Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξευτιλίστε τους όσο δεν πάει!

Το πως θα κυλούσε το φετινό πρωτάθλημα, το γνωρίζαμε από τον Μάιο. Και αυτά που έπονται, θα είναι ακόμα χειρότερα από αυτά που έχουν ήδη συμβεί. Τι δεν γνωρίζουμε; Το αν το φετινό πρωτάθλημα ολοκληρωθεί!

Στέργιος Αναστασιάδης

Ξευτιλίστε τους όσο δεν πάει!

Ένα και ένα κάνουν δύο. Από τη μία ο Βαγγέλης Μαρινάκης γνωρίζει πως τον προσεχή Μάιο δεν θα έχουν πέραση τα κείμενα περί Πρέσπες, πρωταθλήματα στις τελικές προσπάθειες, στο Youtube και στο… Tinder σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ στεφθεί και φέτος Πρωταθλητής, από την άλλη ο Δημήτρης Μελισσανίδης γνωρίζει πως η οργή των φίλων της ΑΕΚ που θα ξεσπάσει πάνω του θα είναι τεράστια εάν και φέτος η ομάδα του τερματίσει δέκα, δέκα πέντε βαθμούς ή είκοσι κάτω από τον ΠΑΟΚ, όσες… αψίδες και τουαλέτες εγκαταστήσει στην Αγιά Σοφιά!

Ενωμένοι λοιπόν σαν ένα σε επίπεδο διοικήσεων, Ολυμπιακός και ΑΕΚ συνεχίζουν τον επιτυχημένο πρόπερσι και αποτυχημένο πέρσι συνασπισμό τους, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Απέναντι δηλαδή στην ομάδα που… τόλμησε όχι απλά να σηκώσει κεφάλι αλλά να τους ξευτιλίσει στον απόλυτο βαθμό τα τελευταία δύο χρόνια, φτάνοντας τους στο σημείο είτε να μην κατεβαίνουν καν να τον αντιμετωπίσουν είτε να φοβούνται όπως ο… Σκούμπι Ντου, επιστρατεύοντας ηθοποιούς, κλέφτες, ψεύτες, τρομοκρατημένους ποδοσφαιριστές και παράγοντες, επίορκους δικαστές και «δημοσιογράφους» μαριονέτες.

Η τεράστια διαφορά σε σχέση με την περσινή σεζόν, είναι πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης αισθάνεται πλέον πιο δυνατός από ότι ο Πάμπλο Εσκομπάρ στο Μεντεγίν στα χρόνια της δόξας του. Κατ΄ επέκταση, τίποτα δεν μας έχει προκαλέσει έως τώρα έκπληξη.

Ούτε η «κλοπή» εις βάρος του Αστέρα Τρίπολης, ούτε η ατέλειωτη κλάψα διά μέσου των Καραπαπά και κυρ Σάββα, ούτε η αλλοίωση αποτελέσματος εις βάρος του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ούτε η απάθεια των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων και του υφυπουργού… πετάγματος αετού, ούτε η επικείμενη εξαγορά της Nova από τον Βαγγέλη Μαρινάκη με σβήσιμο εκατοντάδων εκατομμυρίων, ούτε τα όσα συνέβησαν στο τηλεοπτικό τοπίο εις βάρος του ΠΑΟΚ.

Στη χώρα άλλωστε που μόνο… πανό δεν σήκωσαν Πολιτεία και Δικαιοσύνη για τον Δ.Μ με περιεχόμενο «Καλό ταξίδι, καλή διαμονή στα ξένα, ζακέτα να πάρεις αν πάρεις στη Ρωσία και τους δονητές που αγόρασες μετά τη μαφιόζικη επίθεση στον Τζήλο», στη χώρα που ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει εδώ και μία πενταετία η δίκη για ένα καράβι με δύο τόνους ηρωίνης που στάθηκε αιτία να χάσουν τη ζωή τους οχτώ μάρτυρες σε Ελλάδα και εξωτερικό, στη χώρα που ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν τολμάει καν να ασκήσει δίωξη εις βάρος του Σάββα Θεοδωρίδη, στη χώρα που ο Αιμίλιος Κοτσώνης, εκλεκτό μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, καταδικάστηκε με δέκα χρόνια φυλάκιση αλλά με… αναστολή για την εμπλοκή του στο Noor1, στη χώρα που στον Βαγγέλη Μαρινάκη επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης με το ποδόσφαιρο αλλά ο ίδιος τους σύνδεσε όλους με… Πακιστάν, αφενός δεν μπορείς να περιμένεις δικαιοσύνη και αφετέρου ο ΠΑΟΚ έχει έναν δρόμο. Τον δημόσιο εξευτελισμό όλων όσων ρίχνουν νερό στον μύλο των Μαρινάκη και Μελισανίδη, σε καθημερινή βάση!

Γιατί κύριε ποδοσφαιρικέ εισαγγελέα μου δεν εξοντώνεις παραγοντικά τον Σάββα Θεοδωρίδη, παρά το ότι σου δίνει κάθε εβδομάδα την αφορμή να τον ταράζεις στις διώξεις; Γιατί κύριε Αυγενάκη μου δεν παίρνεις θέση για το (ένα ακόμα) ντου του Δημήτρη Μελισσανίδη σε αποδυτήρια διαιτητών; Μέχρι πότε ρε θα παίζετε με την νοημοσύνη και τις αντοχές μας; Τις απαντήσεις τις γνωρίζουμε όλοι.  

Από καταβολής της (νεο)Ελλάδας, οι… προύχοντες ποντάρουν σε ένα μόνο πράγμα. Πως ο κόσμος ξεχνάει. Ποιος θυμάται για παράδειγμα πως ο Χ.Π., συνεργάτης του Δ.Μ. στη μαφιόζικη επίθεση στον Τζήλο, συνδέθηκε μέσω της ΕΥΠ και της Αστυνομίας με ΠΑΕ Ολυμπιακό και Capital; Αυτός, 1-0…

Γι΄ αυτό λοιπόν, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει εφεξής τίποτα να πέφτει κάτω και τίποτα να ξεχνιέται. Όχι μόνο με ανακοινώσεις και διαρροές αλλά και με στρατηγικές κινήσεις. Παραδείγματος χάρη. Ανακοίνωση την επόμενη φορά που ο Σάββας Θεοδωρίδης θα επιδοθεί σε παραλήρημα μπροστά σε μικρόφωνο και καταγγελία μετά από 2-3 ημέρες στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για τη μη δίωξη του.

Δεν υπάρχει ανταπόκριση και επίσημη θέση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα; Νέα καταγγελία, νέα ανακοίνωση και αν χρειαστεί, ακόμα και κατ΄ ιδίαν επίσκεψη στο γραφείο του, συνοδευόμενη από κάμερα του PAOK TV προκειμένου να μάθει όλος ο κόσμος τον λόγο που ο κυρ Σάββας μπορεί να απειλεί, να ισοπεδώνει, τα λοιδορεί και να δημιουργεί κλίμα εις βάρος οποιασδήποτε ομάδας ή προσώπου θέλει, γνωρίζοντας πως πιο πιθανό είναι να ασκηθεί δίωξη στον Κιμ Γιονγκ Ουν από την… Ένωση για την ελευθερία του Τύπου της Βόρειας Κορέας, παρά από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της χώρας μας.

Στο φινάλε, ας ορίσουμε και εμείς έναν… επίτιμο πρόεδρο, ο οποίος θα κοπιάρει τα παραληρήματα του κυρ Σάββα και αντί για Περέιρα και Κοντονή, θα χαρακτηρίζει νεκροθάφτες του ελληνικού ποδοσφαίρου τον Σιδηρόπουλο, τον Αυγενάκη, τον Μαρινάκη, τον Μπόλεκ, τον Λόλεκ ή οποιοδήποτε άλλον κρίνει ο ΠΑΟΚ κάθε αγωνιστική. Για να δούμε σε αυτή την περίπτωση, θα ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δίωξη στον επίτιμο πρόεδρο του ΠΑΟΚ; Θα έχει τα κότσια;

Μακάρι να φτάναμε κάποτε στο ελληνικό ποδόσφαιρο στο σημείο να μας απασχολεί μόνο το 3-5-2, το 4-4-2, το 4-2-3-1 και θέματα που άπτονται καθαρά του συναρπαστικότερου αθλήματος στον κόσμο. Δεν θα φτάσουμε ποτέ όμως, είναι το μόνο βέβαιο. Φυσικά, ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει. Να παλεύει με όλες του τις δυνάμεις και με προμετωπίδα τη νομιμότητα, απέναντι σε όσους βρωμίζουν δεκαετίες ολόκληρες το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα όμως, σύμφωνα πάντα με την ταπεινή μου άποψη, θα πρέπει να αρχίσει να ξευτιλίζει στον μέγιστο βαθμό και σε καθημερινή βάση τους παράνομους…

Υ.Γ. Τελικά βρέθηκαν τα χρήματα που κλάπηκαν από τον συγγενή του Θόδωρου Καρυπίδη; Να περιμένουμε σήμερα την ανακοίνωση του Άρη για ορισμό ξένου διαιτητή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ή λόγω της σημερινής πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ μετατίθεται για αύριο; Μήπως το μισό εκατομμύριο ευρώ από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκλεψε ο… Χάρι Πότερ, φορώντας τον αόρατο μανδύα; Μήπως το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι χτισμένο πάνω σε μαγνητικό πεδίο εφάμιλλο του Τριγώνου των Βερμούδων και χαλάνε τόσο συχνά οι κάμερες; Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένας μέτοχος τράπεζας στην οποία η Nova χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια, που θα αντιδράσει μπροστά στο συμφωνημένο «ψαλίδι» των χρεών σε ποσοστό 90%, προκειμένου η Nova να καταλήξει στον Βαγγέλη Μαρινάκη; Σας βρέχει ή σας φτύνουν τελικά;   

Υ.Γ.2: Εμπιστοσύνη στην οικογένεια Σαββίδη, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στον προπονητή, στους ποδοσφαιριστές. Ο Δικέφαλος είναι ο αήττητος Πρωταθλητής και Νταμπλούχος Ελλάδας, «τρέχει» ένα σερί 40 αγώνων πρωταθλήματος χωρίς ήττα, έχει κάνει περήφανους τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους του ανά τον κόσμο και θα τους ξανακάνει πολύ σύντομα. Μην πάτε μακριά. Φέρτε μόνο στο μυαλό σας το πρώτο μισάωρο του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή…

Υ.Γ.3: Πόσο διαφορετικός θα είναι ο ΠΑΟΚ με Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σαμάτα και τα γκολ που δεν έρχονται

Δεν μπορεί να προσφέρει ο Τανζανός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έμεινε μακριά από το γκολ για ένα ακόμη παιχνίδι και έδειξε για μία ακόμη φορά, πως δεν μπορεί σε κανένα σημείο να αποτελέσει το φορ που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ.

Ο Αλί Σαμάτα παραμένει δίχως γκολ μέσα στο 2024 και πλέον, πραγματικά μοιάζει και δύσκολο να αλλάξει αυτό.

Η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ο Τανζανός επιθετικός, ήταν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στις 12 του Νοέμβρη του 2023, ενώ συνολικά σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει να επιδείξει μόλις 3 γκολ και 4 ασίστ.

Το μόνο που έχει καταφέρει ο Σαμάτα μέσα στο 2024, είναι να δώσει δύο ασίστ, με την πρώτη να είναι τον περασμένο Φλεβάρη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τη δεύτερη στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία, στο ξεκίνημα των πλέι οφ.

Ο Σαμάτα σκοράρει 3 γκολ σε 26 τελικές κι είναι κι αυτό ενδεικτικό της κατάστασής του από τη στιγμή που φόρεσε τα ασπρόμαυρα, καθώς σπάνια πλέον επιχειρεί τελική ακόμη κι όταν αγωνίζεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ και η επιστροφή

Τι αλλάζει ενόψει του ντέρμπι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ήταν ξανά κακός. Έδωσε ξανά δικαιώματα, δεν είχε ενέργεια, δεν είχε καθαρό μυαλό και στη Λαμία, ουσιαστικά κατέστρεψε ό,τι έχτιζε τόσο καιρό.

Ο "Δικέφαλος" άφησε δύο σημαντικούς βαθμούς στη Λαμία και τώρα, καλείται να γυρίσει σελίδα, καθώς έχει μπροστά του τέσσερα ντέρμπι μέχρι και το φινάλε της σεζόν.

Το πρώτο από αυτά, θα ακολουθήσει την Κυριακή στην Τούμπα (19:30), με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Τούμπα, σε ένα ακόμη παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Σε αυτό το ντέρμπι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο να επιστρέφει μετά το χθεσινό ματς, καθώς εξέτισε την τιμωρία του και "καθάρισε" με τις κάρτες.

Οι "ασπρόμαυροι" θα στρέψουν την προσοχή τους στην Ένωση και μένει να φανεί, ποιες θα είναι οι αλλαγές του τεχνικού του ΠΑΟΚ με φόντο το ντέρμπι, με τον Λουτσέσκου να ανοίγει από αύριο τα χαρτιά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Τα εισιτήρια, η διάθεση και το ντέρμπι

Πρέπει να κοιτάξει μπροστά ο “Δικέφαλος”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε -ξανά- κατώτερος των περιστάσεων κι άφησε δύο βαθμούς στη Λαμία, που πλέον κάνουν τη ζωή του πολύ πιο δύσκολη.

Η ζωή συνεχίζεται ωστόσο για τους "ασπρόμαυρους" και μπροστά τους, υπάρχει ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τη διάθεση των εισιτηρίων να έχει ξεκινήσει από τις 9:00 το πρωί.

Θυμηθείτε τι ισχύει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη (25.04) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Super League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Κυριακή (28.04, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή
1 €50
2, 3 €40
4, 7, 7A, 8 €15
4A €10
5, 6 €30
VIP €150
VIP Α €150

Κανάλια Πώλησης

Α.Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά μόνο ανήμερα του αγώνα με ωράριο λειτουργίας 09:00-20:00 για παραλαβές των web εισιτηρίων.

B. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων–Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ

Διευκρινίσεις

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, απαγορεύεται η είσοδος σε όλους φιλάθλους, κάθε ηλικίας, χωρίς ονομαστικό εισιτήριο. Ως εκ τούτου απαγορεύεται πλέον κι η ελεύθερη είσοδος σε παιδιά κάθε ηλικίας, η οποία ίσχυε μέχρι πρότινος.

Βάσει της νέας νομοθεσίας, όποιος φίλαθλος εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα τιμωρείται με πρόστιμο 500 ευρώ.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).

Οι αστυνομικές αρχές βάσει των νέων μέτρων θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και στις κερκίδες. Σε περίπτωση παράβασης, ο φίλαθλος που μπήκε στο γήπεδο με εισιτήριου άλλου καθώς και ο κάτοχος του εισιτηρίου, θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, αμφότεροι θα τιμωρούνται επίσης με αποκλεισμό έξι μηνών από τα γήπεδα, ενώ σε περίπτωση παράβασης θα τιμωρείται και η ΠΑΕ με κλείσιμο της θύρας, που καταγράφηκε η παράβαση.

Όσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά και επιλέξουν την παραλαβή «print@home/eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code στο κινητό τους.

Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου.

Τρόποι Επικοινωνίας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099

Email : helpdesk@paokfc.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ