Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το… χωράφι των Ζωσιμάδων (pics)

Σε ένα μοναδικό… show με απρεπείς χαρακτηρισμούς προχώρησε ο Γιώργος Χριστοβασίλης απέναντι στον Βλάνταν Ίβιτς, κλείνοντας επιδεικτικά τα μάτια μπροστά στο μεγάλο πρόβλημα της ομάδας του.

Ελένη Μπούντου

Το… χωράφι των Ζωσιμάδων (pics)

Οι Ζωσιμάδες αποτελούν μια τεράστια “πληγή” για τις ομάδες που αγωνίζονται στο συγκεκριμένο γήπεδο και κυρίως για τον ΠΑΣ Γιάννενα που… υπομένει εδώ και χρόνια το πρόβλημα.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα διαμηνύουν δημοσίως ακόμη και οι Ηπειρώτες, με τον αρχηγό της ομάδας Μιχαήλ να σημειώνει προ ημερών πως αυτή η κατάσταση δεν τιμάει τον σύλλογο των Ιωαννίνων:
«Αυτό το γήπεδο δεν είναι για ποδόσφαιρο. Ό,τι και να έχουν πει για το γήπεδο θα έχουν δίκιο κάτι πρέπει να αλλάξει. Δεν τιμάει την ομάδα μας.». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πάντα χαμηλών τόνων, Γιάννης Πετράκης, ο οποίος εμμέσως δήλωσε πως είναι αδύνατον να παιχτεί ποδόσφαιρο κάτω από αυτές τις συνθήκες…

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Πανιώνιος αποχώρησε από τα Γιάννενα με φριχτά παράπονα, με τον Μανώλη Σιώπη να είναι ιδιαίτερα καυστικός αναφορικά με το γήπεδο: «Ο κόσμος δεν είδε καν παιχνίδι, ήταν 22 γουρούνια σε ένα γήπεδο, ο Θεός να το κάνει γήπεδο. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό το ματς. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, όπου θα παίξουμε σίγουρα σε καλύτερο γήπεδο. Το καλό είναι ότι όσοι έπαιξαν βγήκαν υγιείς», τόνισε ο βραχύσωμος μέσος.

Ενώ ο Παναγιώτης Κόρμπος, ανέφερε: «Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Δεν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας. Δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια γήπεδα στην Σούπερ Λίγκα. Ευχαριστώ τον Θεό που βγήκαμε αλώβητοι και δεν είχαμε τραυματισμούς. Η λάσπη έφτανε μέχρι τον αστράγαλο. Δεν μπορούσαμε να σηκώσουμε τα πόδια μας. Ούτε εμείς ούτε οι παίκτες του ΠΑΣ. Πιο πολύ βόλεϊ ήταν παρά ποδόσφαιρο. Τι να αναλύσουμε; Ούτε ο ΠΑΣ είχε τακτική, ούτε εμείς. Και οι ήττες μέσα στο πρόγραμμα είναι. Δεν έχουμε μαζέψει τυχαία τόσους βαθμούς».

Το… έγκλημα του Βλάνταν Ίβιτς ήταν πως επέρριψε ευθύνες δημοσίως στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προφανώς και δεν αντιλήφθηκε πως στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, άνθρωποι του γηπέδου πατούσαν τα κομμάτια που είχαν βγει για να μπουν στις θέσεις τους και τις δεκάδες λακούβες που κάλυπταν τον αγωνιστικό χώρο στο β΄ημίχρονο. Και κυρίως πως από θαύμα δεν υπήρχε κάποιος τραυματισμός ποδοσφαιριστή…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι ξεκινάει η ΑΕΚ στην Τούμπα

Οι επιλογές του Αλμέιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ματίας Αλμέιδα πορεύεται με ενδεκάδα… Παναθηναϊκού και στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Χατζισαφί τετράδα στην άμυνα, με τους Σιμάνσκι και Γιόνσον να είναι στον άξονα, τον Ελίασον δεξιά στην επίθεση, τον Πινέδα αριστερά και τον Αραούχο πίσω από τον Πόνσε.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ και Πάολο Φερνάντες

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι έντεκα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι

Αυτούς επέλεξε ο Λουτσέσκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στις 19:30 στην Τούμπα την ΑΕΚ με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τον διατηρήσει ζωντανό στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Κοτάρσκι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια των «ασπρόμαυρων».

Κεντζιόρα και Κουλιεράκης για μια ακόμη φορά το αμυντικό δίδυμο, με Ότο και Μπάμπα στις δύο πλευρές.

Στα χαφ οι Σβαμπ με τον Μεϊτέ.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Λουτσέσκου επέλεξε τους Κωνσταντέλια, Τάισον και Ζίβκοβιτς.

Στην κορυφή ο Μπράντον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ