Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα δύσκολα Παναθηναϊκός, ΑΕΚ

Η κληρωτίδα δεν… χαμογέλασε στον Παναθηναϊκό, ενώ δύσκολο έργο έχει και η ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι απέφυγε τα χειρότερα.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Στα δύσκολα Παναθηναϊκός, ΑΕΚ

Στο δρόμο του Παναθηναϊκού θα βρεθεί η Αθλέτικ Μπιλμπάο η οποία μαζί με την Έβερτον αποτελούσαν τις δυσκολότερες αντιπάλους που θα μπορούσαν να προκύψουν για τους “πράσινους”.

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 17/8 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ στις 24/8 ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στη χώρα των Βάσκων.

Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό η κληρωτίδα «χαμογέλασε» στην ΑΕΚ η οποία απέφυγε την Μίλαν, ωστόσο και το δικό της έργο είναι δύσκολο.

Αντίπαλος της Ένωσης είναι Κλαμπ Μπριζ η οποία πρωταγωνιστεί στο βελγικό πρωτάθλημα. Η Μπριζ αποκλείστηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ από την Ιστανμπουλ Μπασεκσεχίρ.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 17/8 στο Βέλγιο και ο επαναληπτικός στο ΟΑΚΑ στις 24/8.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περίπατος της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού! (vid)

Άνετη και εντυπωσιακή νίκη για την ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς στη Νέα Φιλαδέλφεια!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με την ΑΕΚ να κερδίζει άνετα τον Παναιτωλικό με 5-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, "καθαρίζοντας" το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο (3-0), ολοκληρώθηκε το πρώτο "πιάτο" της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Στα ματς που προηγήθηκαν, η Κηφισιά πέρασε με "διπλό" από το Καυτανζόγλειο, κερδίζοντας τον ΠΟΤ Ηρακλή με 3-2, ενώ στην Τρίπολη, Αστέρας και Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πότε θα φύγει τελικά ο Ματσάρι; (vid)

Ανατροπή και “διπλό” για την Κηφισιά στο Καυτανζόγλειο με εχθρική διαιτησία, ασίστ ο Πολυκράτης στο 3-2!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με ένα σπουδαίο "διπλό" στις αποσκευές της, επιστρέφει στην Αθήνα η Κηφισιά!

Η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο, παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στο Καυτανζόγλειο, επικράτησε του ΠΟΤ Ηρακλής με 3-2 χάρη σε γκολ του Σαγκάλ στο 86ο λεπτό, από ασίστ του πρώην ποδοσφαιριστή των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνου Πολυκράτη!

Το 1-0 για τους γηπεδούχους πέτυχε Τσάκλα στο 13 από ασίστ του Σόρια, με τον Αντονίσε να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους στο 33΄ και τους παίκτες του Ματσάρι να παίρνουν ξανά το προβάδισμα στο 54΄ με τον Λόπεθ, εκ νέου από ασίστ του Σόρια.

Ωστόσο, στο 77΄ ο Πόμπο πέτυχε το 2-2 και στο 86΄ ο Σαγκάλ έγραψε το τελικό 2-3 από ασίστ του Πολυκράτη, με τον διαιτητή Τσακαλίδη να κλείνει τα μάτια σε "καθαρό" πέναλτι υπέρ της Κηφισιάς και αποβολή για τους γηπεδούχους, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Σιέλη η αποστολή του ΟΦΗ!

Οι “εκλεκτοί” του Χρήστου Κόντη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ποιοι έμειναν εκτός!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία προπόνηση στο ΒΑΚ ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος αυτής, ο Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα, στην οποία βρίσκεται και ο Χρίστος Σιέλης ο οποίος ξεπέρασε σε απόλυτο βαθμό τον τραυματισμό του. Αντίθετα, "κόπηκαν" όπως αναμενόταν οι τραυματίες Χριστογεώργος, Ισέκα και Χνάρης, όπως και οι οι Μαρινάκης, Λαγουδάκης, Καινουργιάκης, Σιτμαλίδης. Κουτσουπιάς.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΟΦΗ αποτελείται από τους Λίλο, Κατσίκα, Καλαφάτη, Σιέλη, Νικολάου, Κωστούλα, Πούγγουρα, Κρίζμανιτς, Ντίκμαν, Αποστολάκη, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Καραχάλιο, Μπουχαλάκη, Ανδρούτσο, Κανελλόπουλο, Φούντα, Ρομάνο, Νους, Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνη, Θεοδοσουλάκη και Κόντρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ