα Στεάου Β. – Ακτόμπε επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.00. Στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Τέσσερα over 2,5 στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις μετράει η Στεάουα Βουκουρεστίου. Εύκολα δίχτυα βρίσκει και η Ακτόμπε καθώς σημείωσε πέντε γκολ στις μέχρι στιγμής τρεις αναμετρήσεις που έδωσε για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δέχθηκε δύο.

Ολοκληρώνει την έκπληξη η Λέγκια

Τέλος στη Σκωτία η Σέλτικ υποδέχεται τη Λέγκια Βαρσοβίας και εμείς κρατάμε το «Διπλό» Draw No Bet των Πολωνών σε απόδοση 4.50. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Murrayfield Stadium» του Εδιμβούργου, καθώς στη φυσική έδρα της Σέλτικ, το «Celtic Park» στη Γλασκόβη, φιλοξενούνται οι Αγώνες της Κοινοπολιτείας (διεθνής αθλητική διοργάνωση με πολλά σπορ που διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια σε διαφορετική χώρα, στο ενδιάμεσο των Ολυμπιακών Αγώνων). Πανέτοιμη για να προκριθεί στη φάση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Λέγκια Βαρσοβίας που θέλει να διαφυλάξει ως «κόρη οφθαλμού» το υπέρ 4-1 απ’ τον αγώνα της Πολωνίας. Ένα σκορ που θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο αν ο Βροντόλιακ ευστοχούσε στα δύο πέναλτι που εκτέλεσε που 59΄ και στο 87΄, όμως οι συμπαίκτες του φάνηκαν πιο εύστοχοι δίνοντας στην ομάδα τους μεγάλο προβάδισμα.

«Δεν είμαστε στο επίπεδο της Σέλτικ που παίζει συνεχώς στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση γι’ αυτό το επίπεδο. Αν έχουμε φιλοδοξίες να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό το παιχνίδι είναι ένα απ’ αυτά που θέλουμε για να τα καταφέρουμε» δήλωσε ο τεχνικός της Λέγκια, Χένινγκ Μπεργκ. Οι Πολωνοί έχουν και το αβαντάζ ότι το πρωτάθλημά τους βρίσκεται σε εξέλιξη και μετά από τρεις αγωνιστικές είναι στη 10η θέση με τέσσερις βαθμούς.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας και μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις μεταγραφές της Νάπολι και της Πόρτο στις κατηγορίες Τσέλσι Μεταγραφές και Μπάγερν Μονάχου Μεταγραφές, ενώ μπορείτε από τώρα να ενημερώνεστε για τα ρόστερ των ομάδων που συμμετέχουν στο Mundobasket 2014.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Προπόνηση και αναχώρηση για Αθήνα

Το μυαλό όλων βρίσκεται στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του τον αποκλεισμό από τη Μπριζ και στρέφει πλέον αποκλειστικά την προσοχή του στο πρωτάθλημα και το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Σήμερα (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάισον σε κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εσείς κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία!»

Το ξεχωριστό μήνυμα του Βραζιλιάνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τάισον ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που «λύγισε» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Βραζιλιάνος έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή το φινάλε του ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω ξανά την εμπειρία αυτή! Είναι κάτι που μας πληγώνει, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για αυτό το όμορφο ταξίδι που κάναμε στην Conference League. Συνεχίζουμε μαζί!

Εσείς είστε αυτοί που κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία και αξιοσέβαστη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεση ανασύνταξη

Έπιασε δουλειά ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αυλαία του ευρωπαϊκού ταξιδιού του ΠΑΟΚ έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα μετά τη δεύτερη ήττα με την Κλαμπ Μπριζ.

Μπορεί η πορεία του Δικεφάλου να συνοδεύτηκε από μεγάλες συγκινήσεις, αλλά δεν είναι ώρα για ανασκόπηση, όπως τονίζουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους» έρχεται ξανά το πρωτάθλημα και ο στόχος της επιστροφής στην κορυφή.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Το Σάββατο (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ