Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ξέραμε ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε»

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ τόνισε ότι η ομάδα του άγγιξε μία σημαντική νίκη, αλλά σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται και η τύχη.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Ξέραμε ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε»

Για την ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ, την έως τώρα πορεία, αλλά και τη συνέχεια της σεζόν μίλησε στην κάμερα της ΝOVA ο Α. Νικολιάς:

«Δώσαμε την ψυχή μας, ήταν δύσκολο παιχνίδι ξέραμε ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Τρέξαμε πολύ σταθήκαμε καλά. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, κινδυνέψαμε σε δύο-τρεις στιγμές λόγο της ποιότητας του ΠΑΟΚ. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να έχεις και λίγο τύχη για να πάρεις αποτέλεσμα, ήμασταν δέκα δευτερόλεπτα πριν την μεγάλη νίκη αλλά δυστυχώς στην τελευταία φάση δεχτήκαμε το γκολ.

Δεν τα παρατάμε, δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Μέσα το κεφάλι και αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε για μεγάλα πράγματα. Αλλά με ταπεινότητα και όχι το μυαλό έξω από το κεφάλι.

Δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε κάτι άλλο την Τετάρτη παίζουμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα ήμασταν ευτυχισμένοι αν κερδίζαμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά αλλά θα πρέπει να συνηθίσουμε και τις νίκες.

Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά, επέστρεψαν και κάποιοι τραυματίες είμαστε μια γροθιά και θα παλέψουμε.

Δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θέλαμε ίσως αξίζαμε κάτι παραπάνω αλλά αυτό είναι στα πόδια μας να το διορθώσουμε. Είναι κρίμα αυτή η νοοτροπία και αυτή η ομάδα να μην έχει αποτέλεσμα βαθμολογικό».

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις Τερίμ για το παιχνίδι της Κυριακής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των Play-Off με τον ΠΑΟΚ και ο Φατίχ Τερίμ είναι πιθανό να προχωρήσει σε δυο με τρεις αλλαγές, συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι. Στην άμυνα είναι πιθανές δυο αλλαγές. Τετράδα από δεξιά προς τα αριστερά με Βαγιανίδη, Αράο, Γιενβτάι και Μλαντένοβιτς. Βιαγιαννίδης και Γιεντβάι δηλαδή, αντί των Ακαϊντίν, Κότσιρα.

Αλλαγή αναμένεται και στα χαφ. Αντί του Πέρεθ θα είναι ο Μπερνάρ, μαζί με Τσέριν και Μπακασέτα. Στις πλευρές θα δούμε τον Παλάσιος και έναν εκ των Μαντσίνι, Βέρμπιτς. Στην κορυφή αναμένεται ο Φώτης Ιωαννίδης.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Για παράδειγμα, ερωτηματικό είναι για την ώρα η κατάσταση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος αγωνίστηκε για 120 λεπτά στον αποκλεισμό της Εθνικής από την Γεωργία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγωνιστική που μπορεί να κρίνει πολλά

Δυο…εξάποντα ντέρμπι μεταξύ των τεσσάρων που διεκδικούν το πρωτάθλημα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό για την δεύτερη αγωνιστική των Play-Off, στην Stoiximan Super League, και σε συνδυασμό με το άλλο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, μπορεί να διαμορφωθεί μια ολόκληρη κατάσταση στη βαθμολογία.

Φυσικά και οι 8 αγωνιστικές που θα απομένουν το βράδυ της Κυριακής, είναι πολλές, ωστόσο ανάλογα με τα αποτελέσματα αυτής της δεύτερης στροφής, μπορεί να έχουμε συγκεκριμένες συνθήκες.

Για παράδειγμα, σε περίπτωση ήττας του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ στην «OPAP Arena», οι «ερυθρόλευκοι» θα μείνουν στο -8 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Διαφορά που είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθεί στη συνέχεια, επομένως ο Ολυμπιακός πιθανότατα να μείνει εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Άλλωστε, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν και τα προημιτελικά της Ευρώπης. Από δυο πολύ απαιτητικά και υψηλής έντασης παιχνίδια, που δεν θα έχουν οι άλλοι.

Ως προς την Κυριακή που έρχεται ωστόσο, για να μην προτρέχουμε, φυσικά και θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο και το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Τα δυο αυτά παιχνίδια είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Ο ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία τη νίκη, σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τη Μπριζ, ούτως ώστε παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου μέχρι το φινάλε της σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ