Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια σπουδαία βραδιά για τον ΠΑΟΚ

Μία συζήτηση που μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα και η τεράστια προσπάθεια των συνδέσμων του ΠΑΟΚ να αλλάξουν τα δεδομένα!

Editorial

Μια σπουδαία βραδιά για τον ΠΑΟΚ

Αρχικά πρέπει να αναφέρουμε την αίσθησή μας…

Η αποψινή δίωρη συζήτηση του Ιγκόρ Τούντορ με τους οργανωμένους του ΠΑΟΚ, μπορεί να αποβεί καθοριστική για την συνέχεια της παρουσίας του στην ομάδα. Αυτή η συζήτηση στην εκπομπή των οπαδών του ΠΑΟΚ στον Libero 107,4 μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την συνέχεια.

Ήταν πολλά και πολύ δυνατά τα μηνύματα που εισέπραξε. Ένα όμως κυριάρχησε. Η στήριξη και η συμπάθεια του κόσμου απέναντι στον προπονητή είναι μεγάλη κι’ αυτό μόνο δύναμη του δίνει για την συνέχεια.

Η απόσταση κόσμου-Τούντορ μπορεί να μειωθεί αισθητά και αυτό να αποτελέσει από μόνο του, μία πίστωση χρόνου, που είναι απαραίτητη, ειδικά τώρα που χάθηκαν μερικά αποτελέσματα.

Από εκεί και πέρα και σχεδόν… ταυτόχρονα, οι περισσότερες από τις 40 ερωτήσεις που του έγιναν, του έδειξαν ότι σαφώς και ελέγχεται, προφανώς και κρίνεται καθημερινά για κάθε τι που μπορεί να φανταστεί.

Ο συνδυασμός των δύο καταστάσεων, μπορεί να βοηθήσει τον Κροάτη σε μέγιστο βαθμό.

Ξέρει καλά που βρίσκεται, γνωρίζει τις απαιτήσεις του συλλόγου και του κόσμου και από την άλλη νιώθει ότι ακόμη και στα δύσκολα, πολλοί τον πιστεύουν και του ζητάνε να συνεχίσει το έργο του.

Αναφορικά με λεπτομέρειες των δηλώσεων Τούντορ (σε μία παρουσία που αποτελεί το θέμα των ημερών, μια και κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει τα τελευταία χρόνια!) πρέπει να σταθούμε σε κάποια σημεία. (Σε πολλά θα έπρεπε, αλλά ας μείνουμε αρχικά σε 7-8).

1) Ο Τούντορ νιώθει καλά στον ΠΑΟΚ, περνάει πολύ καλά στην Θεσσαλονίκη. Νιώθει σαν στο σπίτι του και αυτό είναι απαραίτητο για κάποιον ξένο, που τόσος πολύς κόσμος περιμένει να αποδώσει στην δουλειά του.
2) Απόψε ο Τούντορ μίλησε για το κύριο θέμα στις συζητήσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη. Ένα είναι αυτό: «Η ΝΙΚΗ».

3) Ο Τούντορ καταλαβαίνει ότι ΔΕΝ γίνεται ο ΠΑΟΚ να δέχεται τόσα γκολ και ψάχνει το ΓΙΑΤΙ. Να όμως που παραδέχεται ότι δυσκολεύεται τόσο πολύ για να το εντοπίσει. Δεν το έχει βρει ακόμη…

4) Μίλησε για πράγματα που αν γύριζε το χρόνο πίσω, δεν θα τα έκανε. Το πρώτο να δώσει την συγκατάθεσή του για να φύγει ο Λούκας και το δεύτερο, εκείνο που αφορούσε τον Μυστακίδη και έγινε στο φιλικό με την Βέροια. Ήταν κάποια παραδείγματα και λάθη που παραδέχθηκε.

5) Μίλησε για μεταγραφές χειμώνα και τόνισε ότι θέλει έτοιμους παίκτες, να κάνουν την διαφορά, κυρίως στον επιθετικό τομέα. Παίκτη η παίκτες σαν τον Λούκας!

6) Παραδέχθηκε ότι στο ξεκίνημα της σεζόν είχε προβλήματα στα αποδυτήρια τα οποία έπρεπε να καθαρίσει! Τώρα αισθάνεται ότι η ομάδα του λειτουργεί επαγγελματικά και είναι έτοιμη να δεχθεί πιο μεγάλες ποιότητες ή προσωπικότητες, που ίσως να είναι και πιο δύσκολοι χαρακτήρες.

7) Αποκάλυψε ότι τώρα, ήρθε η ώρα και βρήκε τον τρόπο, ώστε να χρησιμοποιήσει από την αρχή των αγώνων, τους Μπερμπάτοφ και Αθανασιάδη μαζί στην ίδια ενδεκάδα. Χαρακτήρισε τον Μακ ως τον καλύτερο παίκτη του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής.

8) Και τέλος… Έδωσε εξηγήσεις για Σάμπο και Όλσεν. Παραδέχθηκε ότι έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία.

Όλα αυτά πρέπει να τα κρατήσουμε.. Και πολλά άλλα από όσα είπε, που μας βοηθούν να καταλάβουμε πώς σκέφτεται και πώς ενεργεί.

Από την μία ο Τούντορ αντιλαμβάνεται τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, από την άλλη και εμείς γνωρίζουμε τι σκέφτεται…

Και όλα αυτά από μία πρωτοβουλία των οργανωμένων οπαδών και της συντονιστικής επιτροπής, που όλοι βλέπουν πόσο θετικά ενεργεί το τελευταίο διάστημα.

Όποιος τους ακούει κάθε Δευτέρα και Παρασκευή (22:00-00:00) στον Libero θα καταλάβει πόσο αλλάζουν τα πράγματα και πώς τα παιδιά των συνδέσμων, προσπαθούν πρακτικά και με πολλές κινήσεις, να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως να διορθώσουν τη νοοτροπία του κόσμου.

Θετική σκέψη, ιδέες και προτάσεις για λύση προβλημάτων και όχι… απαξίωση, τζάμπα μαγκιά, άρνηση, ειρωνεία και μιζέρια από αυτή την γνωστή που κατακλύζει πολλά σημεία της πόλης… Κυρίως στα ερτζιανά, αλλά και στο διαδίκτυο…

Αυτό που προσπαθούν οι συνδεσμίτες είναι πραγματικά κάτι σαν… πρωτάθλημα!

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Σοκ στην Αγγλία: «Συνελήφθησαν δύο ποδοσφαιριστές ομάδας της Premier League για βιασμό»

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα δύο ποδοσφαιριστές ομάδας της Premier League συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είδηση-βόμβα έσκασε στην Premier League καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί, δύο νεαροί ποδοσφαιριστές ομάδας του κορυφαίου πρωταθλήματος συνελήφθησαν για βιασμό.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που δεν κατονομάζονται είναι από τον ίδιο σύλλογο και συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο, όπως ανέφερε η Sun.

Αμφότεροι είναι 19 ετών, με τον έναν να θεωρείται ως ύποπτος επίθεσης και υποκίνησης βιασμού ενώ ο άλλος συνελήφθη την επόμενη μέρα ως ύποπτος για συνέργεια.

Και οι δύο παίκτες έχουν πλέον αφεθεί ελεύθεροι με εγγύηση εν αναμονή περαιτέρω ερευνών, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αγγλίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρης: Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Επιστροφές και απουσίες για τον Ακη Μάντζιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League στο Κλεάνθης Βικελίδης και ψάχνει αντίδραση μετά τις τέσσερις διαδοχικές ήττες, που χωρίς αμφιβολία έχουν προκαλέσει ανησυχία.

Ο Ακης Μάντζιος δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Βερστράτε και Ανσαριφάρντ, όπως και τους τραυματίες Βέλεθ και Φεράρι. Επέστρεψε ο Σουλεϊμάνοφ, πήρε στην αποστολή τον Μορόν και τον Νταρίντα που είχαν ενοχλήσεις, αλλά και τον Κουέστα που δεν έπαιξε λόγω γαστρεντερίτιδας με την ΑΕΚ.

Η αποστολή του Αρη αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Kουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάγιο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Ζαν Ζιλ Εμβοντό, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Σαμόρα, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει το PAOK24 News by GAS24

Οι συντελεστές του ασπρόμαυρου site στις οθόνες σας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το PAOK24 News by GAS24 επιστρέφει.

Οπως κάθε εβδομάδα, πιστό στο ραντεβού μαζί σας, κάθε τρίτη με Παρασκευή στις 21:30 οι Στέργιος Αναστασιάδης, Σταύρος Κόλκας και Δημήτρης Τσορμπατζόγλου παρουσιάσουν όλο το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και σχολιάζουν την επικαιρότητα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Te85SmoJOeY&ab_channel=PAOK24

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ