Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εδώ θα γίνει "μάχη"! (μέρος β΄)

Αρκετά περίπλοκη φαντάζει η κατάσταση και στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τον Βλάνταν Ίβιτς να έχει στα χέρια του επιλογές έξι ποδοσφαιριστών.

Ελένη Μπούντου

Εδώ θα γίνει "μάχη"! (μέρος β΄)

Κι αν η διαφαινόμενη αποχώρηση του Έργκους Κάτσε από τον ΠΑΟΚ λύνει ως ένα βαθμό τις αμφιβολίες του Σέρβου, θεωρείται βέβαιο πως οι Κάνιας, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Τζιόλης και Σαχόφ θα δημιουργήσουν ένα μεγάλο “πονοκέφαλο” στον προπονητή του Δικεφάλου προτού μοιράσει τις φανέλες των βασικών.

Ξεκινώντας από τον Γκόικο Τσίμιροτ που ήταν η “αποκάλυψη” της περσινής σεζόν, ο Βόσνιος θα έχει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- βασικό ρόλο και φέτος και αυτό γιατί αποτελεί μια επένδυση για την οποία ο ΠΑΟΚ ευελπιστεί πως θα βγάλει αγωνιστικό, και μελλοντικά, και οικονομικό όφελος. Ένας ποδοσφαιριστής – τρεχαντήρι στο κέντρο που παίζει και με τα δύο πόδια με τρομερές δυνατότητες εξέλιξης.

Τα δείγματα γραφής του Χοσέ Κάνιας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ είναι ελάχιστα. Αναμφισβήτητα πρόκειται για έναν “μαχητή” στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ένα εξάρι… πολυτελείας που αν δεν είχε προβλήματα τραυματισμών τα δύο τελευταία χρόνια, δύσκολα θα επέλεγε το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν συγχωρεί εύκολα τον εαυτό του αν χάσει τη μπάλα, πόσω μάλλον τον αντίπαλο…

Στα υπόψιν του Ίβιτς, υπάρχει πάντα και ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Σταθερός, ποιοτικός που μπορεί να σου προσφέρει το καθαρό μυαλό, την ηρεμία, την ηγετική προσωπικότητα όταν χρειάζεται να “παγώσεις” το ρυθμό του παιχνιδιού. Ο ρόλος του περισσότερο θα είναι κομβικός, ένας άσος στο μανίκι του Βλάνταν Ίβιτς.

Από την πλευρά του ο Χάρης Χαρίσης, αν δεν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς όπως πέρσι, θα διεκδικήσει με αξιώσεις τη φανέλα του βασικού καθώς διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία, τόσο ως αμυντικό χαφ όσο και ως οχτάρι αλλά του λείπει εμφανώς η εμπειρία που πολλές φορές τον οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές στο παιχνίδι του.

Σε αντίθεση με το… low profile παρουσιαστικό του, ο Εβγέν Σάκχοφ έχει κάνει ήδη αίσθηση με την παρουσία του. Είναι σαφές πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ “ποντάρει” πολλά πάνω στον Ουκρανό που υστερεί σε ταχύτητα, αν και αυτή την καλύπτει με τον τρόπο που σκέφτεται. Επιθετικές πρωτοβουλίες και αθόρυβη, ουσιαστική δουλειά μέσα στο γήπεδο.

Θυμηθείτε εδώ το α΄μέρος της ανάλυσης του ρόστερ του ΠΑΟΚ, ξεκινώντας από τους τερματοφύλακες και τους αμυντικούς…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α.Σ.: «Βγάλτε πάθος και ποιότητα»

Το μήνυμα του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα για το αποψινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, αναφέροντας… «Για την 8η αγωνιστική των Play-Off της Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 19:30, στο Γήπεδο Τούμπας, την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη, με στόχο να μπει δυνατά στην «μάχη» του τίτλου, έχοντας ως σύμμαχο τον Κόσμο του, ο οποίος θα δημιουργήσει ακόμα μία εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου, καλούνται να τα δώσουν όλα, να βγάλουν το πάθος και την ποιότητα τους, πανηγυρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο ενόψει της τελικής ευθείας.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Novasports Prime.

«Με τη νίκη ΠΑΟΚΑΡΑ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Νάσου

Κανείς δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο φίλο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το μνημόσυνο για τον Νάσο Κωνσταντίνου, τελέστηκε σήμερα στο μνημείο που υπάρχει στο σημείο που τραυματίστηκε θανάσιμα, από τον παπά-Χρήστο.

Στεφάνι στη μνήμη κατέθεσε τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Έδεσσας, παρόντες στην τελετή, ήταν περίπου 200 φίλοι του ΠΑΟΚ, ενώ το τμήμα πόλο του συλλόγου, άφησε συμβολικά ένα σκουφάκι στη μνήμη του αδικοχαμένου Νάσου, που κανείς δεν ξεχνάει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ