Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κομίνης απέναντι σε όλους

Από την Ολλανδία σχόλια για όλα τα θέματα

Editorial

Ο Κομίνης απέναντι σε όλους

Η δουλειά ξεκίνησε για τον ΠΑΟΚ του 2018-2019, για την καλύτερη Ελληνική ομάδα δηλαδή που έρχεται από το 2017-2018 με μεγάλη φόρα για να παίξει το ποδόσφαιρό της και να διεκδικήσει τους μεγάλους της στόχους.

Ο Λουτσέσκου έχει συγκεκριμένα πράγματα να δουλέψει αυτό το καλοκαίρι ώστε να έχει η ομάδα του μία ομαλή συνέχεια από πέρυσι. Η νοοτροπία δύσκολα να αλλάξει, η επαφή ομάδας-προπονητή το ίδιο, η προπόνηση δεν αλλάζει, το ρόστερ δεν έχει πολλές αλλαγές, η αμυντική γραμμή το ίδιο, το κέντρο το ίδιο ενώ στην επίθεση υπάρχει ένα θέμα ατόμων που πρέπει να δουλευτεί.

Μέσα από το PAOK24 καθημερινά θα έχουμε πολλούς τρόπους να επικοινωνούμε μαζί σας και να σας ενημερώνουμε για ό, τι συμβαίνει εδώ στην Ολλανδία, όπως ακριβώς συνηθίσατε εδώ και οκτώ χρόνια.

Στο θέμα των διαιτητών τώρα και των πινάκων. Κόπηκαν έξι «περίεργοι» και μερικοί από αυτούς που ήταν πραγματικά εργαλεία αντιπάλων του ΠΑΟΚ, αλλά έμεινε ο Κομίνης. Λογικό το πρώτο σκέλος, ανεξήγητο το δεύτερο. Πραγματικά θα ήταν χρήσιμο να ενημερώσουν κάποτε οι υπεύθυνοι τι, πώς και για ποιο λόγο ο Κομίνης διατηρήθηκε στους πίνακες, ενώ είναι πρωταγωνιστής σε τόσα λάθη.

Στη ζυγαριά λοιπόν μπαίνουν έξι από τη μία και ένας από την άλλη. Για το μέλλον του ποδοσφαίρου και γι’ αυτά που θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο, το γεγονός των έξι κομμένων, είναι θετικό. Μην ξεχνάμε ότι υποβιβάστηκε και ο Κατσικογιάννης που έσφαξε τον ΠΑΟΚ στη Λάρισα. Μετά τη φουρνιά των Σπάθα-Μήτσιου-Παππά φεύγουν τώρα και οι Μάνταλος-Καλογερόπουλος-Αρετόπουλος-Βάτσιος και περιμένουμε για τις επόμενες κινήσεις που θα βοηθήσουν ώστε ο χώρος να καθαρίσει σε μεγάλο ποσοστό, για να δούμε βέβαια και τους πιο νέους που έρχονται, οι οποίοι δεν ξέρω αν γίνεται να είναι… χειρότεροι από τον Σπάθα και τον Μάνταλο;

Από εκεί και πέρα ο Κομίνης μένει και θα έχει από εδώ και πέρα να διαχειριστεί το στίγμα που τον βαραίνει…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α.Σ.: «Βγάλτε πάθος και ποιότητα»

Το μήνυμα του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα για το αποψινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, αναφέροντας… «Για την 8η αγωνιστική των Play-Off της Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 19:30, στο Γήπεδο Τούμπας, την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη, με στόχο να μπει δυνατά στην «μάχη» του τίτλου, έχοντας ως σύμμαχο τον Κόσμο του, ο οποίος θα δημιουργήσει ακόμα μία εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου, καλούνται να τα δώσουν όλα, να βγάλουν το πάθος και την ποιότητα τους, πανηγυρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο ενόψει της τελικής ευθείας.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Novasports Prime.

«Με τη νίκη ΠΑΟΚΑΡΑ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Νάσου

Κανείς δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο φίλο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το μνημόσυνο για τον Νάσο Κωνσταντίνου, τελέστηκε σήμερα στο μνημείο που υπάρχει στο σημείο που τραυματίστηκε θανάσιμα, από τον παπά-Χρήστο.

Στεφάνι στη μνήμη κατέθεσε τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Έδεσσας, παρόντες στην τελετή, ήταν περίπου 200 φίλοι του ΠΑΟΚ, ενώ το τμήμα πόλο του συλλόγου, άφησε συμβολικά ένα σκουφάκι στη μνήμη του αδικοχαμένου Νάσου, που κανείς δεν ξεχνάει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ