Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μάχη συνεχίζεται

Αυτή δείχνει να είναι μία πολύ μεγάλη εβδομάδα για το ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ, την ώρα που το μπάσκετ κέρδισε ένα ματς που άξιζε κάτι παραπάνω

Editorial

Η μάχη συνεχίζεται

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ βγαίνει στους δρόμους. Κάθε μέρα προσπαθεί να υπερασπιστεί το δίκαιο. Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ έχει δίκιο σε αυτή την αστεία υπόθεση «τραυματισμού» του τύπου από την Ισπανία που κατέστρεψε την καριέρα του για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πάρει ένα ματς στα χαρτιά.

Σήμερα οι ΠΑΟΚτσήδες πήγαν στην ΕΡΤ, χθες έβγαλαν φειγ βολάν, αύριο θα είναι κάπου αλλού, την Πέμπτη στην Καμάρα, την Κυριακή στους δρόμους της πόλης και φυσικά στην Τούμπα.

(Στην ΕΡΤ πρέπει να καταλάβουν ότι άνθρωποι που φιλοξενούνται στα μικρόφωνά της, προκαλούν με αηδιαστικό τρόπο τον ΠΑΟΚ. Αν ζουν σε γυάλα, ας τους ενημερώσει κάποιος ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Πρώτη φορά αναφέρομαι σε Μέσο, γιατί αυτό που γίνεται τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά από το Μέσο που πληρώνει ο Έλληνας σε βάρος του ΠΑΟΚ, είναι απαράδεκτο. Οι συνάδελφοι της Θεσσαλονίκης αντιδρούν και αισθάνονται άσχημα γι’ αυτό που γίνεται και επιτέλους ας ακουστούν στη διοίκηση, γιατί συγκεκριμένοι τύποι στην Αθήνα, το έχουν παρατραβήξει με την ειρωνεία γι’ αυτούς που είναι 500 χιλιόμετρα μακριά).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κάνει την προσπάθειά της στο δικαστήριο, ο κόσμος δίνει τη δική του μάχη και η ομάδα οφείλει να πάρει το μεγάλο ματς της; Κυριακής. Μαθαίνουμε ότι σήμερα στην προπόνηση η τεχνική ηγεσία έκανε την προσπάθειά της να τονώσει τους παίκτες και να τους ξεκαθαρίσει ότι τίποτα δεν τελείωσε. Κανονικά ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του δεν έπρεπε να σπαταλάνε πολύ χρόνο σε αυτό. Αλήθεια, είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ και δεν καταλαβαίνεις ότι δεν έχει χαθεί τίποτα; Δεν ξέρεις ότι είναι πολλές οι πιθανότητες δικαίωσης και επιστροφής των βαθμών; Δεν βλέπουν ότι η ΑΕΚ μπορεί να έχει και άλλες απώλειες; Απλά είναι τα πράγματα και δεν πρέπει να μπει στο μυαλό τους καμία δικαιολογία. Στο κάτω-κάτω πρέπει να πάρουν και ένα μεγάλο ματς για να πάρουν και το πρωτάθλημα.

* Ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ έκανε πολύ καλή προσπάθεια και επικράτησε των Τούρκων. Η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει το πόσο καλύτερος ήταν ο ΠΑΟΚ. Ούτε και το +19 θα ήταν δίκαιο βέβαια (εκεί ήταν το ματς στο 36΄) αλλά θα μπορούσε και θα άξιζε ο ΠΑΟΚ να κερδίσει με διψήφιο αριθμό πόντων. Το φοβερό είναι ότι στο τέλος όλα σχεδόν τα μεγάλα λάθη για να χαθεί η διαφορά έγιναν από τον Γκος. Από τον τελευταίο που θα περιμέναμε να κάνει τέτοιες επιλογές! Λάθη ο ΠΑΟΚ, ένα-δύο λάθη των διαιτητών με αποκορύφωμα το ανύπαρκτο επιθετικό στον Κρουμπάλι και το σκορ έφθασε στο +6.

Ο ΠΑΟΚ που σε ένα ακόμη ματς βρέθηκε να δέχεται 20 περίπου βολές περισσότερος από τον αντίπαλο (έχουμε αναφέρει ξανά ότι σε αυτό παίζει ρόλο και η άμυνα της ομάδας) έχει μεγαλύτερο βάθος από τους Τούρκους και έχει… παράδοση. Εκεί πάντα σε μεγάλα ματς τα καταφέρνει. Συνήθως στην παράταση!

Θα είναι μια δοκιμασία αυτή της επόμενης Τετάρτης, σε μία έδρα σκληρή όπου είναι και πολύ δύσκολο να παίξεις αυτή την επιθετική άμυνα που σήμερα καθήλωσε την δεύτερη καλύτερη επίθεση του τουρνουά.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου και Κυριάκος τους αποστόμωσαν! (vid)

Ήθελαν να βγουν και από πάνω στην ΑΕΚ για τις αλητείες του Αλμέιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αδιανόητα πράγματα στο φινάλε από τον Ματίας Αλμέιδα μετά το φινάλε του αγώνα στην Τούμπα, με τον προπονητή της ΑΕΚ να επιτίθεται σε όποιον βρίσκει μπροστά του και να μη διστάζει να πιάσει άνθρωπο από το λαιμό!

Δημοσιογράφοι της ΑΕΚ προσπάθησαν στη συνέντευξη τύπου να δημιουργήσουν κλίμα εις βάρους του ΠΑΟΚ και να δικαιολογήσουν τις αλητείες του προπονητή της Ένωσης.

Ωστόσο, Κυριάκος Κυριάκος και Ράζβαν Λουτσέσκου τους αποστόμωσαν!

Αρχικά, ο Κ. Κυριάκος πήρε το λόγο και είπε:

«Ο προπονητής (σ.σ ο Λουτσέσκου) δεν βρισκόταν εκεί. Είχε κατέβει στα αποδυτήρια. Δεν έγινε κάτι παραπάνω από τη συνέχιση κάποιων αψιμαχιών.

Υπάρχουν τα πλάνα για το ποιος ξεκίνησε τη σωματική επίθεση απέναντι σε ποιον. Δεν χρειάζεται να κάνουμε την τρίχα, τριχιά.

Δεν τα είδατε πρώτη φορά αυτά. Ποιο πρόβλημα φιλοξενίας είχε ποτέ η ΑΕΚ στην Τούμπα;

Δεν ξεκίνησε καν από εμάς αυτή η κατάσταση».

Στο φινάλε, ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε:

«Το 2017-2018 δε στείλατε βίντεο στο BBC να δείτε πώς έκλεψε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ στην Τούμπα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαθμολογία: Ο ΠΑΟΚ ξανά στο κόλπο!

Πώς διαμορφώνεται η κατάσταση μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Φωτιά» στο πρωτάθλημα και στη μάχη του τίτλου έβαλε η ανατροπή του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ στην Τούμπα.

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στο -4 από την κορυφή ενώ υπενθυμίζουμε ότι έχουν ματς λιγότερο, αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, μετά τη διακοπή του Πάσχα.

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 4-1 τη Λαμία, ενώ ο Άρης έφυγε με το διπλό από το «Απ. Νικολαΐδης» απέναντι στον Παναθηναϊκό επικρατώντας με 1-0.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 3-2

Ολυμπιακός - Λαμία 4-1

Παναθηναϊκός - Άρης 0-1

Η βαθμολογία

  1. ΑΕΚ 75
  2. ΠΑΟΚ 71*
  3. Παναθηναϊκός 71
  4. Ολυμπιακός 70*
  5. Άρης 52
  6. Λαμία 35

*ματς λιγότερο

Κυριακή 12/5 - Εξ΄αναβολής 5η αγωνιστική Playoffs

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (20:00)

Τετάρτη 15/5 - 9η αγωνιστική Playoffs

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Λαμία - Άρης

*όλα τα ματς την 9η αγωνιστική θα ξεκινήσουν στις 20:00

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ

1. Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα Playoffs και Playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

- Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

- Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

- Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… πολιτισμένος κ. Αλμέιδα

«Πόνεσε» από την ήττα και επέδειξε απαράδεκτη συμπεριφορά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αδιανόητα πράγματα από τον Ματίας Αλμέιδα μετά το φινάλε του παιχνιδιού της Τούμπας που βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή με 3-2.

Ο προπονητής της ΑΕΚ σε έξαλλη κατάσταση τα έβαλε με όλους και με όλα μην... αντέχοντας την ήττα της ομάδας του.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πήγαν να συγχαρούν τον Αλμέιδα για την προσπάθεια, όμως εκείνος έδειξε τον... πολιτισμό του και άρχισε να απωθεί όποιον έβρισκε μπροστά του!

Σα να μην έφτανε αυτό ο προπονητής της ΑΕΚ έπιασε από το λαιμό αξιωματικό της ΔΕΑΒ που πήγε εκεί για να κατευνάσει τα πνεύματα!

Ο Ματίας Αλμέιδα, μάλιστα, δεν παρουσιάστηκε στη flash interview, όπως είναι το καθιερωμένο, μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ και την ένταση που προκλήθηκε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ