Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ (ΙΙ)

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και το «πλεονέκτημα» της ΑΕΚ

Editorial

Τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ (ΙΙ)

Χθες το βράδυ οπότε και μαντεύαμε τις διαπραγματεύσεις που θα γίνονταν, γράφαμε: «Γι’ αυτό και ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να παραχωρήσει το παραμικρό από τα δικαιώματά του. Προφανώς όλοι στο τέλος θα αναγκαστούν να κάνουν παραχωρήσεις (αγωνιστικές και οικονομικές), αυτό που πρέπει να προσεχθεί είναι η ισονομία στις παραχωρήσεις. Για παράδειγμα, απαγορεύεται ο ΠΑΟΚ να δεχθεί την αναβολή ενός μόνο αγώνα, που θα μπορούσε να γίνει στο τέλος της διοργάνωσης…».

Κοίτα να δεις που αυτό ακριβώς γίνεται!

Από το πρωί στο ραδιοφωνικό PAOK24 σας περιγράψαμε σε απόλυτο βαθμό, το πιθανό σκηνικό που θα διαμορφώνονταν.

Ο τελικός θα γίνει κανονικά.

Η ΑΕΚ επεδίωξε και πέτυχε να μην παίξει Σάββατο 14/5 με τον Πανιώνιο. Αυτό το ματς θα γίνει την πρώτη κενή διαθέσιμη ημερομηνία, δηλαδή 1η Ιουνίου. (Αυτό ουσιαστικά επέλεξε η ΑΕΚ και το πέτυχε). Οι άλλοι –λένε- ότι αυτό έγινε λόγω ΚΑΠ και έτσι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Ο αγώνας Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ γίνεται Κυριακή.

Από εκεί και πέρα γίνεται ο τελικός και μετά τρεις μέρες θα παίξουν ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Το θέμα για τον ΠΑΟΚ είναι… να παίξει κανονικά Τετάρτη-Κυριακή με τον Πανιώνιο, ή Παρασκευή-Δευτέρα μαζί με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό;

Ο ΠΑΟΚ ζητάει επίμονα να παίξει Τετάρτη-Κυριακή, ποντάροντας μάλλον και στο ρόστερ του Πανιωνίου, το οποίο δεν θέλει να ξεκουράσει περισσότερο. Αυτό μάλλον θα γίνει, αν και η απόφαση θα ληφθεί Δευτέρα στο ΔΣ της λίγκας.

Η ομάδα πάντως θα παραμείνει στην Αθήνα μια και προτίμησε το ξενοδοχείο.

Από εκεί και πέρα την Πέμπτη 26/5 θα γίνουν τα ματς της πέμπτης αγωνιστικής (ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ΠΑΟ-Πανιώνιος) και την Κυριακή 29/5 θα γίνουν οι αγώνες της έκτης αγωνιστικής (ΠΑΟΚ-ΠΑΟ και Πανιώνιος-ΑΕΚ). Μετά όμως… θα υπάρχει και η χρωστούμενη αναμέτρηση ΑΕΚ-Πανιώνιος.

Μέσα στο μπάχαλο λοιπόν… γίνεται το χατίρι της ΑΕΚ (όπως και με τους διαιτητές και τους βοηθούς στον τελικό!). Η οποία ΑΕΚ εκτιμά ότι θα έχει πλεονέκτημα, έχοντας «καβάντζα» έναν αγώνα. Το ίδιο όμως και ο Πανιώνιος!

Ο ΠΑΟΚ τι κάνει;

«Παίζει μπάλα και πάει να κερδίσει όλα τα ματς…».

Είναι φανερό ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει στα ματς. Η ΑΕΚ μπορεί να πιστεύει αυτά που πιστεύει, αλλά μετά από έναν τελικό με τον Ολυμπιακό μπορεί και να… διαλυθεί ποδοσφαιρικά-σωματικά και ψυχολογικά.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ και οι παίκτες του δεν χρειάζονται δικαιολογίες. (Για την ΠΑΕ θα δούμε και αργότερα τι περιθώρια είχε…).

Συνέχεια την Κυριακή στην Λεωφόρο λοιπόν, όπου αν γίνονται συζητήσεις-σχεδιασμοί-σκέψεις για ισοπαλία, τότε ο ΠΑΟΚ φυσικά και… θα χάσει. Για τη νίκη πρέπει να παίζεις παντού, αυτή πρέπει να θέλει ο ΠΑΟΚ και μέσα στην Αθήνα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά εκτός ο Μουκουντί στην ΑΕΚ

Ο 26χρονος στόπερ δε συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς τον Αρόλντ Μουκουντί, καταστρώνει τα πλάνα του ο Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα, με τον Καμερουνέζο αμυντικό, να μένει και σήμερα εκτός ομαδικού προγράμματος, λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο Μουκουντί όλα δείχνουν ότι δεν υπολογίζεται ενόψει Τούμπας, με τον Κάλενς να αναμένεται να παραμείνει ο παρτενέρ του Βίντα, όπως συνέβη και την Τετάρτη, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επιστροφές με ΑΕΚ

Η σημασία του αγώνα και ο «βασικός» κορμός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με τη Λαμία, το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ, έχει πάρει οριακό χαρακτήρα.

Την Τετάρτη παίκτες όπως ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Σουαλιό Μεϊτέ, έμειναν εκτός για να πάρουν ανάσες και όπως όλα δείχνουν αμφότεροι, θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα την Κυριακή.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Τάισον, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στη Λαμία, ενώ διαθέσιμος αναμένεται να είναι και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που την Τετάρτη, εξέτισε την αγωνιστική της τιμωρίας του.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται αρκετά διαφορετικά πρόσωπα στην 11άδα, σε σχέση με την κάκιστη εικόνα της περασμένης Τετάρτης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, να περιμένει να δει σαφώς καλύτερη απόδοση στο επερχόμενο ντέρμπι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: «Στημένη υπόθεση του Λυγγερίδη για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός» (vid)

Όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ως νομικός εκπρόσωπος του Γιάννη Καλλιανού, αλλά πήρε θέση για τις συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού, για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα υποστήριξε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ