Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανένας δεν θα μας κοροιδεύει στα μούτρα

Ο πρώτος στόχος έφυγε για την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ με μία μάλλον ντροπιαστική έκβαση αφού αποκλείστηκε δίκαια από τον 16ο του Σαμπιονά. Η ομάδα εμφανίστηκε σκασμένη και κατώτερη των περιστάσεων.

Editorial

Κανένας δεν θα μας κοροιδεύει στα μούτρα

Η ήττα από την Γκινγκάμπ στη Τούμπα, επιβεβαιώνει πολλά από αυτά που περιμέναμε. Το ρόστερ δεν είναι αρκετό, η ομάδα δεν αντέχει άλλο. Ο Τζιόλης έπαιξε έναν μήνα με ενοχλήσεις, κλάταρε σήμερα και ξαφνικά ο ΠΑΟΚ έχασε τον καλύτερο χαφ του. Έχουμε όμως στόπερ, μπορεί να παίξει ο Τζιόλης που τελικά κλάταρε και δεν έπαιξε στο σημαντικότερο παιχνίδι της Ευρώπης.

Ο Μακ αισθάνθηκε βαρύ το πόδι του μετά την Ξάνθη μας ενημέρωσε ο ΠΑΟΚ. Θα το πιστέψω πως η διαχείρισή του δεν ήταν κάκιστη αν επιστρέψει έστω με τον ΠΑΣ. Γιατί αν δεν συμβεί αυτό πάλι θλάση θα έχει και θα μας πουλάνε φούμαρα.

Από το καλοκαίρι ξέραμε πως έκλεισε το ρόστερ με σημαντικά κενά και πήγαιναν να μας βγάλουν τρελούς. Τώρα ήρθε το πρώτο πλήγμα. Ας κοιτάξουμε να δούμε πως θα φτάσουμε πρώτοι μέχρι την αλλαγή του χρόνου. Έτσι ώστε να μπούνε τα παιδιά που θα έρθουν από μεταγραφές. Αν έρθουν βέβαια γιατί αμφισβητώ εξαιρετικά το ενδεχόμενο να συμβεί αυτό από τα όσα γνωρίζω. Το κλίμα που εισπράττω θυμίζει το καλοκαιρινό.

Αυτό που μάλλον δεν έχουν κατανοήσει στη ΠΑΕ είναι πως στο ενδεχόμενο να μην αποκτηθούν παίκτες πρώτης γραμμής τον Γενάρη, το ξεφωνητό δεν θα προσωποποιηθεί. Νομίζω πως εμάς και τον κόσμο που σκέφτεται μυαλωμένα και όχι βάσει συμπαθειών και αντιπαθειών, πραγματικά δεν μας απασχολεί αν φταίει ένας. Θα φταίνε όλοι ανεξαιρέτως. Σαββίδης, Αγγελίδης, Βρύζας, Αναστασιάδης είναι όλοι στο κάδρο. Δεν μπορούνε να μας κοροϊδεύουν στα μούτρα. Δεν γίνεται να παρακολουθούνε οι σκάουτ όλη την ώρα παιχνίδια, να έχουν σημειώσεις, να έχουν ξεχωρίσει παίκτες, να έχουν προτείνει και ξαφνικά ο ΠΑΟΚ να μην έχει λύσεις. Τι τους πληρώνει τότε;

Για τη σημερινή ήττα, σε καμία των περιπτώσεων δεν φταίνε οι ποδοσφαιριστές. Τα παιδιά ότι έχουν να το δώσουν το δίνουν. Για αυτό είμαστε πρώτοι, για αυτό δόθηκε όραμα. Στο 100% παίζουν συνεχώς, δεν μπορεί να κατηγορηθούν για τίποτα. Ήρωες είναι.

Είμαι σίγουρος πως το ίδιο θα κάνουν την Κυριακή, την Πέμπτη και σε όλα τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Ο Κλάους και ο Κάτσε σήμερα ήταν συγκινητικοί. Τα δικά μας παιδιά. Αυτά που απλά παίζουν για την ομάδα, τον εαυτό τους, τους φίλους τους, με αυταπάρνηση χωρίς να έχουν άλλα στο μυαλό τους. Μόνοι τους θα την περνούσαν την ομάδα παραλίγο. Όμως θα ήταν άδικο για τους Γάλλους που ήταν καλύτεροι από εμάς και σε όλους τους τομείς μάλιστα.

Γιατί στην Ευρώπη, καλό είναι να σκεφτόμαστε ποδοσφαιρικά. Και η Γκινγκάμπ ήταν πολύ καλύτερη από εμάς στα δύο παιχνίδια που παίξαμε.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγή σελίδας στη Λίβερπουλ: Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ

Αφήνει τη Φέγενορντ και αναλαμβάνει τους reds

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίβερπουλ και Φέγενορντ τα βρήκαν σε όλα και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Κλοπ στον πάγκο των Reds.

Oι Ολλανδοί θα εισπράξουν 15 εκατ. ευρώ και ο 45χρονος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία στην αλλαγή σελίδας της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Κλοπ.

Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα, φέτος σήκωσε το κύπελλο και είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, στο -9 από την Αϊντχόφεν. Συνολικά με τη Φέγενορντ έχει απολογισμό 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ την τρέχουσα σεζόν το ρεκόρ του είναι 28-7-8.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε ο Σλοτ σε δηλώσεις του, όσο οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ήταν σε εξέλιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητώντας αντίδραση (vid)

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η απώλεια κόντρα στη Λαμία είναι κάτι που πληγώνει τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει πλέον να τον πεισμώσει ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» δίνουν ένα κομβικό εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι είναι η ευκαιρία για να γυρίσει ο διακόπτης και ο Δικέφαλος του Βορρά θα παραμείνει με αξιώσεις στην κούρσα του τίτλου.

Αυτό βέβαια οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου καλούνται να το αποδείξουν στο χορτάρι.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε και το σύνθημα που περνάει από πλευράς «ασπρόμαυρων» είναι «τέλος τα λόγια, ώρα για πράξεις».

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση της Παρασκευής ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=aBgcgqLPyuQ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το απίστευτο στατιστικό του Σβαμπ

Ο Αυστριακός έκανε ρεκόρ τερμάτων με τον ΠΑΟΚ με μία εντυπωσιακή ιδιαιτερότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα 10 γκολ σε 50 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έφτασε ο Στέφαν Σβαμπ με το τέρμα που πέτυχε στο «Αθ. Διάκος» απέναντι στη Λαμία πριν από λίγες ημέρες.

Ο Αυστριακός έχει ήδη πετύχει ρεκόρ τερμάτων στην έως τώρα παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα έγινε ο πέμπτος «διψήφιος» σκόρερ των «ασπρόμαυρων» για την τρέχουσα σεζόν.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στην περίπτωση του Σβαμπ είναι το γεγονός ότι τα μισά από τα γκολ που έχει πετύχει φέτος είναι στα τελευταία λεπτά των αγώνων!

Ο Αυστριακός έχει «χτυπήσει» απέναντι στην Αμπερντίν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, απέναντι στον Ατρόμητο στο 89', κόντρα στον Παναθηναϊκό ξανά στο 89', ενώ με αντίπαλο τη Λαμία στην Τούμπα το δεύτερο γκολ που πέτυχε απέναντι στους Φθιώτες ήταν στο 88' και στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς σκόραρε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ