Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευάλωτος αμυντικά!

Ο Ολυμπιακός έσωσε την ισοπαλία στο 87’ απέναντι στην Εθνική Κατάρ (1-1 τελικό), όμως το γενικό πρόσημο δεν ήταν θετικό, καθώς είχε κορυφαίο τον Ρομπέρτο.

Ελένη Μπούντου

Ευάλωτος αμυντικά!

Ευάλωτος αμυντικά, έφαγε πολλές καθαρές φάσεις, ήταν ασύνδετος και έδειξε ότι ακόμα έχει δρόμο μπροστά του, με την ενίσχυση πίσω να επείγει.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλλη μια υπέροχη πρωτοβουλία του PAOK Action

Βοηθάει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη να ζήσουν την εμπειρία της Τούμπας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ… «Με ιδιαίτερη τιμή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την οργανωμένη, μόνιμη και συστηματική εφαρμογή του Σχολιασμού Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής, ΑDeC)))livex στο γήπεδο της Τούμπας για ανθρώπους με οπτικές αναπηρίες και εμποδιζόμενα άτομα.

Στόχος μας είναι να μπορούν ο άνθρωποι με οπτική αναπηρία να ζήσουν βιωματικά τους αγώνες όπως τους βιώνουν οι βλέποντες.

Στο γήπεδο της Τούμπας θα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για άτομα με προβλήματα όρασης και τους συνοδούς τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά τους έως 3 ημέρες πριν τον αγώνα στον υπεύθυνο προσβασιμότητας (ACCESo Responsible) με τους εξής τρόπους:

Στο τηλέφωνο 6936844214
Rakuten Viber ΠΑΟΚ ΙΣΟΤΙΜΑ#1
Στην ψηφιακή πλατφόρμα https://padlet.com/info27180/PAOK_ISOTIMA
Με QR code

Η μεθοδολογία “PAOK_ADeC_for_Football” είναι μια μεθοδολογία σύμφωνα με τα guidelines για την Κοινωνική ευθύνη του διεθνές προτύπου ISO 26000 αποτυπωμένη στην Αgenda 2030, και στους 17 στόχους αειφορίας των Ηνωμένων Εθνών, ικανοποιώντας ιδιαίτερα τον στόχο «10 λιγότερες ανισότητες».

Την ισότιμη ακουστική περιγραφή περιγράφει ο οργανισμός EΧΕDRAMark unit of NKLABS με τα πιο σύγχρονο διαθέσιμα εργαλεία ΑΙ τεχνολογίας και τη βραβευμένη μεθοδολογία «ΑDeC)))livex», μια «σχολή ολοκληρωμένης σύνθεσης ρεαλισμού και βιώματος στην μεταφορά της πληροφορίας».

Ένα διαρκές, δηλαδή, κοινωνικό αποτύπωμα γιατί το ποδόσφαιρο είναι για όλους!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ