Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλή σεζόν με ακόμη περισσότερο ΠΑΟΚ

Μετά την ταινία των αήττητων πρωταθλητών το μυαλό στον Άγιαξ

Editorial

Καλή σεζόν με ακόμη περισσότερο ΠΑΟΚ

Εδώ είμαστε…

Καλή σεζόν σε όλους!

Γράφουμε λίγο μετά το τέλος αυτής της καταπληκτικής προσπάθειας που έγινε ώστε μέσα σε μία ταινία να καταγραφούν πολλά από όσα πραγματοποιήθηκαν στην περσινή, μεγαλύτερη και πιο ιστορική χρονιά του ΠΑΟΚ.

Η υπερηφάνεια είναι πολύ μεγάλη γι’ αυτή την ομάδα, η οποία σε λίγες ώρες ξαναμπαίνει στο γήπεδο για να συνεχίσει τη δουλειά…

Όπως πολλοί σχολίασαν, όλες αυτές οι εικόνες και τα λόγια των παικτών δημιούργησαν πολλά συναισθήματα και έφτιαξαν το ιδανικό κλίμα για την παραμονή ενός τέτοιου αγώνα, όπως αυτός που έρχεται αύριο με τον Άγιαξ.

Αλήθεια είναι ότι με χαρά, με υπερηφάνεια και με πολύ-πολύ θετική αύρα θα πάνε αύριο στο γήπεδο πάνω από 25 χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες που θα δώσουν την δική τους ώθηση στους αήττητους πρωταθλητές και νταμπλούχους για να ξεκινήσουν μία νέα προσπάθεια και να πετύχουν έναν ακόμη μεγάλο και ιστορικό στόχο.

Από την άλλη όμως, είναι αλήθεια ότι το αυριανό ματς είναι τόσο πολύ δύσκολο… Είναι τόσο μεγάλος και τόσο ψηλά στην Ευρώπη αυτός ο Άγιαξ…

Το κακό με αυτούς -έτσι όπως τους είδαμε το απόγευμα στην Τούμπα- είναι ότι παραμένουν απίστευτα σοβαροί! Δυστυχώς αυτοί ήρθαν εδώ να παίξουν έναν τελικό με όλη τη σοβαρότητα που έχουν τέτοια παιχνίδια. Δεν είναι χαλαροί. Δεν έδειξαν να υποτιμούν τον ΠΑΟΚ ούτε στο ελάχιστο. Απάντησαν με φοβερή σοβαρότητα σε κάθε ερώτηση, δείχνοντας να έχουν καταλάβει καλά, ότι ήρθαν για να παίξουν με την ΜΟΝΑΔΙΚΗ αήττητη ομάδα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Καλά θα ήταν να εμφανίζονταν ή τέλος πάντων να… εμφανιστούν, πιο χαλαροί.

Ο Άγιαξ έχει καλύτερη ομάδα, παίζει σε άλλες ταχύτητες, έχει τρομακτική ποιότητα στην επίθεση και γενικώς στη δημιουργία και… δεν είναι ντροπή να γράψουμε ότι και αύριο και την άλλη εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τους χαλάσει το παιχνίδι και μετά να δει τι θα κάνει μπροστά με τις στιγμές που σίγουρα θα βρει.

Η ιστορία έχει δείξει ότι ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται πάρα πολύ να χαλάσει παιχνίδι και να μείνει 100% συγκεντρωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα, όταν παίζει με μεγάλο αντίπαλο στην Τούμπα. Το έχουν καταλάβει οι περισσότεροι ποιο είναι το θέμα σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πώς δηλαδή η ομάδα τα καταφέρνει εκτός έδρας και πώς δεν εκμεταλλεύεται την έδρα της.

Αυτή η ομάδα βέβαια δεν είναι σαν τις άλλες. Εδώ υπάρχει πολύ-πολύ μεγάλη προσωπικότητα. Εδώ υπάρχουν παίκτες-νικητές που ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν σε κάθε δευτερόλεπτο. Αλήθεια το λέω: Αν ήταν να πάω στην μάχη θα έπαιρνα μαζί μου τον Μάτος, τον Βαρέλα τον Κρέσπο, τον Πέλκα, τον Μπίσεσβαρ και όλους αυτούς τους πανέξυπνους νικητές, παρά τα τρομερά μωρά του Άγιαξ.

Εδώ βέβαια «μιλάμε» για μπάλα, αν και τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια πολλές φορές παίρνουν διαστάσεις πολέμου, ειδικά τότε που η τακτική πάει στην άκρη και κυριαρχεί το πάθος και η δύναμη. Έτσι πρέπει να γίνει και αύριο… Τι να κάνουμε; Αυτό είναι το άθλημα…

Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια δοκιμασίας όπως φώναζε και στο βίντεο ο Βαρέλα, πραγματοποιώντας την πλέον ιστορική πορεία ποδοσφαιρικής ομάδας στη χώρα. Κάπως έτσι θα πάει και στους ομίλους του Τσάμπιονς Ληγκ.

Με ανάλογο τρόπο…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ