Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χατσερίδης-Μουλέν-Μιχόγεβιτς και… πρωτάθλημα

Η μέρα του ΠΑΟΚ στις μεταγραφές

Editorial

Χατσερίδης-Μουλέν-Μιχόγεβιτς και… πρωτάθλημα

Με την παρουσία του Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη και ενώ όλη η ΠΑΕ (ειδικά οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος) βρίσκεται στο Μακεδονία Παλλάς, ο ΠΑΟΚ κάνει τις τελευταίες του μεταγραφικές κινήσεις, στο χρονικό διάστημα το οποίο μας έχει συνηθίσει. Το τελευταίο 24ώρο.

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να προχωρήσει με τον Χατσερίδη και να τον «κλείσει» για το καλοκαίρι. Λογική επιλογή να μην δώσει τόσα εκατομμύρια από τώρα. Ποδοσφαιρικά θα δούμε στο γήπεδο. Αυτή ήταν μία πρώτη βασική απόφαση.

Για την άμυνα ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να ενισχυθεί με έναν νεαρό Βόσνιο παίκτη με τον… Τσίμιροτ της άμυνας. Το… Τσίμιροτ πάει στην εθνικότητα, στην ομάδα και φυσικά στην ηλικία που έρχεται ο Μιχόγεβιτς σε σχέση με αυτή που ήρθε και ο νυν παίκτης της Σταντάρ. Στον ΠΑΟΚ «τσέκαραν» τον παίκτη, διαπίστωσαν ότι έχει παρόν και μέλλον και τον φέρνουν για να διαπιστώσουν στο γήπεδο μέχρι που μπορεί να φθάσει. Προφανώς θα είναι μία λύση για το τώρα και ένα μεγάλο στοίχημα για το μέλλον. Γράφονται και λέγονται από την πατρίδα του πολλά καλά για την αξία του.

Για το κέντρο προχωράνε λύσεις που ήταν μέσα στη λίστα και προέρχονται από την Ευρώπη. Ήταν ο Σούσεκ, είναι τώρα ο Γάλλος Μουλέν, παίκτης του άξονα που έπαιξε στο Βέλγιο και έκανε πρωταθλητισμό στην Πολωνία με τη Λέγκια. Αυτή είναι η βασική επιλογή του ΠΑΟΚ, αυτός –κατά πάσα πιθανότητα- θα αποκτηθεί, ένας παίκτης με τεχνική που δεν μπορεί να θεωρηθεί εξάρι, όπως δηλαδή είχε περιγράψει ο Λουτσέσκου. Όλα δείχνουν ότι για τρία χρόνια θα φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου. Το θέμα με αυτόν είναι ότι εφόσον κλείσει, πρέπει να προσφέρει πιο γρήγορα απ’ ότι ο Αζεβέδο. Με βάση τα πρώτα δείγματα ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στο κέντρο και πρέπει να το ξεπεράσει γρήγορα.

* Για τον Κουρμπέλη γράφτηκε και ειπώθηκε πέντε φορές ότι κλείνει και άλλες δέκα όχι χάλασε. Κάτι θυμίζει αυτό… Κάτι πολύ πρόσφατο. Απολογισμός για τις μεταγραφές θα γίνει από αύριο. Για όσους ήρθαν και όσους έφυγαν. Και έχουν να γραφθούν αρκετά.

* Μπάσκετ έχει αύριο στις 19:30. ΠΑΟΚ-Νεπτούνας σε έναν τελικό στο Παλατάκι. Εκεί όπου όταν η ομάδα του Παπαθεοδώρου καταφέρνει να βάζει στο «κλίμα» τον κόσμο, δεν χάνει από κανέναν. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει το δύο στα δύο για να περάσει. Μπορεί. Σίγουρα μπορεί. (Όπως μπορεί και η ομάδα βόλεϊ να είναι ανταγωνιστική και να διεκδικήσει νίκη απο τη Φριντρισχάφεν στο βόλεϊ, στον αγώνα που γίνεται το βράδυ).

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Φοβερή ένταση και επεισόδιο με βρισιές μεταξύ Ιωαννίδη-οπαδού

Εκτός εαυτού ο διεθνής ποδοσφαιριστής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη βαριά ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός έχασε στο «σπίτι» του από τον Άρη με 1-0 και έμεινε πολύ μακριά στην κούρσα του πρωταθλήματος, με τους φίλους του Τριφυλλιού να αποδοκιμάζουν τον Φατίχ Τερίμ και τους ποδοσφαιριστές του έπειτα από την ολοκλήρωση του αγώνα.

Μάλιστα μετά τη λήξη του ματς έλαβε χώρα σοβαρό φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε οπαδό και τον Φώτη Ιωαννίδη στο πάρκινγκ του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σε video που κυκλοφορεί στα Social Media ο διεθνής Έλληνας σέντερ φορ είναι μέσα στο αυτοκίνητο του και ακούγεται να λέει:

«Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις; Έλα εδώ πες το, μην έρθω εκεί πέρα».

Το σκηνικό πήρε έκταση με τον Ιωαννίδη να είναι εκτός εαυτού, όμως μετά από παρέμβαση ψυχραιμότερων αποχώρησε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερός Σάστρε έκανε δώρο τη φανέλα του στον Γιαννάκη!

Ιδιαίτερη κίνηση από τον Ισπανό για τον πιο πιστό φίλο του ΠΑΟΚ που γιόρταζε τα γενέθλιά του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρομερή κίνηση από τον Γιοάν Σάστρε, τον άνθρωπο που έκρινε το ντέρμπι της Τούμπας και με τη «βολίδα» του χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός μετά το τέλος του αγώνα έδωσε τη φανέλα του στον Γιαννάκη κάνοντας του το καλύτερο δώρο!

Ο πιο πιστός φίλος του ΠΑΟΚ γιόρταζε τα γενέθλια του, ο Σάστρε το γνώριζε και αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο σε εκείνον!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντέλιας: «Είχαμε ψυχή»

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στην επικράτηση του ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ με τα δύο γκολ που πέτυχε.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά στάθηκε στο πόσο πολύ ήθελαν οι «ασπρόμαυροι» τη νίκη και σημείωσε ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Είχαμε χαρακτήρα. Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα. Είχαμε ψυχή. Το θέλαμε πάρα πολύ το ματς...

Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο, εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει και να τα δίνουμε όλα, όπως σήμερα. Όταν φάγαμε το δεύτερο γκολ ήταν μία δύσκολη στιγμή για εμάς. Προσπαθώ πάντα να νιώθω καλά με τον εαυτό μου αλλά σήμερα το ευχαριστήθηκα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ